۷ MB
پیشنهادها

رعایت اصول نهج البلاغه درانتصاب یونسی استاندار مازندران

جناب آقای دکتر پزشکیان شما با نهج البلاغه خوانی به قدرت رسیدید نمی خواهید برای حفظ ظاهر هم که شده یکبار باروش نهج البلاغه با یک استاندار برخورد کنید!؟ استاندار سیستان شما بعداز یکسال ونیم بااختیارات کامل بجای پاسخگویی وگزارش عملکرد ، جلو دوربین اشک تمساح میریزد و از دیگران میخواهد برای استان کاری کنند! استاندار کردستان شما درتهران ساکن و مدیرپروازی شده و با توهم خودمختاری از رئیس اقلیم کردستان عراق با نمایش زنان جوان آرایشکرده ایرانی میزبانی و درجلسه رسمی دولتی اجازه حضور بی حجاب زن مسئول اقلیم عراق را می دهد! و اکنون گل سرسبد انتصابات شما استاندار مازندران که ""هیچ سابقه اجرایی ندارد"" جز جراحی پروستات! روزاول کارش که می گوید وفاق پزشکیان راقبول ندارم! وحال در روزخبرنگار در نوشهر گفت حجاب وعفاف راقبول ندارد بعلت مشکل معیشت مردم! این شخص استاندار تراز حکومت اسلامی است؟ هیهات منا الذله لازم به تذکر و یادآوری به شماست که مردم دارای مشکل معیشت که فکری بحال معیشت آنها هم نکرده و برنامه ای ندارید! مشکل پوشش ندارند اتفاقا مشکل حداقل پوشش برابرقانون اساسی مربوط به ثروتمندان صاحب ماشینهای ۱۰هامیلیاردی و خانه های چند۱۰۰میلیاردی است ، کسیکه باگوشی چند۱۰۰میلیونی آیفون درکنسرت چند۱۰۰هزارتومانی شرکت میکند ، مشکل معیشت دارد که اجازه دارد بدون حداقل پوشش و نیمه برهنه بگردد؟ هزینه نگهداری سگ از فرزند انسان بیشتر است ، عدم برخورد با سگ گردی دراماکن عمومی مزاحم حقوق عامه مردم عادی ، بخاطر الویت معیشت کیست!؟

ریاست محترم جمهوری ایران، ریاست محترم مجلس ایران، وزیرمحترم کشور ایران

0
100
گزارش از مطالبه
13:41 - 24 مرداد 1404
آسیب‌های اجتماعی
خانواده
مازندران

4 بازنشر6 واکنش
14٫4k بازدید


2 پاسخ

@user170910132051638068625 مرداد 1404
درخواست ابطال مجوز واردات سگ و تسهیل در صادرات سگمقام معظم رهبری(مد) فرمودند :نگهداری سگ مذموم و با تشبه به کارغیرمسلمانان باعث ترویج فرهنگ غرب و موجب آزار واذیت مردم "حرام" وخرید و فروش متعلقات سگ و بطور کلی اینگونه امور که باعث ترویج این عمل باطل است ، جایز نیست ؛لطفا این👇پویشهارو هم امضاوم…نمایش بیشتر
ک

@user1709101320516380686  •  9 مرداد 1404

مطالبه

مجوز واردات سگ را لغو کنید

از شما نمایندگان محترم مجلس می‌پرسیم: چگونه است که هر ساله خبر هزاران مورد حمله سگ و کشته شدن کودکان معصوم، و حتی مواردی از خورده شدن آن‌ها توسط سگ‌ها، در کنار صدها هزار آسیب جسمی و روانی که ۸۵ درصد آن‌ها متأسفانه توسط سگ‌های دارای صاحب به وقوع می‌پیوندد، به دستتان می‌رسد، اما «طرح صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات» به فراموشی سپرده شده است؟ اکنون مشاهده می‌کنیم شهرداری‌ها به واسطه کمبود فضا و هزینه‌های سرسام‌آور نگهداری سگ‌های ولگرد، قادر به اجرای کامل طرح جمع‌آوری سگ‌ها طبق ماده ۵۵ بند ۱۵ قانون شهرداری‌ها نیستند. در عین حال، در اقدامی همزمان با ممنوعیت سگ‌گردانی از سوی دادستان‌ها، شاهد صدور مجوز واردات سگ و گربه توسط دولت هستیم! از شما نمایندگان ملت تقاضا داریم؛ در راستای صیانت از حقوق عامه، به‌ویژه کودکان معصوم کشور فعالیت می‌کنید، با ارائه یک طرح سه‌فوریتی، هرگونه واردات سگ و گربه و ملزومات مربوط به آن‌ها را ممنوع فرمایید.

کمیسیون قضایی وحقوقی مجلس، کمیسیون اجتماعی مجلس، کمیسیون فرهنگی مجلس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌Nazanin‌
@Nazanin40226 مهر 1404
در پاسخ به
با سلام و احترام از پویش شما حمایت شدلطفا از پویش ما حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/Nazanin402/1760758581099995752
تصویر نمایه‌ی ‌Nazanin‌
Nazanin

@Nazanin402  •  26 مهر 1404

مطالبه

پیشنهاد تقسیم سیستان‌ و بلوچستان و کرمان به سه استان برای ارتقای خدمات

به علت وسعت مساحت زیاد مناطق سیستان و بلوچستان و کرمان نیاز است جهت : ۱- افزایش خدمات بهداشت ، زیر ساختی ، حمل و نقل ، آموزش ۲- تقسیم عادلانه بودجه و منابع ۳- تسریع در توسعه و اجرای پروژه های محلی ۴- تسهیل خدمت رسانی ۵- افزایش پاسخگویی به نیاز های محلی ۶- پاسخگویی سریع تر به مشکلات مردم ۷- تسهیل در رسیدگی بحران ها ، ضروری است که نمایندگان مربوطه قانونی را برای تقسیم این مناطق به سه استان شمالی، مرکزی و جنوبی همانند مشهد که به سه استان تقسیم شده است، با مطالبه‌گری و پیگیری در مجلس به تصویب برسانند.

نمایندگان سیستان و بلوچستان، رییس جمهور، جناب آقای قالیباف، استانداری ها و شهرداری های کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه