@ElhamB89684 اردیبهشت 1405در پاسخ بهاز بچگیم تا الان، همیشه پول نون نداشتن آمریکایی ها، خیابون خوابی تو کانادا و... سر تیتر خبرها بود اما گرونی، فحشا، تنگنا و هزار و یه مشکل داخلی خودمون سانسور میشد. الان هم نمیگین محاصره دریایی آمریکا چه عواقب سنگینی برای بازار ما داره، فقط تمرکز کردین روی اینکه تنگه که بسته اس، تو آمریکا چی میشه!
@ElhamB89684 اردیبهشت 1405در پاسخ به ومن از سال ۹۲ تا الان به هیچ کسی رای ندادم و با این وضعیتی که میبینم هم رای نخواهم داد. با این وجود و در جواب شما باید بگم که این اوضاع حاصل سیاست ۱ ساله کسی نیست، نتیجه سالها اصرار بر طی کردن مسیرهای بی سرانجام هست.
@user1772553655754 اردیبهشت 1405در پاسخ به ووتو هم یه جمله یکی خرج کرده برات خوشت اومده هی زیر همه کامنت ها مینویسییعنی چی پزشکیان؟ آدم حسابی مثلا دوره رئیسی که شما انتخاب کردین خیلی گلستان بود؟یا اگه جلیلی که شما در حسرتش موندید خیلی سوپر منه؟؟