16 فروردین 1405
فردی با این شماره 916 ... 4823 زنگ میزند میگوید شما در روبیکا فعالیت سیاسی داری!! من اصلا عضو هیچ کانالی سیاسی در روبیکا نیستم وتنها در فارس نظر خودم رو میگمدر این پستی که نمیشه ویرایش ویا حذف کرد، در پاسخ به منطق مهم نیست بود، سوء برداشت نشه اتحاد بله قطعا ولی این به معنى عدم هر نوع نقد داخلی نیست
تصویر نمایه‌ی ‌فارس پلاس‌
فارس پلاسنشان رسمی فارس

@Fars_Plus  •  15 فروردین 1405

ظریف مهم نیست؛ علیه آمریکا متحد شویم

بعد از آنکه آمریکا برجام را پاره کرد و دو بار هم در میانه مذاکره و در شرایطی که واقعا ایران آماده یک‌ توافق بود به ایران حمله نظامی انجام داد، دیگر پیشنهاداتی که رنگ و بویی از اعتماد به آمریکا داشته باشد مورد پذیرش عمومی نخواهد بود.

نمایش گزارش

ترجیح میدم دیگر تا پایان جنگ تحميلی هیچ فعالیتی در اینجا و البته در جای دیگه هم نخواهم داشت که ندارم، چون ممکن با یک دیدگاه و نقد متفاوت سوء برداشت بشه!انشاالله بزودی با پایان جنگ، جشن بزرگ پیروزی بر دشمنان را خواهیم گرفت.
06:01 - 16 فروردین 1405

61 بازدید