مطالبه

لزوم حذف امتحانات نهایی یازدهم و کاهش اثر نهایی دوازدهم در کنکور ۱۴۰۵

با توجه به اینکه در شرایط فعلی مدارس به صورت مجازی تشکیل میشوند و با توجه به وضعیت جنگی کشور به ویژه شهرهایی چون تهران از شورایعالی انقلاب فرهنگی، شورای آموزش و پرورش و دست اندرکاران آموزش و کنکور خواهشمندیم که نسبت به بازنگری و اعمال وضعیت فورس ماژور برای مصوبه تاثیر معدل در کنکور، بازنگری مقطعی این مصوبه را مد نظر قرار دهند. چنانچه می دانید ایجاد امید و کاهش استرس دانش آموزان و نسل جوان می تواند در این شرایط جنگی به توان و تاب آوری کشور کمک کند. در حالی که در مدت سه سال گذشته اولیا و دانش آموزان بر استرس زا بودن، ناعادلانه و غیر کارشناسی بودن مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی در مورد تاثیر معدل بر کنکور تاکید داشته اند و بارها حضورا و با امضای پویش‌ها و کارزارهای متعدد اعتراض خود را نشان داده اند، شرایط جنگ تحمیلی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی این شرایط را بغرنج‌تر کرده است. با توجه به شرایط ویژه کشور که در ابتدای اسفند با این جنگ تحمیلی به وجود آمد، بسیاری از دانش آموزان به ویژه در شهرهای بزرگی چون تهران، مجبور به ترک شهر شده اند یا در استرس و تنش ناشی از بمبارانهای ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار دارند، در نتیجه نه تنها در پایه یازدهم بلکه در پایه دوازدهم نیز هنوز بسیاری از مدارس کتابها را به اتمام نرسانده اند. در این شرایط هر از چندگاهی اعلام میگردد که امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در سال جاری از همه دروس برگزار خواهد شد و همگی در کنکور تاثیرگزار خواهد بود و بر استرس و نا آرامی دانش آموزان توسط دست اندرکاران افزوده میگردد. در این شرایط که حتی تاثیرگزاری امتحانات نهایی طولانی مدت پایه دوازدهم بر کنکور با توجه به وضعیت کشور می تواند با مخاطراتی همراه باشد و حتی دانش آموزان آسیب دیده از جنگ تحمیلی را دچار استرس کند، برگزاری امتحانات نهایی پایه یازدهم هیچ توجیهی ندارد. این در حالیست که کنکور با توجه به یک روزه بودن می تواند در شرایط ارام پس از جنگ برگزار گردد ولی امتحانات نهایی به ویژه پایه یازدهم در این شرایط قابل برگزاری نمی باشد. لذا با مجموع مسائل فوق و با توجه به استدلالهایی که در مورد ناعادلانه بودن روش تصحیح و ترازدهی و طرح سوالات این امتحان مطرح است، خواهشمندیم در سال ۱۴۰۵ امتحانات نهایی پایه یازدهم برگزار نگردد و امتحانات نهایی پایه دوازدهم با حداقل تاثیر در کنکور برگزار گردد.

آموزش و پرورش، وزارت علوم و سازمان سنجش، اعضای محترم شورایعالی انقلاب فرهنگی، سازمان دانش آموزی / سازمان اولياء ومربيان، شورایعالی آموزش و پرورش

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
با توجه به شرایط جنگی کشور و در شرایطی که در بسیاری از شهرهای بزرگ کشور به ویژه تهران دانش آموزان تحت شرایط استرس ناشی از جنگ هستند، وزارت آموزش و پرورش هر چند مدت یک بار برنامه امتحانات نهایی را اعلام می کند.
با توجه به این مسایل برای دانش آموزان و استرس فراوانی که دانش آموزان کشور به ویژه در شهرهای بزرگی چون تهران تحمل کرده اند، خواهشمندم که امتحانات نهایی پایه یازدهم برای امسال حذف گردد و اثر امتحانات نهایی پایه دوازدهم بر کنکور کاهش یابد.
ما به عنوان عده ای از اولیا و دانش آموزان و دست اندرکاران آموزش کشور در طی مدت دو سال به وجود امتحانات نهایی یازدهم و تاثیر قطعی نهایی های دوازدهم در کنکور اعتراض داشته ایم. و دلایلی چون نبود پایه آماری مناسب برای تراز دهی و تصحیح سلیقه ای از دلایل اعتراض ما بوده است.
21:28 - 7 فروردین 1405




29 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌ایرانی‌
@Iraniiiiiiiiiiiiii7 فروردین 1405
در پاسخ به
👏

@user1767189608377 فروردین 1405
در پاسخ به
ما اولیای متوسط دوم از پویش نه به امتحانات نهایی حمایت می‌کنیم و از تمام فرهیختگان و مسئولان و اندیشمندان فرهنگی انتظار حمایت و پشتیبانی داریم در چنین شرایطی برگزاری کل دروس در یازدهم به صورت نهایی ظلم آشکار است

@konkoriii14058 فروردین 1405
در پاسخ به
پایه یازدهم باید هم برای کنکور ۴۰۵ و هم کنکور ۴۰۶ مثبت بشه.#مثبت_شدن_یازدهم

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر عادل شیرازی‌
@Adel_Shirazy8 فروردین 1405
در پاسخ به
مطالبه

لزوم تشکیل بسیج سایبری برای صیانت از فارس تعاملی

با توجه به فعالیت برخی اکانت‌های مشکوک در بخش «فارس تعاملی»، لازم است سازوکاری منسجم برای حفظ امنیت این فضا ایجاد شود. برخی از این حساب‌ها علاوه بر انتشار مطالب مخرب، اقدام به انتشار لینک‌های آلوده، بدافزار و محتوای فریبنده می‌کنند که می‌تواند زمینه سوءاستفاده‌ را فراهم کند. پیشنهاد می‌شود همانند برخی پلتفرم‌های بزرگ مانند ویکی‌پدیا، به کاربران خوش‌سابقه و مورد اعتماد یک سطح دسترسی مشخص مانند «نگهبان» یا «ناظر مردمی» داده شود تا بتوانند فعالیت حساب‌های مشکوک را سریع‌تر شناسایی کرده و در صورت مشاهده تخلف، آنها را به‌طور موقت تعلیق یا گزارش ویژه ثبت کنند. همچنین پس از بررسی و مسدودسازی چنین حساب‌هایی، اطلاعات ثبت‌شده آنها از جمله شماره تماس برای پیگیری قانونی در اختیار مراجع ذی‌صلاح مانند قوه قضائیه قرار گیرد. اجرای چنین سازوکاری می‌تواند به پاکسازی فضای تعاملی، افزایش امنیت کاربران و جلوگیری از سوءاستفاده بدخواهان کمک کند.

خبرگاری فارس، فارس تعاملی، مدیریت محترم خبرگزاری فارس ، فارس من ، فارس تعاملی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Mohamadtari8 فروردین 1405
در پاسخ به
https://farsnews.ir/Mohamadtari/1774616658172833326حمایت شدید لطفا حمایت کنید از پروژه ازادراه تبریز مرند
م
محمد تاری

@Mohamadtari  •  7 فروردین 1405

ازادراه تبریز مرند باید تکمیل شود
مطالبه

لزوم تسریع در تکمیل آزادراه تبریز–مرند

آزادراه تبریز–مرند یکی از مسیرهای اصلی و راهبردی کشور در محورهای شمال–جنوب و شرق–غرب ترانزیت ایران است. با توجه به حجم بالای تردد وسایل نقلیه سنگین و خودروهای خارجی در این مسیر و افزایش تصادفات جاده‌ای، ضروری است که مسئولان هرچه سریع‌تر بودجه لازم را تخصیص دهند تا پیمانکار بتواند پروژه را تا شهرستان مرند در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایان برساند. تکمیل این مسیر نه‌تنها سبب کاهش تلفات و حوادث رانندگی می‌شود، بلکه به معنای حفظ آبرو و اعتبار ملی ایران در مسیرهای بین‌المللی ترانزیتی خواهد بود.

وزارت راه و شهر سازی، استانداری اذربایجان شرقی، کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، نماینده مردم مرند در مجلس

0
100
گزارش از مطالبه

نمایش گزارش


@user17091014538364637178 فروردین 1405
در پاسخ به
امید که با حمایت اولیا و دانش آموزان موضوع به گوش مجریان امر برسد و دست از لجاجت بردارند و بیشتر به اجرای عدالت و آرامش فکر کنند و مبتنی بر منطق و بررسی درست موضوع بر این مهم اقدام کنند.لغو تاثیر قطعی معدل =عدالت و آموزش بهتر = آینده درست

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@user174828193409 فروردین 1405
تصویر نمایه‌ی ‌هادی‌
هادی

@user1709101744647042396  •  27 اسفند 1404

تعویق آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان و برگزاری همزمان آن با کنکور سراسری

مطالبه

تعویق در زمان برگزاری کنکور فرهنگیان

بسم‌الله الرحمن الرحیم از مسئولین محترم درخواست داریم تا با توجه به شرایط کنونی کشور و جنگ تحمیلی از سمت دشمن صهیونیستی_آمریکایی و شهادت قائد امت حضرت آیت‌الله امام سید علی خامنه‌ای و تهاجم ناجوانمردانه به مراکز آموزشی و مدارس در جهت همراهی با دانش آموزان و داوطلبان دانشگاه فرهنگیان نسبت به تعویق آزمون وردی دانشگاه فرهنگیان اقدام نمائید پیشنهاد می‌شود که برای جبران وقت از دست رفته و کاهش هزینه‌ها و همچنین یکسان بودن منابع کنکور فرهنگیان و کنکور سراسری این دو آزمون به صورت همزمان و هماهنگ کشوری برگزار گردد تعویق کنکور فرهنگیان در راستای ایجاد فرصت مناسب برای بازیابی بازماندگان از تحصیل و عزاداری امت داغدار امری مثبت و سنجیده است امید است این مطالبه از طرف مسئولین امر مورد توجه قرار گیرد از طرف جمعی از دغدغه مندان و داوطلبان دانشگاه فرهنگیان

وزارت آموزش و پرورش، ریاست دانشگاه فرهنگیان، سازمان سنجش، شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌بورس ایران‌
@Burse9911 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌بورس ایران‌
بورس ایران

@Burse99  •  7 بهمن 1404

بورس و حجم مبنا
مطالبه

مطالبه اصلاح ساختار بورس و بازگشت عدالت به بازار سرمایه

بر کسی پوشیده نیست در این ۵ سال اخیر چه بر سر بورس آمده و تصمیمات گرفته شده نه تنها برای بهبود شرایط واقعی بازار نبوده بلکه به کام نوسانگیران دولتی و شبه دولتی بوده است. حتی حجم مبنا را ۱ کردنداونهم با این همه تبلیغات! با اینکار در اصل ریسک بازار افزایش پیدا کرد و با چنتا دونه خرید فروش سهم آن نماد قیمت پایانی را به راحتی پر می‌کند!!!! این بدان معناست که با کمترین فروش حتی در حد یک برگ سهم، همه در زمان مثبت بازار در صف خرید گیر می‌کنند بدون به دست آوردن سهمی و نمادها پایانی خود را در مثبت ۳ پر می‌کنند و در زمان منفی بازار با یک عدد فروش آن سهم قیمت پایانی در منفی ۳ پر می‌شود!و همه در صف فروش گیر کرده اند! اینهمه کار کارشناسی و تبلیغ و در نهایت خروجی آن حجم مبنا ۱ !؟ این قانون فقط برای نوسانگیران و حقوقی ها و رانتی ها مفید است تا به راحتی بازار را بدون خرید و فروش سهمشان دستکاری و بالا و پایین کنند. در زمان مثبت بازار کلیت بازار رها می‌شود و نمادهای شاخص ساز شروع به بلعیدن پول صندوق تثبیت و صندوق توسعه می‌کنند و بقیه نمادهای متوسط و کوچک بازار فقط رهای رها! شاخص سازها و رانتی ها از صدقه سر صندوق توسعه در مثبت ها شیک و مجلسی سهام هایشان را در مثبت میفروشند و بعد از اینکه تا ته اعتبار صندوق توسعه یا تثبیت را خالی کردند بازار را رها می‌کنند تا دوباره برگردد به قیمت اولش!باز به اسم حمایت در کف قیمت سهام هایی را که در سقف فروختند را می‌خرند و با ورود صندوق تثبیت به صورت مصنوعی نماد شاخص ساز یا بهتر بگویم سهام رانتی را مثبت می‌کنند و آنرا می‌فروشند و دوباره بارها و بارها این سیکل معیوب را تکرار می‌کنند. بیچاره سهامدار خورد و دیگر نمادهای غیر شاخصی در این روند فقط در حال دست و پا زدن هستند و در مثبت بازار رها شده و رشد نکرده و در منفی بازار همگام با شاخص سازها که قیمتشان دو برابر شده منفی می‌خورد و در این وسط هم ابر تورم ها یکی پس از دیگری می آیند اما بازده بازار سهام که آینه تمام قد وضعیت کشور است در حال در جا زدن است و بازار هم با حجم انبوهی از عرضه اولیه ها اشباع شده و شاخص کل هم آشکارا دستکاری شده است و واقعیات بازار را نشان نمی‌دهد پولی از بیت المال بر می‌دارند و به صورت قانونی در جیب گذاشته و در نهایت ۵ سال در جا زدن نمادها اما شاخص کل بالای ۴ میلیون!!!!! این حجم از مهندسی بازار و دستکاری آن و رانت خواری و پول خواری در بورس بارها در ۳ دولت اخیر تکرار شده و سازمان بورس کاملا با این افراد در هماهنگی کامل بوده و قوانین هم در راستای تسهیل روند خالی کردن جیب ها و صندوق ها به روش راحت تر پیاده سازی می‌شود. قانون حجم مبنا و دامنه نوسان و شاخص سازی و صندوق تثبیت بازار همه و همه در خدمت حقوقی های رانتی است . بازاری که سالهاست دچار صف خرید و فروش شده و در جا زده و از همه بازارها عقب افتاده و روندی جز در جا زدن و شاخص سازی و بازی با سرمایه مردم نداشته.روان سهامدار و سرمایه سهاندار به تاراج رفته کسی پاسخگو نیست. جناب آقای رئیس جمهور لطفا رانت رانت خواران بورس را حذف نمایید و شاخص را از چنگ شاخص سازی و شاخص سازان رها کنید.قوانین و ابزار سازمان بورس را از دست پولخورها و رانتی ها بگیرید و رونق بازار را با صورت عادلانه ایجاد نمایید نه فقط نمایش چند شاخص ساز و تاراج صندوق تثبیت توسط شاخص سازها. با تشکر

رئیس جمهور، سامان بورس و اوراق بهادار، آقای صیدی.پزشکیان مدنی زاده همتی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
@Iranehamdel12 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
فرشاد

@Iranehamdel  •  28 دی 1404

یارانه های ۱۴۰۴ و تورم و کالابرگ
مطالبه

چرا مبلغ یارانه نقدی با تورم افزایش نیافت؟

متاسفانه رسمی شده که ابر تورم‌ها بر مردم و سفره مردم تحمیل می‌شود ولی همراه با این حجم تورم یارانه‌ها بیشتر نمی‌شوند و به عبارت درست‌تر یارانه‌ها با تورم متناسب و هماهنگ نمی‌شوند! از زمان دولت آقای رئیسی که ایشان مبلغ یارانه را نیز که از زمان آقای احمدی نژاد ۴۵ هزار تومن بود را به ۳۰۰ تا ۴۵۰ تغییر دادند و حالا در دولت آقای پزشکیان بعد از این همه گرانی و تورم شدید یارانه آقای رئیسی را می‌دهند و بدتر از آن با بدترین شکل دهک‌بندی یارانه خیلی ها را هم قطع کردند. این موضوع کالابرگ اقلام ضروری با عرض ۲۸۵۰۰ هم که از اول زنجیره به ته زنجیره منتقل شد بر روی این ابر تورم ابر تورم دیگری تحمیل کرد و باز جای سوال دارد که اگر دلار ۲۸۵۰۰ سر جایش بوده تا به حال چگونه از زمان روی کار آمدن دولت جدید این همه اقلام گران شدند؟! ینهمه جای بحث است.اینهمه گرانی چطور با تخصیص دلار ۲۸۵۰۰ شکل گرفته و بعد اینهمه گرانی چطور می‌شود به بهانه از سر به ته زنجیر در ۲۴ ساعت چنین ابر تورمی بر اقلام خوراکی تحمیل شود!!!؟ ریال به بی ارزش ترین پول دنیا تبدیل شده ولی یارانه همان یارانه دولت قبل گیر کرده است. از مسوولان و دولت محترم می‌خواهم ضمن افزایش یارانه بر اساس تورم این چند ساله کسانی را هم که از یارانه‌شان را حذف کردند به سیستم بازگردانند و حتما حتما تورم را نه فقط کنترل بلکه کاهش دهند تا دوباره یارانه‌هایی که ارزشش اندازه قیمت یک شانه تخم مرغ هست!!!!!بیشتر از این بی ارزش تر نشود. حداقل کار این است یارانه و کالابرگ و یارانه بنزین و نان و بقیه را همه باهم تجمیع نمایند و به صورت ارزی به حساب ارزی مردم منتقل کنند تا دیگر دچار مشکل آب رفتن روزانه ارزش یارانه و کالابرگ نشویم.

دولت م مجلس، دولت، آقای پزشکیان، ستاد هدفمندی یارانه، وزیر رفاه، وزیر اقتصاد و دارایی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌سارینا عابدینی‌
@Wrgy6788j14 فروردین 1405
در پاسخ به
دروغ و چرت و پرت.

@Abolfazl2014 فروردین 1405
در پاسخ به
کلا امسال یازدهم نهایی نباشه تعطیلات از یه طرف این شرایط هم از یه طرف ما دانش آموزا کجا وقت کردیم که درس بخونیم

تصویر نمایه‌ی ‌خانه هندیجان‌
@hendijan16 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌خانه هندیجان‌
خانه هندیجان

@hendijan  •  15 فروردین 1405

برنامه های داخلی با اینترنت رایگان

فعالیت برنامه های داخلی همچون ایتا،شاد،روبیکا،بله و... با اینترنت رایگان
مطالبه

اتصال تمامی برنامه های داخلی به اینترنت رایگان در روزهای جنگ

با توجه به مسئله قطع اینترنت و استفاده از برنامه های داخلی در شرایط جنگی پیشنهاد می‌گردد تا پایان جنگ تمامی برنامه های داخلی با اینترنت رایگان فعالیت نموده و دانش آموزان و دانشجویان و کارمندان و اصحاب رسانه و مسئولان و در کل تمامی اقشار مختلف مردم فعالیت‌های خود را در برنامه های داخلی انجام داده و مشکل ارتباط نداشته باشند و جامعه بزرگ ملت ایران در این برنامه ها با یکدیگر ارتباط برقرار نموده و اخبار و حوادث را دنبال نمایند.

کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌بورس ایران‌
@Burse9920 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌بورس ایران‌
بورس ایران

@Burse99  •  18 فروردین 1405

همه کاربران لطفا قبل از ایجاد پویش ،موضوع را جستجو کنند و اگر دیدند کاربر دیگری آنرا قبلا مطرح کرده از تکرار و ایجاد پویش تکراری خودداری کنند. برای جلوگیری از پویش های تکراری و تمرکز بیشتر برای بالا بردن حمایت روی آن موضوع و جلوگیری از پراکندگی نیروی حمایتی و جلوگیری از شلوغی بی جهت در مطالب فارس…
نمایش بیشتر
مطالبه

با جستجو موضوع ،قبل از ایجاد پویش، از تکراری بودن پویش جلوگیری کنیم

همه کاربران لطفا قبل ایجاد پویش ،موضوع را جستجو کنند و اگر دیدند کاربر دیگری آنرا قبلا مطرح کرده از تکرار ایجاد پویش خودداری کنند. برای جلوگیری از پویش های تکراری و تمرکز بیشتر برای بالا بردن حمایت روی آن موضوع و جلوگیری از پراکندگی نیروی حمایتی و جلوگیری از شلوغی بی جهت در مطالب فارس من باید حتما قبل ایجاد پویش آنرا در فارس من جستجوی کنیم. دوستان اگر دائم پویش تکراری ایجاد کنیم تمرکز برای گرفتن حمایت حداکثری از بین می‌رود و این پراکندگی و ازدیاد ، ثمره‌ ای جز شلوغی صفحات ندارد و علاوه بر آن حمایت را باید از صفر (۰) شروع کنیم!!! یعنی از اول باید به جذب حمایت بپردازیم! خب چه اشکالی دارد تا با یک جستجوی ساده در کلمات کلیدی مد نظر پویش خود اول ببینیم پویش مورد نظر ما از قبل ایجاد شده یا نه ،و بعد آن پویش ها را حمایت کنیم و ادامه راه را بریم جلو تا از دوباره کاری پرهیز کنیم و زودتر به امتیاز و حمایت بالاتر برسیم. پویش تکراری کاربران را در انبوهی از پویش های تکراری سردرگم می‌کند و علاوه بر آن کاربران جدید حوصله و وقت زدن انبوهی از پویش های تکراری را ندارند و همین موضوع باعث پخش شدن حمایت ها و کاهش حمایت می‌شود. لطفا به این موضوع مهم دقت بفرمایید. از خبرگزاری محترم فارس می‌خواهم تا در قسمت فارس من با کمک هوش مصنوعی، موضوعات تکراری را در هم ادغام نماید و حمایت های آنها را نیز با هم ادغام و اضافه کند تا مسئولان محترم هم راحت تر و سریع تر بتوانند موضوعات را بازبینی نمایند. علاوه بر آن از این به بعد محدودیت هایی را برای جلوگیری از طرح موضوعات تکراری ایجاد کنند و یا در زمان ایجاد کمپین توسط کاربر آن کمپین ها یی که به نظر با کمپین نویسنده یکی است را در زیر صفحه سریعا نمایش دهد تا کاربر با دیدن آنها بی جهت خود را گرفتار تولید کمپین تکراری نکند. باتشکر لطفا این کمپین را انتشار حداکثری کنید. این موضوع برای همه گروه ها قابل انتشار است.

کاربران محترم فارس من، خبرگزاری معظم فارس، ویرایشگر و مدیران سایت خبرگزاری فارس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Rezzaabr7m22 فروردین 1405
در پاسخ به
اینکه نوشتید یازدهم حذف بشه خوبه ولی اینکه نوشتی اثر تاثیر معدل دوازدهم کم‌بشه و لابد اثر کنکور زیاد بشه چرت و پرته...ما نمیخواهیم اثر ۶۰ درصدی معدل کم بشه

تصویر نمایه‌ی ‌benjamin button‌
@user17757285665222 فروردین 1405
حذف نهایی یازدهم برای کنکور 406 و 405 و تاثیر 60 درصدی دوازدهم برای این سالها.

@user170910173272886824726 فروردین 1405
در پاسخ به
حذف امتحانات نهایی پایه یازدهم به ضرر دانش آموز هست چون بار سنگین و یکباره ی کنکور رو توی دوسال تقسیم میکنه و این بار سبک تر میشه،مثبت کردن تاثیر این امتحانات به دانش آموز کمک بیشتری میکنه تا حذف کاملش

@maty200128 فروردین 1405
در پاسخ به
ما داوطلبان کنکوری خواهان مثبت یا حذف شدن تاثیر معدل هستیم.لطفا اجازه ندهید قربانی مافیای پول پرست کنکوری باشیم.#مثبت_شدن_تاثیر_معدل_یازدهم

@Username_smt_fars26 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
در موردمثبت شدن تاثیریازدهم حق باشماست اماکاهش تاثیردوازدهم برای دانش آموزانی که بیشتروقتشان رابرای نهایی خوانده اندظلم است.نهایی نه تنهاسریعتر،آسان تروکم هزینه تراست بلکه باتاثیر بیشترکمک بیشتری درجهت اجرای عدالت آموزشی است تاکنکورکه هزینه های میلیونی می‌طلبدوقشرمرفه قبول شدگان کنکوراین سالها هستند