تصویر سربرگ نمایه‌ی ‌خادم‌
خ

خادم

@user1709099972246441060
تاریخ پیوستن: آبان 1397
مطالبه

آقای ظریف لطفا سکه ها را برگردانید

آقای ظریف لطفا سکه هایی را که در عوض خسارت و ظلم به مردم در انعقاد برجام بد فرجام گرفته اید به بیت المال برگردانید

کشور


مطالبه

نمایندگان مجلس پیگیر رتبه‌بندی معلمان شود

در کدام گوشه ی جهان دولت ها معلمان خود را با روحیه ی نابود شده راهی کلاس های درس می کنند، تابستان ۱۴۰۱ وزارت آپ معلمان مهرآفرینی که بیش از ۱۲ تا ۲۰ سال سابقه دارند را در اقدامی عجیب از شمولیت نظام رتبه بندی به بهانه تکمیل فرایند استخدام حذف کرد ،تبصره ای که هیات وزیران در آیین نامه نظام رتبه بندی قرار داد. با پیگیری معلمان مظلوم و کمک نمایندگان مجلس، هیات تطبیق قوانین و مقررات مجلس به این مسئله ورود کردن و تبصره ۳ ماده ۴ آیین نامه نظام رتبه بندی را خلاف قانون اعلام کردند. بعد از پیگیری های فراوان مبلغ علی الحساب ۱۴۰۰ برای این همکاران واریز شد. اما شرط عجیب ازمون بهانه دیگری بود که سد راه این معلمان مظلوم قرار داده شد! تا اینکه کمیسیون بودجه و برنامه ریزی مجلس با قرار دادن بند ۹ در لایحه ترمیم حقوق ۱۴۰۱ ، معلمان مهرآفرین را بدون شرط آزمون مشمول قرار دادن و وزارت آموزش و پرورش مکلف شد که از تاریخ ۱۴۰۱.۰۷.۰۱ برای این معلمان کد شناسه صادر کند. حال آنکه این معلمان منتظر تبدیل وضعیت و صدور کد مستخدم هستند وزارت در اقدامی عجیب شمولیت رتبه بندی این معلمان را از ۱مهر ۱۴۰۱ اعلام کرده در حالی که احکام انها در آبان ماه و طبق قانون رتبه بندی صادر شده و مبالغ و معوقه های انها نیز پرداخت شده است. این داستان به اینجا ختم نشده ، مجددا رئیس کمیسیون بودجه و بر نامه ریزی به این مساله ورود کردند و پس از مکاتبه با معاونت حقوقی قوانین مجلس و اخذ نظر تفسیری ایشان طی نامه ی شماره ۹۶۰۲۷ مورخ ۱۴۰۱.۱۰.۱۲ تاریخ مشمول بودن معلمان مهرآفرین را شهریور ۱۴۰۰ همانند دیگر معلمان اعلام کردند،اما مجدد متاسفانه وزارت و دولت دست بردار نیستن و چنین نظری ندارند و اعتقاد آنها شمولیت از مهر ۱۴۰۱ است در حالی که این نیروها با توجه نامه ی هیات تطبیق قبلا مشمولیتشان از شهریور ۱۴۰۰ محرز و تایید شده بود. به راستی چرا وزارت از نیروهای خود حمایت نمی کند و ایا دیواری کوتاه تر از نیروها نیافته است ،از دستگاههای نظارتی و نمایندگان محترم خواهشمندیم در آستانه ی دهه ی فجر به جد به این موضوع ورود کنند و شب عید با این مشکلات معیشتی در صدد رفع مشکل باشند و کام این معلمان رنج دیده را تلخ نکنند، در هر صورت نمایندگان مجلس قانون گذار هستند و انتظاری که هست مصوبه خود را با استفساریه و ورود هیات تطبیق قوانین اصلاح کنند یا اینکه از بعد نظارتی بر اجرای کامل و صحیح قانون نظارت کافی داشته باشند.


مطالبه

علی‌الحساب معلمان مهرآفرین را پرداخت کنید

باتوجه به مصوبه هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین در خصوص ایراد آیین‌نامه اجرایی رتبه‌بندی و نامه رئیس مجلس به رئیس جمهور در مورد مشمول دانستن معلمان مهرآفرین در رتبه‌بندی معلمان لذا تعلل سازمان برنامه و بودجه در پرداخت علی‌الحساب این گروه از معلمان هیچ وجه قانونی ندارد. لذا خواهشمند است بدون فوت وقت سازمان مذکور به این بی‌عدالتی در خصوص این معلمان فرهیخته پایان دهد.


مطالبه

رفع موانع استخدام مربیان قرآن سالهای قبل از ۹۲

نظر به اینکه ما مربیان قرآن در سراسر کشور (قبل از ۹۲)، در مدارس دولتی و همچنین در دارالقرآن زیرنظر آموزش و پرورش سالیان سال فعالیت گسترده داشته‌ایم و حق‌الزحمه خود را از مدیر مدرسه به صورت دستی دریافت کرده‌ایم. در طرح استخدامی مربیان قرآن موانعی به وجود آمده، اعم از ارائه سند مالی و ابلاغیه (که اگر موجود باشد تخلف مدیران وقت است) که در اکثر استان‌ها بسیاری از مربیان را از شرکت در آزمون محروم کرده است. اکنون از شما خواهشمندیم با راهکاری اعم از احراز همکاری مربیان با پذیرش تأییدیه مدیران، همانطور که برای جذب مربیان پیش دبستانی صورت گرفته، برای مربیان قرآن نیز اقدام شود.