تصویر سربرگ نمایه‌ی ‌فدای سید علی خامنه ای‌
تصویر نمایه‌ی ‌فدای سید علی خامنه ای‌

فدای سید علی خامنه ای

@user1709101198894718813
سربازکوچک رهبری
iri
تاریخ پیوستن: دی 1400

فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌میثم خلیلی‌
@Khalili_meysam9 تیر 1405
مطالبه

بازنگری در سیاست‌های تجاری با امارات و کاهش وابستگی اقتصادی

با توجه به مواضع و اقدامات اخیر دولت امارات متحده عربی که از نگاه افکار عمومی با منافع ملی جمهوری اسلامی ایران همسو نبوده است، انتظار می‌رود دولت در سیاست‌های تجاری و اقتصادی خود با این کشور بازنگری کند و وابستگی به امارات را کاهش دهد. یکی از نمونه‌های این وابستگی، افزایش تقاضا برای واردات خودرو از امارات در پی تسهیل تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد و خودروهای دارای پلاک گذر موقت است. تداوم این روند، موجب هدایت بخش بیشتری از منابع ارزی کشور به بازار امارات می‌شود. از دولت درخواست می‌شود ضمن اصلاح سیاست‌های واردات خودرو با پلاک ملی، برنامه‌ای برای کاهش وابستگی تجاری به امارات و توسعه مسیرهای جایگزین واردات و تجارت با کشورهای همسو تدوین و اجرا کند.

هیئت دولت، مجلس شورای اسلامی


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌سجاد سیارفر‌
@Sajjad529 تیر 1405
مطالبه

تأخیر در پرداخت وام ازدواج؛ بانک مرکزی پاسخگو باشد

رئیس کل بانک مرکزی درباره تأخیر در پرداخت وام ازدواج پاسخگو باشد. مسئول سامانه ثبت‌نام به این پرسش پاسخ دهد که چرا کد رهگیری ارسال نمی‌شود. همچنین، افزایش مبلغ وام ازدواج در سال ۱۴۰۵ از مطالبات متقاضیان است.

بانک مرکزی کشور، نهاد محترم ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان، بانک اقتصاد نوین


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

مطالبه

حفظ جان رهبری آیت الله سید مجتبی خامنه ای (مدظله العالی)

شهادت مظلومانه مرجع عالیقدر، فرمانده کل قوا، رهبر مستضعفان و نایب امام زمان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در جنایت فجیع رژیم‌های صهیونیستی و آمریکایی را تسلیت می‌گوییم. در این برهه، سکوت شرم‌آور مجامع جهانی بر اندوه ما می‌افزاید؛ چراکه نبود پاسخ قاطع، جان فرماندهان مقاومت و به‌ویژه رهبر گرامی‌مان امام سیدمجتبی خامنه‌ای را در تهدیدی مستمر قرار خواهد داد. از این رو، ما به عنوان بخشی از پیکره خشمگین و سوگوار امت اسلام، خواستاری روشن و صریح داریم: مسئولان عالیرتبه دولتی و فرماندهان نیروهای مسلح کشور باید با بیانیه‌ای آشکار و بدون ابهام اعلام کنند که در صورت هرگونه ترور یا سوءقصد به جان رهبری عزیز، ظرف کمتر از چند ساعت، کلیه شریان‌های حیاتی دشمن هدف قرار خواهد گرفت. این شریان‌ها شامل تمامی خطوط ارتباطی و کابل‌های مخابراتی مستقر در بستر تنگه هرمز و کف آب‌های سرزمینی خلیج فارس، همچنین شبکه گسترده مالی، تأسیسات نفت، گاز و پتروشیمی، و نیز شرکت‌های چندملیتی فعال در حوزه فناوری اطلاعات و رایانه‌ای می‌شود که همگی متعلق به رژیم جنایت‌کار صهیونیستی و کشورهای هم پیمان منطقه‌ای آن هستند. این هشدار راهبردی، همراه با عزم راسخ برای اجرای عملیاتی آن، پیامی روشن برای تمام قدرت‌های جهانی در بر خواهد داشت: دوران معامله‌گری بر سر جان رهبران و مصون‌ماندن از پیامدهای چنین جنایت‌هایی، برای همیشه به پایان رسیده است.

رئیس جمهور محترم، وزیر امور خارجه، رئیس قوه قضائیه، دادستان های کل کشور، رئیس مجلس شورای اسلامی، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی،، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، ستاد کل نیروهای مسلح،، قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده محترم ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتش جمهوری اسلامی ایران ستاد کل نیروهای مسلح، نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ، فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

۶۶۴ KB
مطالبه

درخواست از رییس جمهور برای عزل قائم‌پناه معاونی که ضدانقلاب را شاد کرد

‌ ♨️ گستاخی قائم‌پناه، معاون پزشکیان نسبت به جایگاه رهبری: 🔹اگر قرار باشد نظر رهبری هر آنچه که می‌گوید اجرا کنیم که دیگر نهادی نباید وجود داشته باشد، دیگر مجلس و شعام معنا ندارد. رهبری نظر می‌دهد و نظرش کارشناسی می‌شود. ✍از حامیان فتنه های اخیر که ولی‌فقیه را نشانه گرفته بودند انتظاری نداریم که ملتزم به ولایت فقیه باشند. کسی که خودش درسایه‌‌ی همین نظام، به مقامی رسیده و صاحب مقام و منصب هم شده، معتقدست در نظام اسلامی ، نظر ولی‌فقیه در حد یک "کارشناس" و صرفا یکی از چند نظر موجود در کنار نظر دولت، مجلس و سایر نهادهاست! این یعنی این فرد مسئول در این نظام، هنوز مبنای این نظام را که مشروعیتش بر اینست که در راس آن ولی فقیه حضور داشته باشد و فرامینش اطاعت شود و حتی سایر نهادها و دستگاهها در این ساختار مشروعیت‌شان را از جایگاه ولی فقیه میگیرند، نشناخته و قبول ندارد. چنین فردی شایسته مدیریت نیست و در بزنگاه آسیب خواهد زد؛ آقایان! واقعا به کجا داریم میرویم و باید تاسف خورد از این‌حجم از شبهه افکنی و انحراف توسط این مقام دولت آیا این فرد با این تفکر در این جایگاه باقی خواهد ماند یا عدم التزامش همچنان برای خیلها نمایان نشده؟ اینقدر گستاخ شده اند که دیگر نفاق‌شان را حتی مخفی هم نمیکنند...

رییس جمهور محترم اقای دکتر پزشکیان


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌9**9616‌
@Saeed_N10 تیر 1405
محاکمه قاتلین رهبر شهید
مطالبه

لزوم برگزاری دادگاه محاکمه عاملین شهادت رهبر معظم انقلاب

برای محاکمه و مجازات و قصاص قاتل و عاملین شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای، دادگاهی تشکیل شده و حکم رسمی مجازات و قصاص قاتلین در آن صادر و اعلام جهانی شود.

ریاست محترم قوه قضائیه، قوه قضائیه


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
@Iranehamdel12 تیر 1405
امنیت غذایی و بهداشتی رعایت شود و محصولات تراریخته، پالمی، اصلاح ژنتیکی، دستکاری شده، حاوی سموم و کود شیمیایی، هورمونی، ذرات پلاستیک نباشند.چرا ظروف تفلون ممنوع نمی‌شود و از سراسر کشور جمع آوری نمی‌شود؟تفلون سرطان‌زا بودنش قطعی بوده ، چرا اطلاع‌رسانی نمی‌شود؟
مطالبه

درخواست نظارت بیشتر بر تولید و واردات مواد غذایی

از زمانی که شهرنشینی گسترش یافت و تولید از دست مردم خارج شد و به صنایع تولیدی سپرده شد، چالش‌های متعددی نیز به وجود آمد. گرانی، کاهش کیفیت برخی محصولات، استفاده از هورمون‌ها، کودهای شیمیایی، سموم، آفت‌کش‌ها، بسته‌بندی‌های پلاستیکی، مواد نگهدارنده، پالم و همچنین آلودگی هوا و آب ناشی از پسماند صنایع، از جمله دغدغه‌هایی هستند که امروز درباره آن‌ها بحث‌های فراوانی مطرح می‌شود. همچنین استفاده از برخی محصولات دستکاری‌شده ژنتیکی و سایر فناوری‌های نوین، نیازمند اطلاع‌رسانی شفاف و نظارت دقیق است. در کنار این مسائل، قیمت بسیاری از مواد غذایی نیز هر روز افزایش می‌یابد و همین موضوع، دسترسی مردم به محصولات باکیفیت و سالم را دشوارتر کرده است. سال‌ها برای توسعه صنایع غذایی، فناوری و پژوهش هزینه شده است؛ انتظار می‌رود نتیجه این سرمایه‌گذاری‌ها، افزایش کیفیت و سلامت محصولات و ارتقای سلامت جامعه باشد. امروز بسیاری از مردم درباره افزایش برخی بیماری‌های غیرواگیر و نقش سبک زندگی، آلودگی‌های محیطی و کیفیت مواد غذایی پرسش‌هایی دارند و انتظار دارند مسئولان با اطلاع‌رسانی شفاف، پاسخگوی این دغدغه‌ها باشند. در تولید برخی محصولات از نیترات، کودهای شیمیایی، آفت‌کش‌ها، مواد نگهدارنده، پالم و سایر افزودنی‌ها استفاده می‌شود و همزمان بخشی از نیاز کشور نیز از طریق واردات، از جمله برخی محصولات تراریخته و گوشت وارداتی، تأمین می‌شود. انتظار مردم این است که سلامت این محصولات با نظارت دقیق و اطلاع‌رسانی شفاف تضمین شود. سازمان‌هایی مانند سازمان استاندارد و سایر دستگاه‌های نظارتی، نقش مهمی در حفظ سلامت مواد غذایی دارند و انتظار می‌رود نظارت آن‌ها مستمر، دقیق و قابل اعتماد باشد. همچنین درباره ظروف تفلون، مواد پلاستیکی مورد استفاده در بسته‌بندی و سایر محصولاتی که به طور روزمره با آن‌ها سروکار داریم، لازم است اطلاع‌رسانی علمی، شفاف و مبتنی بر نظر متخصصان انجام شود تا مردم بتوانند آگاهانه انتخاب کنند. از سوی دیگر، رسانه‌ها نیز می‌توانند در معرفی گزینه‌های ایمن‌تر، مانند استفاده از ظروف مناسب در پخت‌وپز، نقش مؤثری ایفا کنند. حجم بالای پلاستیک‌های مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی نیز از دغدغه‌های مهم زیست‌محیطی و سلامت عمومی است و شایسته است برای کاهش مصرف آن‌ها و جایگزینی مواد سازگارتر با محیط‌زیست برنامه‌ریزی شود. همچنین انتظار می‌رود تا حد امکان از روش‌های سالم‌تر در تولید محصولات کشاورزی استفاده شود و مصرف کودهای شیمیایی، سموم و افزودنی‌های غیرضروری کاهش یابد و جای خود را به روش‌های طبیعی‌تر و ایمن‌تر بدهد. در نهایت، مردم انتظار دارند میوه، سبزی و سایر محصولات غذایی که با قیمت بالا به بازار عرضه می‌شوند، از کیفیت و سلامت مطلوب نیز برخوردار باشند و نظارت بر روند تولید و عرضه آن‌ها با دقت بیشتری انجام شود.

رئیس جمهور محترم، وزیر بهداشت و وزیر صنایع، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی، کارخانه های تولید و تولید کنندگان کالا، سازمان های نظارتی و بهداشتی و تعزیراتی، گمرک و مسئولان گمرکی و آزمایشگا ها و محققان و کارشناسان، خبرگزاری ها و صدا و سیما و رسانه ها، کلیه مسئولان مرتبط با سلامت غذا و خانواده، بازرگانان و وارد کنندگان کالا و محصولات به خصوص محصولات غذایی، وارد کنندگان سموم شیمیایی و کود شیمیایی


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌9**5280‌
@YaLatharat12 تیر 1405
مطالبه صدور حکم قصاص برای سران جنایتکار آمریکا و اسرائیل
مطالبه

مطالبه صدور حکم قصاص برای سران جنایتکار آمریکا و اسرائیل

بسم الله قاصم الجبارین إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ در آستانه تشییع باشکوه امام امت، قائد شهید انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای اعلام می‌داریم که ما جان‌فدایان اسلام و ایران بر خود لازم می‌دانیم تا در راستای خونخواهی آن رهبر آزادگان جهان و قصاص قاتلینش هر آنچه در توان داشته باشیم به‌کار گیریم و به مستکبران و جنایتکاران جهان اعلام می‌داریم که این جنایت نابخشودنی هرگز فراموش نخواهد شد و از هر فرصتی برای پاسخ به آن استفاده خواهیم نمود. همچنین نظر به پیام حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای به مناسبت هفته قوه قضائیه که در آن آمده است: شهادت شخصیت بی‌بدیل، گوهر بی‌همتا و یگانه دوران، پیشوای مجاهد عظیم‌الشّأن اعلی‌الله‌مقامه‌الشریف، هر کدام پرونده‌ای از صدها و بلکه هزاران پرونده حقوقی مهم را تشکیل می‌دهد که در محاکم قضائی داخلی و بین‌المللی باید با جدّیت دنبال شود. آنچه مسلّم است گریبان جنایتکاران را بایستی گرفت و آنان را به سزای اَعمال مجرمانه‌شان رساند. بر این دستگاه عدلیه لازم است تا با توجه به اعترافات و حتی افتخار وقیحانه‌ بعضی از سران دشمن آمریکایی، صهیونی به این جنایتها است که قطعاً اقرار به جنایت محسوب گشته و مقدّمات احقاق حقوق تضییع شده‌ ملّت را به شکل مناسبی فراهم ساخته است. و پیگیری مستمر آن تا وصول به حکم و واگذاری اجرای آن به عناصر صالحه است. این اقدام به‌نوبه‌ی خود از تکرار این قبیل جنایات پیشگیری خواهد نمود.

قوه قضائیه، رئیس قوه قضائیه


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌محمد پارسا زارعی‌
@Mohammadparsa201013 تیر 1405
برخورد قاطع با اکانت‌های خط‌بگیر دشمن
مطالبه

برخورد قاطع با اکانت‌های خط‌بگیر دشمن

بسم رب شهدا و الصدیقین حجت الاسلام اژه ای ، رئیس قوه قضائیه . در این شرایط حساس و مهم کشور ، برخی پروژه بگیران دشمن و ضد انقلاب دوباره بر ضد نظام می نویسند و ما فقط نگاه می کنیم . آیا نباید هیچ برخوردی با این حرامیان ایران ستیز شود ؟ بعد از شهادت رهبری ، دیگر منتظر چه فاجعه ای هستیم ؟

قوه ی قضائیه، وزرت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

@Power_Progress_Pride13 تیر 1405
ایده و راهکار

مطالبه اجرای پنج راهبرد ملی برای تقویت امنیت و اقتدار کشور

به‌ منظور جبران خسارات واردشده به کشور، پاسداشت یاد جان‌باختگان و تقویت توان ملی، پیشنهاد می‌شود بر توسعه راهبردی محورهای زیر تمرکز شود: ۱. مهندسی معکوس سیستم ترور رهبران دشمن ۲. دریافت عوارض همیشگی از هرمز ۳. توسعه و تقویت زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات، ارتقای امنیت فضای مجازی و کاهش وابستگی به زیرساخت‌های خارجی، همراه با افزایش تاب‌آوری کشور در برابر حملات سایبری، عملیات خرابکارانه و تهدیدات امنیتی. ۴. مبارزه فراگیر با تخلفات، استقرار عدالت اقتصادی و اجتماعی و افزایش شفافیت و کارآمدی نظام حکمرانی. ۵. توسعه توان دفاعی و فناوری‌های نوین، از جمله سامانه‌های پدافندی پیشرفته، توان موشکی، تجهیزات هوایی مدرن، فناوری‌های فضایی و سایر زیرساخت‌های دفاعی متناسب با نیازهای امنیتی کشور.

سازمان اطلاعات سپاه، دفتر مقام معظم رهبری، شعام


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌مصطفی راستگو‌
@M_r772614 تیر 1405

فرمانده کل ارتش: یقه کسانی که رهبر ما را شهید کردند رها نخواهیم کرد

فرمانده کل ارتش تأکید کرد: کسانی که این جنایت را مرتکب شدند، باید بدانند که ملت ایران و همه ما هرگز از پیگیری و مطالبه حق دست نخواهیم کشید و یقه کسانی که رهبر ما را شهید کردند رها نخواهیم کرد.

فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی سعدی زاده‌
@Ya_lesarat_khamenei29 خرداد 1405
مطالبه

جنبش بازگشت به نظر رهبری

سلام بر هر کسی که خدا مقدر کرده است نوشته مرا بخواند ▫️با پیام اخیر رهبر انقلاب اسلامی مشخص شد نائب امام زمان (علیه‌السلام) نظرشان غیر از این مسیری است که آقایان مسئولین طی کرده‌اند و صلاح کشور را در آن نمی‌بینند. در این باره چند نکته گفتنی است: 1⃣ به برادرانی که طی این مدت نظرشان مخالف مذاکره بود توصیه می‌کنم مبادا پیام رهبری را برای به رخ کشیدن جریانی که با شما هم نظر نبودند استفاده کنید! حیف ظرفیت این پیام است که خرج به رخ کشیدن بشود. 2⃣ نباید جریان توهین و دو دستگی و شعار علیه مسئولین راه بیفتد! در نظام قرآنی تفرقه بدتر از کفر است. 3⃣ حالا که مشخص شد نظر نائب امام زمان (علیه‌السلام) چیز دیگری است پیشنهاد می‌دهم « جنبش بازگشت به نظر رهبری » راه بیفتد. 🔺در #تجمعات مطالبه کنید که کشور به مسیری که مورد رضایت ایشان است برگردد. سفر تیم مذاکره برای امضای تفاهم باید لغو شود. باید مذاکرات ۶۰ روزه، متوقف شد! بدانید در مسیری که مشخص شده است مورد رضایت ولی جامعه نیست نه خیر دنیا هست نه آخرت. ای مردم از تجربه #رهبر_شهید عبرت بگیرید.ر امیدوارم گذشته باشد آن زمان که رهبر انقلاب شب علیه مذاکرات فرمایش می‌کردند و صبح به مسئولین اجازه مذاکره می‌دادند و ما مردم فقط نگاه می‌کردیم. مسیر مورد نظر ولی جامعه به سرمایه مردم احتیاج دارد. « بسم اللّه » جوونن ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ شیخ اسماعیل رمضانی

مسئولین دلسوز کشور


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

@MonirianAli8430 خرداد 1405
درخواست پیگیری قضایی اظهارات بهروز عزیزی، فعال اصلاح‌طلب و اهانت وی به مردم مبعوث ایران
مطالبه

درخواست برخورد قضایی با بهروز عزیزی اصلاحطلب بدلیل توهین به مردم مبعوث

با سلام و عرض ادب فراوان خدمت دادستانی محترم کل کشور، حجت‌الاسلام محمد موحدی آزاد و ریاست محترم قوه‌ی قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای؛ از شما قاطعانه تقاضامندیم که بهروز عزیزی، فعال اصلاح‌طلب را به‌دلیل توهین به مردم مبعوث ایران اسلامی که این مردم شریف را فتنه‌گر خطاب کرده، او را وادار به پاسخگویی کرده و محاکمه‌اش کنید. ممنون از زحمات شما

حجت‌الاسلام موحدی آزاد–دادستانی محترم کل کشور، حجت الاسلام محسنی اژه‌ای–ریاست محترم دستگاه قضا


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌زهره عارفی منش‌
@Zohreh_arefymanesh31 خرداد 1405
مطالبه

مردم ناظرند، شفافیت و نظارت بر اجرای تفاهم‌نامه الزامی است

مردم ناظرند، شفافیت، نظارت و پاسخگویی الزامی است. ما، مردم شریف و آگاه ایران اسلامی، با نگرانی عمیق از روند اجرای تفاهم‌نامه اخیر با آمریکا، نکات زیر را به عنوان مطالبه‌ی جدی خود از مسئولین نظام مطرح می‌کنیم: _ نظارت مردمی و پارلمانی واقعی: تفاهم‌نامه‌ای که «جوهر امضایش هنوز خشک نشده» توسط دشمن نقض می‌شود، نشان‌دهنده ضعف در طراحی و عدم پیش‌بینی سناریوهای دشمن است. ما مطالبه داریم که نظارت بر اجرای این تفاهم‌نامه، نه صرفاً بر عهده‌ی مجریان اجرایی باشد، بلکه مجلس شورای اسلامی و نهادهای نظارتی با قدرت و شفافیت بر آن نظارت کنند. هرگونه انحراف یا تخلف، باید سریعاً رسوا و پیگرد شود. _تضمین منافع ملی و جلوگیری از فشارهای غیرقابل تحمل: اگر تفاهم‌نامه منجر به افزایش فشارهای اقتصادی، تحریم‌های ثانویه یا محدودیت‌های امنیتی برای مردم شده است، مسئولین باید پاسخگو باشند. ما مطالبه داریم که اولویت اصلی، تأمین معیشت مردم و حفظ کرامت ملی باشد، نه تشریفاتی دیپلماتیک که سودی برای جیب مردم نداشته باشد. _تبعیت از خط ولایت و هوشیاری: رهبر معظم انقلاب تأکید دارند که «به دشمن اعتماد نکنید» مسئولین باید ثابت کنند که در اجرای این تفاهم‌نامه، هوشیاری امنیتی و نظامی کشور را کاهش نداده‌اند. ما مطالبه داریم که هرگونه عقب‌نشینی در عرصه‌های علمی، دفاعی و منطقه‌ای که منجر به تقویت جایگاه ایران شود، متوقف گردد. _ پاسخگویی در صورت نقض تعهدات با توجه به نقض فوری بند اول تفاهم‌نامه توسط آمریکا، ما مطالبه داریم که مسئولین کشور به‌صورت شفاف اعلام کنند که آیا این نقض، منجر به بازنگری در تفاهم‌نامه شده است یا خیر؟ سکوت در برابر خیانت دشمن، به معنای همراهی با آن است. ما مردم ایران، ناظران بیدار این عرصه هستیم و اجازه نمی‌دهیم نام «تفاهم» به بهانه‌ای برای فراموشی وعده‌های محقق نشده تبدیل شود. وحدت ما، در سایه تبعیت از ولایت و مطالبه‌گری شفاف است. #مطالبه_گری_مردمی #شفافیت_در_تفاهم_نامه #پاسخگویی_مسئولین #ایران_قوی #ولایت_محوری


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌اقای مصبتر‌
@MOSABTER31 خرداد 1405
مطالبه

تعارف را کنار بگذارید و با تخلفات بانکی و اداری مقابله کنید

چرا از کوچک‌ترین اداره و بانک در یک شهرستان تا مجموعه‌های بزرگ‌تر، شاهد گلایه‌هایی درباره پارتی‌بازی، فساد و رانت هستیم؟ قوه قضاییه کجاست و چرا با وجود این مشکلات، برخورد جدی و شفافیت لازم دیده نمی‌شود؟ چرا نظام بانکی ما با وجود تأکیدات دینی، همچنان با انتقادهایی درباره مشکلات ساختاری و عملکردی مواجه است؟ میزان نقدینگی ایجادشده توسط بانک‌ها چقدر است؟ چه میزان تسهیلات بدون ضابطه پرداخت می‌شود و چه مقدار از این مشکلات به فساد و رانت منجر شده است؟ چرا نظارت مؤثر و پاسخگویی جدی وجود ندارد؟ من در یک شهرستان، موارد متعددی از تخلفات و بی‌عدالتی‌ها را از نزدیک مشاهده کرده‌ام. درخواست دارم طرحی تصویب شود که همه مسئولان از بالاترین سطح تا پایین‌ترین سطح، نسبت به منشأ اموال و دارایی‌های خود شفاف‌سازی و پاسخگویی داشته باشند. با هرگونه بی‌عدالتی و تضییع حقوق مردم برخورد جدی شود و نظام اداری و اقتصادی کشور در مسیر عدالت و شفافیت واقعی حرکت کند.


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌گلی در گلدان‌
درخواست تشکیل کمیته حقیقت یاب و نظارت بر اختلالات بانکی
مطالبه

درخواست تشکیل کمیته حقیقت یاب و نظارت بر اختلالات بانکی

با توجه به اختلالات گسترده در بانکهای بزرگ و نیاز روزمره مردم به اموربانکی این وضعیت مورد پذیرش مردم نمی باشد و خواهان رسیدگی و بازگردانی خدمات بانکی هستیم. لذا بدین منظور هیئتی از نمایندگان مردم و متخصصین تشکیل شود تا امور بانکی این بانک ها رو مورد بررسی قرارداده و با راه کار سازنده و سریع خدمات پایدار و ایمن را برای مردم فراهم کند.

مجلس و قوه قضائیه


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌美国战时新闻室‌
@USANR5 تیر 1405

روز نوزدهم را از یاد نبرید، جهنم اکتبر را به خاطر بسپار، سپتامبر پیش کش!

سقوطی که تازه آغاز شدهبازار سهام آمریکا این روزها روزهای پرنوسانی را پشت سر می‌گذارد. در یک ماه اخیر، غول‌های فناوری سقوط قابل‌توجهی را تجربه کرده‌اند: گوگل ۱۲ درصد، اپل ۱۰ درصد، آمازون ۱۴ درصد، متا ۱۲ درصد، انویدیا ۹ درصد و پلنتیر بیش از ۲۲ درصد کاهش ارزش داشته‌اند. اما آنچه امروز می‌بینیم، به گف…نمایش بیشتر
۳ MB

فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

@user1708241076305 تیر 1405
در پاسخ به
سلام بر ملت اهل فکرسخنی در خصوص امام شهیدمهر انسان شریفی هر جای دنیا که باشد از دیدن مردی با این خصوصیات به وجد می آید.از دیدن بزرگی که تکه تکه شد تا کشورش تکه تکه نشود.در این میانه حال آنهایی را که خونش را به امان نامه می فروشند درک نمی کنمآنهایی که حاضر اند از روی شروط رهبر فقید و رهبری حاضر …نمایش بیشتر

فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌سارا مقصودی‌
@sara_maghsoodi4 تیر 1405

فریاد لبیک یا خامنه‌ای شیعیان ترکیه

۳ MB

فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

@user170910136143550215616 خرداد 1405
مطالبه

مطالبه برای تداوم پخش برنامه ثریا از صدا و سیما

برنامه ثریا یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیونی است که توانسته بسیاری از چالش‌های جامعه را بررسی کند؛ بنابراین سازمان صدا و سیما نباید به دلیل سلایق شخصی برخی افراد مانع پخش این برنامه شود.

سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران


فدای سید علی خامنه ای بازنشر داد

@mohammad_k16 خرداد 1405
مطالبه

حمایت از شیعیان بحرین برای تحقق نظام مبتنی بر ولایت فقیه

یکی از اهداف انقلاب گسترش تشیع و شکل‌گیری نظام‌های مبتنی بر آموزه‌های شیعی در کشورهای دیگر بوده است؛ از این رو باید به جوانان شیعه بحرین تا رسیدن به نظام ولایت فقیه کمک کنیم.