25 دی 1404
کنترل رسانه ها در شرایط فعلی
مطالبه

تمرکز رسانه‌ها بر دستاوردهای داخلی و هویت ملی

با توجه به شرایط فعلی، تمرکز رسانه‌ها باید بر تقویت اعتماد عمومی و حفظ امنیت ملی باشد. انتشار اخبار و تکذیب‌های مکرر در مورد رسانه‌های خارجی، به ویژه در شرایطی که دسترسی به اینترنت محدود است، می‌تواند به ایجاد شک و تردید و تضعیف روحیه ملی منجر شود. چرا با خبر با گزارش با زیر نویس که حرف رسانه خارجی تکذیب کند، رسانه اونور بگه دوازده هزار کشته داشتیم چرا رسانه ما باید بیاد بگه نه این از اول ساله ، خب منی که اینترنت ندارم ماهواره ندارم این خبر را از رسانه خودم شنیدم ، دلیلی ندارد تکذیب یا تایید کنید حرف رسانه‌های مخالف را این گونه ارزش می دهید. یا همین رسانه فارس که می‌گوید گروه هفتم بر علیه ایران است ، اقا پشت کوه نیومدیم که کل دنیا با ما بدن چون چشم پیشرفت و استقلال ما را ندادند. به نظر می‌رسد رسانه‌ها با تمرکز بیش از حد بر اخبار خارجی، به طور ناخواسته به اهداف دشمنان کمک می‌کنند. بهتر است به جای تکذیب و تایید اخبار رسانه‌های خارجی، بر نقاط قوت و دستاوردهای داخلی تمرکز شود و بر هویت ملی و امنیت کشور تاکید گردد. در این شرایط، انتشار لیست مخالفان و دشمنان، نه تنها بی‌فایده است، بلکه می‌تواند به دشمنان کمک کند تا از این لیست برای فریب و تضعیف اعتماد عمومی استفاده کنند. بهترین راهکار، تقویت رسانه‌های داخلی، حمایت از تولید محتوای ملی و جلوگیری از انتشار اخبار و اطلاعاتی است که به تضعیف روحیه ملی و امنیت کشور منجر شود.

رسانه‌های ایران، صداوسیمای جمهوری اسلامی‌ایران، معاون سیما سازمان صدا و سیما

از پویش شما حمایت شد از پویش من حمایت کنید https://farsnews.ir/user1709101231232001644/1767041954927130484
ک

@user1709101231232001644  •  9 دی 1404

مطالبه

تحکیم بازدارندگی

با توجه به تشدید تهدیدات علیه امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و ضرورت ارتقای همه‌ جانبه توان بازدارندگی ،ساخت سلاح هسته‌ای و افزایش برد موشک ها به ۱۳ هزار کیلومتر بسیار لازم و ضروری می باشد. این گام سرنوشت‌ساز، ضامن بقا و امنیت ملی در برابر تهدیدات موجود و آینده خواهد بود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شورای عالی امنیت ملی، رهبری، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول
10:50 - 25 دی 1404

26 بازدید