عمل ضد انقلابی وزیر در دولت انقلابی
حرکت ضد انقلابی وزیر تعاون
بار دیگر به ملت مظلوم و ستم دیده ثابت شد که زور اشرافی گران و رانت خواران بر عدالتخواهان و مبارزان جبهه انقلاب می چربد و وزیر انتخابی سید مظلومان در دولت انقلابی گل به خودی زد .
دولت جناب آقای آیت الله رئیسی که با شعار مبارزه با بی عدالتی و گردش سکان کشور بر محور عدالت علوی پای به عرصه انتخابات گذاشته بود و با همین نسخه که راه و منش اوست اعتماد ملت مظلوم و فریب خورده از دولت قبل را بدست آورده بود ،اما با بی خردی و عمل نسنجیده وزیر تعاون که مغایر با سخنان واعمال سید است ، نزد ملت زیر سوال رفته که به راستی دولت انقلابی جای ضد انقلابی ها نیست .
وزیر پیشنهادی رئیس جمهور منتخب و مورد تایید نمایندگان مجلس شورای اسلامی که برای جامه عمل پوشاندن به شعارهای قبل از انتخابات هر دو قوه و همینطور تاکیدات مقام معظم رهبری بر مبارزه با بی عدالتی ، حقوق های نجومی ، رانت بازی ، کوتاه کردن دست مفسدان و اشرافیان و .... به روی کار آمده بود با حرکتی ضد انقلابی تیشه به ریشه انقلاب زد و آب سردی بر پیکره دولت انقلابی ریخت .
وزیر رفاه با برکنار کردن مدیر جوان انقلابی و فساد ستیز که راه مبارزه با فساد و ظلم را بنا به دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور عدالت خواه در پیش گرفته که این عمل تجلیگر رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است و البته باید به این گونه میبود چرا که محمد بهمئی از خانواده ایثارگران است ، کاری کرد کارستان که اینکار جای تامل و پدید آور سوالات مبهمی در ذهن ملت شریف ایران است که آیا در انجام این عمل ضد انقلابی وزیر دست های پشت پرده ای وجود دارد ؟؟؟ و اگر اینچنین باشد که گمان میکنم باشد ، این دست های پشت پرده چه قدرتی دارد که باعث شده آقای وزیر بر خلاف شعارهای دولتی که در آن است عمل کند...
حال خواسته آحاد ملت از جناب آقای آیت الله رئیسی سید و حامی مظلومان که با تلاش های شبانه روزیش در حال عملی کردن شعارهای انتخاباتیش در برابر ملت می باشد این است که با وزیر ضد انقلاب که به گفته مولای متقیان(ع) این چنین مدیران باعث ضایع نمودن اصول، روی آوردن به فروع، مقدم انداختن فرومایگان و مؤخر انداختن اندیشمندان شده است به مانند رفتار ایشان مولایمان علی (ع) با آنان (کارگزاران زمانش که بر خلاف اهداف و افکارش راه ظلم را در پیش گرفته بودند) رفتار کند .
و در آخر سوالی از آقای وزیر:
جناب آقای عبدالملکی آیا این راه همان راه دولت قبل نیست که شما در پیش گرفته اید ، حضرتعالی با افکار دولت امید (بخوانید دولت نابود گر و روابط) در دولت انقلابی چه میکنید؟؟؟؟
چرا شما بایددر جایگاهی باشید که با فرزندان عدالت خواه ، ظلم ستیز و فساد ستیز که برخواسته از خانواده شهدا نیز باشد اینگونه رفتار کنی و بجای حمایت از رفتار جهادیش در جهت عزل مدیران فاسد با آن نجومی بگیران که بگفته رهبر گرانقدر انقلاب این عملشان خیانت به آرمان های انقلاب اسلامی است همکاری میکنی؟؟؟
20:17 - 15 آذر 1400