8 بهمن 1403

درخواست مخاطبان فارس: ظریف از دولت برود

طی روزهای گذشته پویش‌های متعددی در سامانه «فارس من» به ثبت رسیده که در آن ضمن انتقاد از اظهارات ظریف خواستار عزل او از معاونت راهبردی رئیس جمهور شده‌اند.
در پاسخ به
کاش ی روزی صدا و سیما می‌فهمید که بهترین راه تبیین موضوعات، از مسیر تضارب آرا می گذرد.برگزاری سلسله مناظرات تعاملی (و نه کلیشه ای) اشخاص شاخص و صاحبنظر در هر یک از موضوعات، می تواند راهگشا باشد. موضوعاتی همچون: تورم و علل آن،اقتصاد لیبرال، بورس، سهام عدالت، نحوه مواجهه نظام با پرونده های عمده فساد، …نمایش بیشتر
صدا و سیما تمام ساعات برنامه های خودش رو مطابق نظر شما هم تنظیم کنه آب از آب تکون نمیخوره چون دولت دست کس هایی هست که جز خود رایی به چیز دیگه ای فکر نمی کنن!!!!
در غیاب احزاب قوی و مستقل، تقریبا همه دولت ها چنین بوده اند. علی الخصوص اصلاح طلب ها (به اذعان خود ظریف و ....که انحصار طلب تر هستند). ی روزی مرحوم مغروق که تازه رییس جمهور شده بود امد در مجلس و گفت من کار خودم را میکنم و شما هم کار خود را. و این تا الان نیز ادامه یافته است (الان به راحتی بی خیال قانون شده اند.- چه رشد8٪برنامه هفتم که در بودجه ۱۴۰۴,زیر ۳٪دیده شده و چه قانون انتصابات مشاغل حساس و چه عدم ابلاغ قانون موسوم به حجاب در دولت فعلی، و چه قانون های تفکیک وظایف جهادکشاورزی از صمت و قانون راهبردی در دولت روحانی و الخ.) راه کار به قول امیرکبیر، افزایش دانایی مردم است.
11:43 - 9 بهمن 1403

53 بازدید