حذف چند صد پست شهدای مدافع حرم توسط اینستاگرام
عوامل صهیونیستی اینستاگرام در سال 2019 نیز چندین پیج از فاطمیون و حذف چند صد پست از پیجهای شهدای مدافع حرم و بویژه فاطمیون را در اینستاگرام و فیسبوک حذف کرد، که بنده ادمین و بازیاب پیجها بودم، خبر این حذف گسترده را به خبرگزاری فارس و تسنیم و ابناء فرستادم، عوامل متاسفانه خبرگزاری فارس منعکس نکردند ولی خبر این حذف خبرگزاری اهل بیت ابناء در آن زمان در خروجی اخبار خود قرار داد.
در ضمن ما چند صد پیج از پیجهای شهدا را که اینستاگرام حذف و از دسترس خارج شده بود بدون هزینه و و با تاسی از فرمایش مقام عظمای ولایت که زنده نگه داشتن یاد شهدا را کمتر از شهادت ندانستن را بازیابی کردیم.
امیدوارم زین پس خبرگزاری فارس و دستاندرکاران آن با ما ادمینهای شهداء و ادمینهای کهنه کار جبهه مقاومت تعامل کافی و وافی را داشته باشند.
08:06 - 18 دی 1400