مطالبه

لزوم به سرانجام رساندن پروژه قاهر۳۱۳

لطفاً برای مقابله با جنگنده های نسل پنجم متخاصم اسرائیل پروژه قاهر را تکمیل کنید. ما به جنگنده نسل پنجم نیاز داریم. به صورت جهادی عمل کنید

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
16:16 - 5 تیر 1404

5 بازنشر3 واکنش
14٫5k بازدید



4 پاسخ

@Mohammadiran5 تیر 1404
در پاسخ به
درود من از کمپین شما حمایت کردم شما هم لطفا حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/Mohammadiran/1748581664506518920
م
محمد

@Mohammadiran  •  9 خرداد 1404

مطالبه

درخواست رایگان شدن بیمه سربازی

جوان این مملکت با مشکلات مختلفی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند و در این میان، دو سال از جوانی و عمر خود را تحت عنوان «سربازی» صرف می‌نماید. حال این پرسش مطرح است: چرا باید بابت خدمتی که انجام داده، مجدداً هزینه پرداخت کند؟ مگر عنوان «سرباز» به‌معنای نیروی کار نیست؟ اگر سرباز نیروی کار محسوب می‌شود، باید دستمزد آن محاسبه شده، حقوق و مزایای قانونی برایش در نظر گرفته شود و مانند هر نیروی کاری، برای او بیمه رد شود. اگر هم زمان خدمت سرباز وقف کشور است و جنبه‌ی وظیفه ملی دارد، پس چرا با دریافت هزینه، این دوران را به‌عنوان سابقه بیمه لحاظ می‌کنید؟ خواهشمندیم این موضوع در مجلس شورای اسلامی مطرح شود تا بیمه‌ی دوران سربازی بدون نیاز به پرداخت مجدد هزینه، به سوابق بیمه‌ای افراد اضافه شود؛ چراکه با توجه به حقوق دریافتی در دوران خدمت و بهای عمر صرف‌شده، حق بیمه در واقع از پیش پرداخت شده است.

مجلس و قوه قضائیه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌وفا گیلانی‌
@Vafa_gilani5 تیر 1404
در پاسخ به
خدا قوت به حافظان و مدافعان این آب و خاک و همه مردان و زنان جبهه مقاومت در نبرد حق علیه باطل.نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌبرای کمک به تضعیف دشمن لطفاً از پویش های معرفی و تحریم شرکتها و موسسات حامی رژیم صهیونیستی حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/Vafa_gilani/media

@ir_citizen5 تیر 1404
در پاسخ به
کاملا مشخصه در مورد جنگنده ها کم کاری شده! ،‌چطور زمانی که ما تاپ ترین جنگنده یعنی اف 14 رو داشتیم و هنوز هم داریم،‌نتونستیم مشابه شو بسازیم؟ اما در مورد موشک ها که بهترشو و در مورد پدافند مثلشو ساختیم؟

@Mohammad13205 تیر 1404
در پاسخ به
قاهر تبدیل به پهباد شد تمام.