24 نوامبر 2024

ظهره‌وند: ظریف می‌تواند برای ماندن در دولت تابعیت فرزندش را لغو کند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به لایحه دولت برای حل مشکل انتصاب ظریف گفت: که راه دیگری که برای حل مشکل ظریف وجود دارد این است که پسرش از تابعیت صرف‌نظر کند که البته او هم گویا تمایلی به این کار ندارد.
تصویر نمایه‌ی ‌ادیب ظاهری عبده وند‌
@AdibZaheri24 نوامبر 2024
در پاسخ به
مشکل دوستان با ظریف، تابعیت فرزند او و دغدغه قانون مداری نیست، با خود ظریف مشکل دارند و آقای ظهره وند هم اشاره کردند که مشکل شان با ظریف، غربگرایی اوست (البته غربگرایی به زعم آقای ظهره وند و سایر مخالفین آقای ظریف).ولی به هر حال، همه موظف به اجرای قانون هستند و دولت نباید انتصاب خلاف قانون داشته با…نمایش بیشتر
شما شخصی غربگراتر از ایشون توی ادوار گذشته دولت می شناسید؟؟؟چقدر باید از یک سوراخ گزیده بشیم؟؟؟!!!مذاکرات الجزایر چی شد؟ آمریکا عمل کرد؟برجام چی شد؟‌ آمریکا عمل کرد؟لیبی رفت توافق کرد چی شد؟! چه بلایی سر قذافی آوردن؟! توافق کرده بود دیگهمصر مگه توافق نکرد؟ انور سادات چی شد؟ اقتصادش، رشد و پیشرفتش چی شد؟بابا تورو خدا دست از لجبازی بردارید،‌ به خدا قسم راهی جز تکیه بر خود نیست.ما همه توی یک کشتی نشستیم،‌ سرنوشت ما ایرانیها از هر قومیت و مذهبی که باشیم یکیه، باید در کنار هم باشیم و روی پای خودمون بایتیم.
10:48 - 24 نوامبر 2024

5 واکنش
162 بازدید