آزادی خانم مهدیه اسفندیاری
مطالبه

آزادی خانم مهدیه اسفندیاری

اسفند ماه سال گذشته خانم مهدیه اسفندیاری پس از انتشار مطالبی پیرامون نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در کانالی تلگرامی، توسط پلیس فرانسه از منزلش ربوده شد. این اقدام پلیس فرانسه نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی خط قرمز کشورهای غربی است و برای جلوگیری از افشای ماهیت پلید صهیونیسم ارزش‌هایی چون آزادی بیان پوچ و بی‌معنا می‌شود. ۶ ماه بازداشت بدون محاکمه و بدون دسترسی به پزشک، امکان استفاده از حجاب و دسترسی به غذای حلال بهایی است که خانم اسفندیاری برای دفاع از مظلومیت مردم فلسطین پرداخته است و هم اکنون در کنار مردم فلسطین قربانی ستم رژیم صهیونیستی است که چون اختاپوسی در تمام جهان حنجره آزادی خواهان را می‌فشارد. دولت فرانسه که خود را مهد آزادی می‌نامد باید در قبال شرایط سخت خانم اسفندیاری پاسخگو باشد و هرچه سریعتر به بازداشت ایشان پایان دهد. در این راستا اقدام موثر وزارت خارجه و دفاع از حقوق شهروند جمهوری اسلامی ایران مورد انتظار است. ما خواهان آزادی خانم مهدیه اسفندیاری پاره تن ایران هستیم.

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول
10:14 - 30 شهریور 1404
سیاست
بین‌الملل



25 پاسخ

@user17577465438330 شهریور 1404
حمایت شدین،شما هم حمایت کنیدهموطن عزیزم اگر در مراجعات قبلی به ادارات،سازمان ها و نهاد ها با بدرفتاری و نارضایتی مواجهه شدی از پویش زیر حمایت کن و آن را منتشر کنhttps://farsnews.ir/user1709100705341743776/1757890440128301775
9**9324

@user1709100705341743776  •  24 شهریور 1404

سامانه ملی گزارش تخلفات اداری و تکریم ارباب رجوع راه‌اندازی شود
مطالبه

سامانه ملی گزارش تخلفات اداری و تکریم ارباب رجوع راه‌اندازی شود

احتراماً، ما جمعی از شهروندان و مراجعان به نهادها، ادارات و سازمان‌های دولتی و عمومی، بر این باوریم که تکریم ارباب‌رجوع و رعایت حقوق شهروندی، از مهم‌ترین شاخص‌های یک نظام اداری سالم و کارآمد است. با وجود تلاش‌های ارزشمند بسیاری از کارکنان شریف دستگاه‌ها، متأسفانه در برخی موارد شاهد رفتارهای نامناسب، بی‌توجهی به شأن مراجعان و حتی تخلفات اداری هستیم که موجب نارضایتی و بی‌اعتمادی مردم می‌شود. در حال حاضر، سامانه‌هایی مانند «رضایت‌سنجی کارکنان دولت»، «سوت‌زنی» و «گزارش تخلفات اداری» در برخی دستگاه‌ها فعال هستند، اما این سامانه‌ها پراکنده‌اند، هر کدام حوزه محدودی را پوشش می‌دهند و دسترسی و پیگیری آن‌ها برای عموم مردم آسان و یکپارچه نیست. از مسئولین محترم قوای سه‌گانه و به‌ویژه دولت تقاضا داریم سامانه‌ای ملی با عنوان «گزارش» راه‌اندازی شود که: - هر ارباب‌رجوع بتواند به‌صورت سریع، امن و شفاف، تجربه مثبت یا منفی خود را ثبت کند.یعنی حتی‌الامکان هر کسی که وارد این سامانه می‌شود با یک صفحه ساده روبرو شود که پیام خود را بنویسد و ارسال کند و سامانه از طریق هوش مصنوعی یا هدایتگر اینترنتی تجزیه و تحلیل کند و به سازمان مربوطه ارجاع دهد و سازمان مربوطه اگر تا ۱۴ روز رضایت ارباب رجوع را کسب نکرد،گزارش به صورت خودکار به مرجع بالادستی یا نظارتی ارسال شود. - گزارش‌ها به‌طور مستقیم و بی‌واسطه به مراجع نظارتی ارسال شود. - عملکرد ادارات و کارکنان بر اساس این بازخوردها ارزیابی و رتبه‌بندی شود. - با موارد تخلف و بی‌احترامی، برخورد قانونی و شفاف صورت گیرد. - از کارکنان خوش‌رفتار و متعهد نیز قدردانی و تشویق شود. -جهت صحت سنجی می‌توان از جوانان و نیروهای مردمی داوطلب تایید شده استفاده کرد تا با مراجعه حضوری بررسی و در سامانه اطلاع دهند و یا اینکه هر نهاد، اداره یا سازمان صفحه اختصاصی داشته باشد و تجربیات مثبت و منفی و امتیاز در آنجا توسط مردم ثبت شود. ما معتقدیم اجرای این طرح، علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات، موجب افزایش اعتماد عمومی، بهبود فرهنگ سازمانی و تقویت سرمایه اجتماعی کشور خواهد شد. با امضای این پویش، از مسئولین محترم می‌خواهیم هرچه سریع‌تر اقدامات لازم برای طراحی و بهره‌برداری از سامانه ملی گزارش را آغاز کنند.

نهاد محترم ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان، ریاست قوه قضائیه جناب آقای اژه ای، سازمان تخلفات اداری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌محمدطه🌱‌
@user170910099001700158631 شهریور 1404
در پاسخ به
کاربر دغدغه مند فارسلطفا از پویش زیر هم دیدن بفرمایید🇮🇷https://farsnews.ir/user1709100990017001586/1757844975881940916
تصویر نمایه‌ی ‌محمدطه🌱‌
محمدطه🌱

@user1709100990017001586  •  23 شهریور 1404

مقابله با گرانفروشی نانوایی ها
مطالبه

مقابله با گرانفروشی نانوایی‌ها

با عرض احترام و درود فراوان خدمت هموطنان گرامی و مسئولان ارجمند سازمان تعزیرات حکومتی ما امضاکنندگان این پویش، شهروندانی از سراسر این سرزمین هستیم که دغدغه عدالت و شفافیت در توزیع نان، به عنوان قوت غالب و کالایی اساسی را داریم. متأسفانه در ماه‌های اخیر، شاهد تخلفات سازمان‌یافته‌ای در برخی نانوایی‌ها بوده‌ایم که نه تنها به حقوق مصرف‌کنندگان آسیب می‌زند، بلکه باعث هدررفت منابع ملی و تحمیل هزینه به دولت می‌شود. یکی از این تخلفات ناروا، ثبت غیرواقعی فروش نان در دستگاه‌های کارتخوان هوشمند است، به طوری که به ازای فروش یک نان، دو یا حتی سه نان در سیستم ثبت می‌شود. این عمل ناعادلانه هم باعث گران‌فروشی پنهان به مشتری می‌شود و هم زمینه را برای دریافت آرد یارانه‌ای بیشتر از دولت فراهم می‌کند. توضیح مشکل و پیامدهای آن: گران‌فروشی پنهان: زمانی که نانوا به ازای فروش یک نان، مبلغ دو یا سه نان را از مشتری دریافت می‌کند، در واقع نوعی گران‌فروشی رخ داده است. از آنجا که اغلب مشتریان رسید دریافت نمی‌کنند یا پیامک تراکنش برای آن‌ها ارسال نمی‌شود، متوجه این تخلف نمی‌شوند. این عمل به‌ویژه بر قشر کم‌درآمد که نان سهم بزرگی از سبد غذایی آن‌ها را تشکیل می‌دهد، تأثیر منفی می‌گذارد. سوءاستفاده از آرد یارانه‌ای: دولت با هدف حمایت از مصرف‌کننده و تنظیم بازار، آرد را با قیمت یارانه‌ای در اختیار نانوایی‌ها قرار می‌دهد. ثبت فروش غیرواقعی، باعث می‌شود نانوایی‌های متخلف آرد بیشتری دریافت کنند. این آرد مازاد ممکن است به قیمت آزاد به فروش برسد یا به قاچاق برود که هم منابع ملی را هدر می‌دهد و هم باعث تضعیف نظام یارانه‌ای می‌شود. تخریب اعتماد عمومی: اینگونه تخلفات، اعتماد عمومی به اصناف و سیستم توزیع را کاهش می‌دهد و احساس بی‌عدالتی را در جامعه دامن می‌زند. انحراف آرد یارانه‌ای: بر اساس گزارش‌ها، برخی از این آردهای یارانه‌ای به جای تبدیل به نان و رسیدن به سفره مردم، به قاچاق می‌روند که این امر به معنای انتقال یارانه مردم به جیب سودجویان است. درخواست‌های این پویش از سازمان تعزیرات حکومتی: افزایش نظارت و بازرسی میدانی: تقاضا داریم با همکاری اتحادیه نانوایان و بسیج اصناف، بازرسی‌های سرزده و غیرمحسوس از نانوایی‌ها افزایش یابد و به ویژه به صحت عملکرد دستگاه‌های کارتخوان هوشمند رسیدگی شود. اعمال جرائم سنگین: برای نانوایی‌های متخلفی که مرتکب چنین تخلفاتی می‌شوند، جرائم نقدی سنگین و حتی لغو پروانه کسب در نظر گرفته شود تا عبرت دیگران شود. شفاف‌سازی و آموزش: از سازمان تعزیرات درخواست می‌کنیم با برگزاری دوره‌های آموزشی برای نانوایان و همچنین اطلاع‌رسانی به شهروندان درباره حقوق خود و نحوه گزارش تخلفات، به شفافیت بیشتر کمک کند. اصلاح سامانه نظارتی: پیشنهاد می‌شود سامانه‌ای طراحی شود که در آن شهروندان بتوانند با وارد کردن شماره کارتخوان یا شناسه نانوایی، گزارش‌های خود را از تخلف ثبت کنند و پیگیری آنلاین داشته باشند. چگونه می‌توانید به این پویش بپیوندید؟ امضای دیجیتال: با امضای این پویش، صدای خود را به اعتراض مدنی علیه گران‌فروشی و سوءاستفاده از یارانه‌های ملی تبدیل کنید. گزارش تخلف: در صورت مشاهده چنین تخلفاتی، آن را از طریق سامانه ۱۲۴ وزارت صنعت، معدن و تجارت (www.124.ir) یا سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی گزارش دهید. اشتراک‌گذاری: این پویش را در شبکه‌های اجتماعی با هشتگ‌هایی مانند #نان_شفاف #یارانه_ملی #تعزیرات_گرانفروشی به اشتراک بگذارید تا آگاهی عمومی افزایش یابد.

وزارت جهاد کشاورزی ،تعزیرات حکومتی،اتحادیه نانوایان،

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

در پاسخ به
آزادی حق تمام زنان دنیاست، مهدیه اسفندیاری بی گناه است...

در پاسخ به
ما خواهان آزادی خانم مهدیه اسفندیاری پاره تن ایران هستیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

تصویر نمایه‌ی ‌محبوبه لطفی‌
@user1758607629241 مهر 1404
در پاسخ به
ماهمه خواهان آزادی خانم مهدیه اسفندیاری پاره تن ایران هستیمان شاءالله به زودی آزاد خواهی شدماهمه حمایتت میکنیم 🌹

@user1758608496621 مهر 1404
در پاسخ به
ما خواهان آزادی خانم مهدیه اسفندیاری پاره تن ایران هستیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

@user173383818421 مهر 1404
در پاسخ به
خدامراقبت باشد شیر زن

در پاسخ به
مرک بر اسرائیل خواستار آزادی دختر عزیز ایرانی هستم

تصویر نمایه‌ی ‌یاسمین بهروش‌
@Yasminbehravesh2 مهر 1404
در پاسخ به
خدایا این دخترعزیزمون رو از شر ظالمان و دشمنان حفظ بفرمایید و امانت نگهدار و به ما بازگردان💌

@user1758731913802 مهر 1404
در پاسخ به
حمایت می کنم تا ازاد شوی

@user1734378764782 مهر 1404
در پاسخ به
خدایا ای یاور مظلومان به فریادمان برس اللهم عجل لولیک الفرج به حق القرآن

تصویر نمایه‌ی ‌اللهم صل علی محمد و آل محمد‌
@user1758747167963 مهر 1404
در پاسخ به
لطفا حمایت کنید تا آزاد بشه🙏🏻

تصویر نمایه‌ی ‌مجید‌
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌مجید‌
مجید

@user1709101532118739288  •  1 مهر 1404

مطالبه

لزوم برخورد با تعمیرگاه‌های غیرمجاز و ساماندهی قیمت‌گذاری خدمات خودرو

بسیاری از تعمیرگاه‌های موجود در کشور از مجوزهای لازم برخوردار نیستند و بیشتر شکایات از تعمیرگاه‌های غیرمجاز است. و قیمت‌ها را به‌صورت سلیقه‌ای تعیین می‌کنند. در چنین شرایطی، خانم‌ها به دلیل احتمال کمتر اعتراض، هدف آسان‌تری برای دریافت هزینه‌های غیرمنصفانه هستند.به باور مسئولان، به دلیل تنوع خدمات تعیین نرخنامه دشوار است، و این مشکل را تشدید می‌کند. نحوه نظارت و نبود بازرسی های مستمر از سوی اتحادیه تعمیرکاران خودرو در مواجه با ساماندهی و برخورد با این نوع تعمیر گاه ها اتحادیه تاکنون در برخورد با این نوع مکانیک ها اقدام جدی نداشته است. گفته های یه خانم زیان دیده: خودرویم در اتوبان خراب شد پس از انتقال خودرو با یدک کش به این مکانیکی که در یک گاراژ فاقد تابلو قرار داشت؛ خودرو تحویل او شد و پس از مراجعه همسرم برای پیگیری تعمیر خودرو؛ با برخورد نامناسب مکانیک کار مواجه شد و درنهایت و پس از 11 روز از تحویل خودرو؛ رقمی حدود 34 میلیون تومان از ما دریافت کرد(مبلغ به کارت یک خانم که همسر مکانیک کار بود؛ واریز شد) و متاسفانه خودرو من به طور کامل تعمیر نشد و خودرو را به مبلغ بسیار پایینی به فروش گذاشتم.

سازمان تعزیرانت حکومتی، اتحادیه تعمیرگاه ها، قوه ی قضائیه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌لبیک یاخامنه ای لبیک یاحسین است‌
@palestine4 مهر 1404
در پاسخ به
ما باید دیپلماسی عزتمندانه تر و بدون باج دادن و فعال تری داشته باشیم و این هموطنمون آزاده مون رو نجات بدیم.

تصویر نمایه‌ی ‌فرید کیومرثیان‌
@Kiumarseyan4 مهر 1404
در پاسخ به
ایده و راهکار

خرید یا ساخت تجهیز 7 رادار آواکس(AWACS) یا سامانه هشدار و کنترل هوابرد

رادار آواکس (AWACS) یا سامانه هشدار زود هنگام و کنترل هوابرد، یک سیستم راداری پیشرفته است که بر روی هواپیماهای ویژه نصب می‌شود و نقش حیاتی در نظارت، شناسایی و فرماندهی در میدان نبرد ایفا می‌کند. این سامانه به‌ویژه در عملیات‌های نظامی پیچیده و درگیری‌های هوایی مدرن اهمیت بالایی دارد: 1. برد راداری وسیع و پوشش ۳۶۰ درجه، رادارهای آواکس قادرند اهداف را از فاصله‌های بسیار دور شناسایی کنند، حتی در شرایطی که رادارهای زمینی قادر به شناسایی نیستند. این قابلیت به‌ویژه در شناسایی تهدیدات هوایی، موشکی و دریایی از فاصله‌های زیاد مفید است. 2. نظارت و فرماندهی در زمان واقعی، آواکس به‌عنوان یک ایستگاه فرماندهی هوابرد، امکان نظارت و فرماندهی در زمان واقعی را فراهم می‌کند. این ویژگی برای هماهنگی عملیات‌های نظامی و پاسخ سریع به تهدیدات ضروری است. 3. شناسایی تهدیدات در محیط‌های پیچیده، رادارهای آواکس با استفاده از فناوری‌های پیشرفته، قادر به شناسایی تهدیدات در محیط‌های پیچیده مانند مناطق کوهستانی یا مناطق با پوشش راداری ضعیف هستند. این ویژگی به‌ ویژه در شناسایی هواپیماهای کم‌ ارتفاع یا پنهان‌کار اهمیت دارد. 4. انعطاف‌پذیری و قابلیت استقرار سریع، هواپیماهای آواکس به‌ دلیل ویژگی‌های پروازی خود، قابلیت استقرار سریع در مناطق مختلف را دارند. این ویژگی امکان واکنش سریع به تهدیدات و تغییرات در میدان نبرد را فراهم می‌کند. 5. پشتیبانی از عملیات‌های مشترک و چندملیتی، آواکس‌ها با فراهم کردن اطلاعات مشترک، امکان هماهنگی و همکاری میان نیروهای مختلف کشورها را در عملیات‌های مشترک فراهم می‌کنند. این ویژگی در ائتلاف‌های نظامی مانند منطقه و دشمن مشترک بسیار حائز اهمیت است. در مجموع، رادار آواکس به‌عنوان یک ابزار کلیدی در ارتقاء توانمندی‌های دفاعی و نظارتی نیروهای مسلح، نقش مهمی در حفظ امنیت ملی و پاسخ به تهدیدات ایفا می‌کند.

فرماندهی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان هوا فضا، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیرو هوایی ارتش، ستاد کل نیروهای مسلح، سازمان پدافندی کشور، قرارگاه پدافند خاتم الانبیاء (ص)

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

لطفا حمایت کنید
9**8160

@user1709100051422108089  •  8 مهر 1404

مطالبه

انتقاد به بخشنامه ممنوعیت انتقال و مأموریت کارکنان رسمی آزمایشی

احتراماً، در خصوص بخشنامه شماره ۱۳۳۸۷۳ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ سازمان اداری و استخدامی کشور، مبنی بر ممنوعیت مأموریت نیروهای رسمی آزمایشی به استحضار می‌رساند: ۱. این بخشنامه موجب ایجاد تبعیض میان کارکنان رسمی آزمایشی و سایر همکاران می‌گردد، در حالی که اصل عدالت اداری و برابری فرصت‌ها اقتضا می‌کند همه کارکنان از حقوق و مزایای مشابه در چارچوب قوانین بهره‌مند شوند. ۲. مأموریت‌های کاری بخش مهمی از فرآیند یادگیری، کسب تجربه، و ارتقاء مهارت‌های حرفه‌ای کارکنان به‌ ویژه در دوره آزمایشی است. محروم نمودن نیروهای آزمایشی از این حق، عملاً آنان را از فرصت رشد و اثبات توانایی‌های خود محروم می‌سازد. ۳. در قوانین و مقررات اداری بالادستی، محدودیت صریحی برای اعزام نیروهای رسمی آزمایشی به مأموریت ذکر نشده است. بنابراین، صدور چنین بخشنامه‌ای می‌تواند خلاف قوانین عام استخدامی و اصول عدالت استخدامی تلقی گردد. ۴. این تصمیم علاوه بر کاهش انگیزه و احساس تعلق نیروهای جدید، می‌تواند پیامدهای منفی بر بهره‌وری سازمان و نگاه جوانان به آینده شغلی در دستگاه‌های دولتی داشته باشد. با توجه به موارد فوق، خواهشمند است دستور فرمایید در این بخشنامه تجدیدنظر گردد تا زمینه‌ استفاده عادلانه و برابر همه کارکنان از فرصت‌های مأموریت و خدمت فراهم شود.

کارمندان رسمی ازمایشی

0
100
گزارش از مطالبه

در پاسخ به
مسئولین ذی ربط در اسرع وقت با تمان توان پیگیر آزادی شیر زن ایرانی باشید .

@MMN137610 مهر 1404
در پاسخ به
https://farsnews.ir/MMN1376/1759275363141180403سلام وقت بخیر بنده، شما از طرف بنده حمایت شدید اگه دوست داشتین شما هم حمایت کنین
M
M.M N

@MMN1376  •  9 مهر 1404

سوال

ربات‌های تلگرامی در گناباد آزادانه فعالیت می‌کنند؛ پلیس فتا کجاست؟

سلام و خداقوت به تمامی عوامل خبرگزاری فارس بنده در یکی از شهرستان های خراسان رضوی شهرستان گناباد زندگی میکنم با اینکه این شهرستان از مرکز استان دور است و سابقه مذهبی خوبی در کل استان دارد اما با نبود قانون درست و حسابی برای حجاب و عفاف ما حتی در این شهرستان با هنجار شکنی های بسیاری مواجه هستیم لذا تقاضا داریم با راه اندازی پویش محکم و جدی این قانون پیگیری و به سرانجام برسد مطلب دیگری که دوست دارم بیان کنم این است که هیچگونه نظارت خاصی از دستگاه های نظارتی بر روی اپلیکیشن های تلگرام و اینستاگرام وجود ندارد افراد به هر نحوی که می توانند در این فضاها فساد و فحشا را تبلیغ می کنند نمونه هایی که خودم چندین بار دیدم و حتی گزارش هم داده ام ربات های تلگرامی با موضوع دوست یابی هستند این ربات ها باعث ارتباط بی قید و شرط افراد در فضاهایی می شوند که هیچ تعهد اخلاقی و قانونی وجود ندارد و باعث رشد فساد و فحشا می شوند در این ربات ها افراد سودجو و فرصت طلب با اذعان به پخش محتوای اخلاقی و فروش فیلم های منشوری از کاربران کسب درآمد می کنند و جیب مردم را می زنند بنده چندین بار پس از مواجهه با این افراد با دریافت مشخصاتی از آنها مانند شماره کارت و آیدی اکانت گزارش های خود را به پلیس فتا و اداره اطلاعات مخابره کردم اما با توجه به تعداد زیاد این ربات ها و افراد اخاذ مشکل به این راحتی ها حل نمی شود برداشت و نتیجه ای که از روش کار این افراد گرفتم این است که اکثراً به صورت تیمی و باند فعالیت می کنند و با چند گزارش به راحتی نمی توان آنها را متوقف کرد سوال اصلی من این است چرا هیچ دستگاه دولتی، نظارتی و امنیتی به این مسائل ورود جدی نمی‌کند. اکثر افرادی که در دام این افراد می افتند به دلیل ترس از آبرو جرئت شکایت به مراجع قضایی را ندارند. سودجویان و اخاذان به راحتی فعالیت خود را ادامه می دهند من در کمتر از یک هفته توانستم چهار نفر از این افراد را پیدا و گزارش کنم. طرف وقتی محتوای اخلاقی منتشر می کند شماره حساب ارائه می دهد و پیگیری برای نهادهای امنیتی کار سختی نیست پس چرا همچنان این افراد فعالیت می کنند. آیا حتماً باید یک شخص گزارش و شکایت کند تا فعالیت این افراد متوقف شود. درخواست من این است که این مجموعه موضوع را به نهادهای امنیتی برساند. فضای ایجاد شده در پیام‌رسان‌ها و ربات‌ها بسیار مخرب و وسوسه‌انگیز در دسترس است و تعداد اعضای برخی ربات ها به میلیون ها نفر می رسد. تقاضا دارم نهادهای نظارتی این موارد را با قید فوریت پیگیری کنند. دسترسی به این ربات ها با یک جستجوی ساده در تلگرام امکانپذیر است و پیدا کردن افرادی که شماره کارت ارائه می‌دهند نیز با کمی کاوش ساده است. لذا منتظر شکایت افراد ننشینید و خودتان ورود کنید. ممنون از لطف و شکیبایی شما

قوه ی قضائیه، وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات، مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا، پلیس فتا، جامعه روحانیت مبارز

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش


@user17595954061212 مهر 1404
در پاسخ به
در مهد آزادی ،خاموشی آزادی ... به امید ازادی بانوی آزاده

تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
@Lync712 مهر 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  11 مهر 1404

مطالبه ساخت اپلیکیشن اجتماعی برای آزادگان جهان

مطالبه

مطالبه ساخت اپلیکیشن اجتماعی برای آزادگان جهان

- آخرین قلعه‌ای که سقوط کرد سرنوشت تیک‌تاک نشان داد که در جهان امروز، شبکه‌های اجتماعی نه صرفاً ابزار سرگرمی، بلکه میدان‌های قدرت و حاکمیت‌اند. ایالات متحده که سال‌ها با مالکیت مطلق بر پلتفرم‌هایی چون فیس‌بوک، اینستاگرام، توییتر و یوتیوب جهان را در قبضه داشت، در برابر ظهور تنها رقیب غیرآمریکایی واکنش سختی نشان داد. فرمان‌های اجرایی ترامپ، تصمیم‌های بایدن، جلسات پرهیاهوی کنگره و تهدیدهای بی‌وقفه، همه و همه در یک خط روایت قرار می‌گیرند: آمریکا حاضر نیست کنترل افکار عمومی در قلمروی دیجیتال را به کسی بسپارد. تیک‌تاک، محبوب‌ترین شبکه اجتماعی غیرآمریکایی جهان، در نهایت تسلیم فشار شد و مسیرش به سمت مالکیت و مدیریت آمریکایی تغییر یافت. به بیان دیگر، آخرین قلعه مستقل نیز سقوط کرد و نظم آمریکایی بار دیگر بر فضای مجازی جهانی حاکم شد. - این یک فرصت عالیست بعد از جنگ تحمیلی دوم اعتبار ایران در میان آزادگان جهان بشدت افزایش یافت. از مسئولین تقاضا داریم بستری مناسب در فضای اجتماعی برای مردم ایران و جهان بسازند. امروز دنیا به یک سایت و اپلیکیشن اجتماعی مخصوص آزادگان جهان نیاز دارد اگر ایران فراهمش کند امتیازات بسیاری در جنگ نرم دارد. - وجود بی عدالتی در همه فضاهای اجتماعی جهانی در اقتصادهای غربی قوانین ضد انحصار (Anti-trust) سفت‌وسختی دارند و مانع انحصار تولید و خدمات در دست برخی افراد و شرکتها میشوند تا رقابت اقتصادی را سالم نگه دارند. اما این قوانین در مقابل جهان خارج از بلوک غرب دقیقا برعکس خودشان کنار گذاشته میشوند و کاملا انحصاری عمل میکنند. کشور ایران در کنار متحدانش و آزادگان جهان - یا بدون آنها به تنهایی باید این انحصار غربی را در هم بشکند و برای جهان پلتفرمی آزاد و منصف و شفاف ایجاد کند تا بتواند از تبلیغ و توطئه علیه کشورهای ضعیف جلوگیری کند. / کمبود یک پلتفرم ایرانی جهانی شدیدا احساس میشود و انزوا در جنگ رسانه ای به ضررمان است. لذا از مردم عزیز و مسئولین مربوطه تقاضا میشود از خودناباوری بپرهیزند و به تبلیغات فرهنگی در سطح جهانی بپردازند. آداب جنگ را از امام علی (ع) بیاموزیم.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه