مطالبه

درخواست توقف پخش انیمه‌های مروج خشونت برای کودکان

مدتی است که کارتن هایی اکثرا ژاپنی مانند شیطان کش در حال پخش هستند و در برنامه دیوار و سایت ها و ... بعضی افراد سودجو مبادرت به فروش کتاب های آنان که مصور هستند با نام مانگا می‌کنند و در سطح شهر فروشگاه هایی در حال فروش لباس و تزیینات و دفتر با جلد عکس و... شخصیت های این انیمه ها هستند و در برنامه هایی حتی همچون ایتا و روبیکا خود بچه ها و همچنین افرادی سودجو در حال چت و شخصیت پردازی و قرار گرفتن در نقش این شخصیت ها و همچنین زدن کانال و... در باب این شخصیت ها هستند. چندسال قبل بازی نهنگ ابی در کشورهای دیگر و من جمله ایران باعث شد بچه های بیشماری دست به خودکشی دسته جمعی بزنند و این بازی ممنوع اعلام و اطلاع رسانی جامعی شد. امروز من داستانی از قتل دو کودک بنام رونیکا و آراد آذریان توسط دوستشان الینا اخلاقی را خواندم.دختر بچه قاتل عنوان کرده بود تحت تاثیر انیمه تایتان دست به قتل زده و من خودم هم دیده ام که دختر فامیلمان هم این انیمه ها را میبیند و تحت تاثیرش چه حرف هایی میزند و امروز تن من لرزید که او هم مانند الینا نشود. از مسئولان عاجزانه تقاضامند که همانگونه که می‌توانند، سایت هایی که دانلود فیلترشکن رایگان دارند را، ببندد و بگیرند و دست احدی به فیلترشکن رایگان نرسد تمام سایت ها و برنامه ها و پبج ها و حتی فروشگاه هایی که انیمه نمایش می‌دهند یا می‌فروشند یا تبلیغ می‌کنند ببندد و آن را ممنوع اعلام کنند و در مدارس معلمان با دلسوزی این مسائل و هدف این برنامه ها را برای بچه ها باز کنند و اموزش دهند و صدا سیما هشدار دیدن انها را بوالدین بدهد و لاقن انها را خودشان سانسور و با سناریوی دیگر ترجمه کنند که بچه ها حداقل به واقعیت امر این انیم ها که تواما اموزش خشونت و قتل است پی نبرند باشد که ما شاهد حوادث ناگوار دیگری نباشیم و جلوی حوادث بیشتر را بگیریم.

سایت دیوار، اتحادیه صنف پوشاک، اتحادیه صنف فروشگاه‌ها، پیام‌رسان روبیکا، مدیران ایتا، کانال ها و سایت ها، خانواده و جوانان، قوه قضاییه

0
100
گزارش از مطالبه
00:52 - 27 دی 1403

4 بازنشر4 واکنش
15٫2k بازدید



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌عمار پارسا‌
@Ammar_al_Farsi27 دی 1403
در پاسخ به
من فکر نکنم شما انیمه شیطان‌کش را دیده باشید چون اتفاقاً نکات خیلی مثبتی در این انیمه است. امید، دوستی، همکاری، محبت اعضای خانواده، دلسوزی برای ضعفا، فداکاری، اتحاد و نبرد علیه دشمن و ... از موارد این انیمه است. انیمه تایتان یا سوء‌استفاده بعضی از هموطنان داستان دیگری دارد.