تصویر سربرگ نمایه‌ی ‌ناشناس‌
ن

ناشناس

@user1709100522124841651
تاریخ پیوستن: اسفند 1401
@user170910052212484165113 اردیبهشت 1405
لطفا ضریب سابقه را از آزمونهای استخدامی حذف کنید
مطالبه

ضریب سابقه را از آزمونهای استخدامی حذف کنید

از مسئولین گرامی تقاضا داریم برای برقراری عدالت و انتخاب افراد شایسته برای خدمت رسانی و پیشرفت کشور عزیزمان امتیاز ضریب سابقه را از آزمونهای‌ استخدامی حذف کنید. سال گذشته ضریب ۵۰ درصد برای افراد با سابقه‌ی کار اعمال شد که افراد باسواد اما بدون سابقه اصلا نمی‌توانستند قبول شوند و این به دور از عدالت بود. افراد با سابقه‌ی کار اختیاری سرکار رفته‌‌اند و همین که می‌توانند در آزمون از تجربه‌ی کاری خود استفاده کنند خودش امتیاز بزرگی است، و خلاف عقل است که به چنین افرادی هم ضریب ۵۰ درصد در نمره‌ی کتبی و هم چند نمره در ارزیابی اضافه شود.


@user170910052212484165118 بهمن 1404
مطالبه

درخواست از فارس‌من برای پیگیری مطالبات مردمی فراتر از رأی‌گیری

گاهی برخی از پویشها برای تعداد کمتری از جامعه است که پیگیری آنها خیلی مهم هستند. مثلا امتیازات در آزمون استخدامی شامل حال خیلی از افراد می‌شوند اما یک تعدادی این وسط مظلوم واقع می‌شوند و در امضا گرفتن هم کم می‌آورند. از فارس من تقاضا داریم که پیگیر اکثر موضوعات باشد و به رای‌گیری بسنده نکند.


@user170910052212484165116 بهمن 1404
تمام امتیازات را از آزمونهای استخدامی جمع کنید
مطالبه

تمام امتیازات را از آزمونهای استخدامی حذف کنید

گذاشتن هرگونه امتیاز خارج از ضابطه در این آزمون‌ها، مغایر با عدالت و قانون اساسی است و مانع شایسته‌گزینی می‌شود که ضربه‌ی جدی به کشور وارد می‌کند. طبق قانون اساسی، دولت موظف به ایجاد فرصت شغلی برای همه افراد است، اما نه تنها این وظیفه به‌طور کامل انجام نشده، بلکه حقوق افرادی که نمرات برتر را کسب کرده‌اند نیز نادیده گرفته شده است. از مسئولین محترم درخواست داریم به مسأله‌ی استخدام‌ها و بی‌عدالتی‌های موجود در آن ورود کنند، وضعیت را بررسی نمایند و حقوق پایمال شده‌ی افراد نخبه را به آنان بازگردانند.


استخدامی دادگستری را فقط مختص به رشته‌های کارشناسی نکنید
مطالبه

درخواست گسترش مقاطع تحصیلی مجاز در آزمون استخدامی دادگستری

خواهشمندیم افرادی که رشته‌های مرتبط را تحصیل کرده‌اند اما مقطع آنها با دفترچه آزمون استخدامی دادگستری متفاوت است نیز مجاز به شرکت در آزمون شوند. برای مثال من دارای فوق لیسانس حقوق هستم اما دفترچه تنها کارشناسی حقوق را مجاز می‌داند و نمی‌توانم در آزمون شرکت کنم.


ضرایب را از آزمونهای استخدامی حذف کنید
مطالبه

دادن هرگونه ضریب در آزمون‌های استخدامی بی‌عدالتی محض است.

هدف از تشکیل جامعه ی اسلامی ایجاد عدالت است. چرا با دادن ضرایب و امتیازات مختلف حق یک سری افراد مستحق را که به کار گیری آنها باعث پیشرفت بیشتر جامعه نیز می‌شود سلب میکنید؟ آزمون آموزش و پرورش که ضریب ناحق سابقه در آن اعمال شد و اکنون در آزمون دادگستری هم ضریب سابقه را گذاشته اید. اگر کسی سابقه ی کار دارد و سواد دارد قطعا بهتر می‌تواند خودش را در آزمون کتبی و شفاهی بهتر نشان دهد و دیگر نیازی به این بی عدالتیها نیست. خود من در آزمون آموزش پرورش بدون هیچ امتیازی جزو دو نفر اول شدم، اما به دلیل اختلاف یک نمره در جواب نهایی مردود شدم. اگر انصاف داشته باشید، به نظر شما سواد و لیاقت مهمتر است یا تجربهٔ کاری؟


مطالبه

انتقاد به امتیازات در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

بنده با وجود سال‌ها درس خواندن هر سال به دلیل اضافه شدن امتیازات گوناگون در آزمون‌های استخدامی در آموزش و پرورش از این فرآیند باز می‌مانم امسال نیز برای دهمین بار با وجود کسب نمره اول خام کتبی رد شدم و دلیل آن روشن است تبعیضات ناروا که بسیاری از افراد دیگر نیز مثل من گرفتار آن شده‌اند.

آموزش و پرورش، آزمون استخدامی


ناشناس بازنشر داد

@user170910053318119663716 خرداد 1404
مطالبه

ضریب سابقه را از آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف کنید

ما، یعنی جمع کثیری از داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش خواستار لغو امتیاز ضریب سابقه از این آزمون هستیم. لطفا شرایط را برای همه برابر کنید و ملاک قبولی در آزمون‌ها را سواد و شایستگی افراد قرار دهید.

آموزش و پرورش


مطالبه

امتیاز ضریب سابقه را از آزمون‌های استخدامی معلمان حذف کنید

شرایط باید برای همه برابر باشد اگر کسی سابقه تدریس دارد و به نظر شما صلاحیت بیشتری دارد، می‌تواند خودش را در آزمون بهتر نشان دهد و نمره ی بالاتری را بر اساس توانایی خودش بگیرد. نباید به خاطر یک عده ی محدود اکثریت ملت را ناراضی کرد. در ضمن سابقه برای معلم غير رسمی نیاز به داشتن پارتی دارد. امتیازات اضافه باعث ایجاد نابرابری و کنار گذاشتن افراد لایق می‌شود.

وزارت آموزش و پرورش، مجلس شورای اسلامی، آزمون استخدامی، معلمی، امتیاز، امتیاز ضریب


مطالبه

چرا آموزش و پرورش مستقیما افراد شایسته را استخدام نمی‌کند؟

آموزش و پرورش چند سالی است که با کمبود نیرو مواجه بوده است و از طرق مختلف به جذب نیرو پرداخته است، اما می‌بینیم که همچنان افراد لایق و شایسته زیادی بیکارند ولی برخی معلم‌های استخدام شده تعریف چندانی ندارند و این بیانگر اشکالات اساسی در نحوه بومی گزینی که سوءاستفاده‌های زیادی را ایجاد کرده است کم اهمیتی به کسانی که نمره کتبی بالا کسب کرده اند. سلیقه‌ای نمره دادن اکثر ارزیابی‌ها. یکی نبودن ارزیاب‌ها برای یک کد محل. عدم شفاف‌سازی نحوه ارزیابی برای خیلی از افراد. افراد باسواد را رها کرده‌اند و اهمیت زیادی دادن به افرادی که سابقه ی کار دارند و خیلی ایرادات دیگر.

آموزش و پرورش، ارزیاب‌ها


@user17091005221248416519 شهریور 1402
مطالبه

آموزش و پرورش تمام نمره بالاها را جذب کند

در آزمون استخدامی آموزش و پرورش زیاد شاهد این بودیم که افراد با نمره ی پایین جذب می‌شوند ولی خیلی از افراد با نمره ی بالا به دلیل کم بودن ظرفیت یا رقابت خیلی بالا در آن شغل محل خاص از پروسه ی استخدام باز می‌مانند و استخدام شدن در این سازمان تقریبا به شانس افراد بستگی دارد. مثلا در یک شهرستان یک نفر با نمره ی خام ۹۰ قبول می‌شود ولی در شهرستان کناری فردی با نمره‌ی خام ۲۷۰ قبول نمی‌شود آن هم دقیقا در همان رشته. مطمئن باشید کسی که نمره ی بالا کسب کرده توانایی اش را داشته و تلاشش را کرده و کلی از امور زندگی اش را کنار گذاشته و وقت و انرژی خود را برای این آزمون قرار داده‌است. اکنون که آموزش و پرورش به نیروی آموزشی نیاز دارد چرا از این افراد استفاده نمی‌کند؟ آیا استخدام این افراد گناه شرعی دارد؟ یا مثلا در مورد امتیازات نردبانی که به برخی افراد مانند بومی ها و متأهلان داده میشود که ناحق است.


مطالبه

طرح بورس معلمی را اجرا نکنید

با وجود کلی فارغ‌التحصیل، آیا ظرفیت دبیری استخدامی آموزش و پرورش زیاد است که می‌خواهید طرح بورس معلمی هم بگذارید که دیگر همان سهم یک نفر، دو نفر هم برای این فارغ‌التحصیلان از بین برود؟ این کجای عدالت است؟


@user170910052212484165111 خرداد 1402
مطالبه

آموزش پرورش فقط با آزمون استخدامی جذب کند

من با این طرح جدید استخدام در آموزش و پرورش کاملا مخالف هستم که دانشجویان ممتاز سایر دانشگاه‌ها را می‌خواهید جذب کنید. واقعا که هر دم از این باغ بری می‌رسد. چرا برای آزمون استخدامی بومی گزینی را لحاظ می‌کنید در حالی که اینجا چنین چیزی مطرح نمی‌شود؟ مگر فارغ‌التحصیل چه مشکلی دارد که شما می‌خواهید از دانشجویان فارغ‌التحصیل نشده استفاده کنید؟ سال گذشته من با نمره‌ی کتبی بالا و مصاحبه‌ی کامل چرا باید رد بشوم چون ظرفیت پایین بود و کلی امتیاز ناحق در آزمون استخدامی قرار داده بودید اما باید شاهد این باشم که افراد ضعیف‌تر از من راحت‌تر استخدام می‌شوند و من کلی از زندگی عقب بیفتم؟ چرا سال کنکور ما دانشگاه فرهنگیان وجود نداشت و من با طراز ۹۸۰۰ باید همچنان بیکار باشم و بچه‌های با طراز ۶۵۰۰ را الان خیلی راحت به کار می‌گیرید و از همان اول برای ۴ سال درس خواندن هم بهشون حقوق و مزایا می‌دهید؟ پس تکلیف سایر فارغ التحصیلان چه می‌شود؟ سالی ۲۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان در کنکور سراسری جذب می‌کنید که رقم کمی هم نیست، سایر افراد اگر سواد داشتند جزو همین ۲۵ هزار نفر می‌شدند. آن وقت ما بچه زرنگ‌های دهه شصت و اوایل دهه هفتاد همچنان باید سماق بمکیم. اگر هم سن ما می‌گویید که بالا رفته و کارایی نداریم تقصیر خودتان است که ۱۵ سال است که ما را کنار گذاشتید و چیزی جز خون دل نصیب ما نشد و خیلی از ما قربانی این تبعیضات شدیم. واقعا مسخره و خنده‌آور است که شما کلی حق التدریسی و نهضتی بیسواد را که با آشنا بازی سر کار رفتند و عمدتا هم رشته‌های غیر مربوط داشتند و سن‌شان هم خیلی بالا بود را استخدام کردید اما ما دهه شصتیهای باسواد را نادیده گرفتید. آیا این کارها چیزی جز خیانت به مردم و دهه شصتی‌ها و دانش آموزان است؟ دهه شصتی‌ها بیشترین آمار جمعیتی را دارند ولی کمترین توجهی به آن‌ها شد. این آقای صحرایی هم نیامده چه اشتباه بزرگی را دارد مرتکب میشود، از ما گفتن بود. آموزش و پرورش فقط باید از طریق آزمون استخدامی جذب داشته باشد تا عدالت و شایسته گزینی برقرار شود.


@user170910052212484165121 اردیبهشت 1402

حاجی بابایی، صحرایی

ببخشید، من کی گفتم حاجی بابایی و صحرایی را وزیر کنید؟ من کاملا با این دو نفر مخالفم و شما نوشتید پویش مشابه شما که داره این دو نفر را تایید میکنه ثبت شده!