تصویر سربرگ نمایه‌ی ‌روح الله‌
ر

روح الله

@user170808427494
تاریخ پیوستن: بهمن 1402

روح الله بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌حامد موفق بهروزی‌
@hamed7 بهمن 1404

آمریکا با چه چیزی به ایران حمله می‌کند؟

مقامات آمریکا در روزهای اخیر بارها ایران را به حمله نظامی تهدید کرده‌اند اما یک سوال این است که حمله آمریکا اگر قطعی باشد با چه چیزی بنا است انجام شود؟

@user17080842749428 مهر 1401
مطالبه

استیضاح وزیر ورزش

استیضاح فوری وزیر ورزش به دلیل حمایت از ورزشکار بی حجاب و عکس گرفتن با وی بدون حجاب شرعی را از مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم. مسلما این رفتار وزیر کشور ایران که بر خون شهدا استوار شده ، دهن کجی به حکم اسلامی و پایمال کردن خون شهدا محسوب می شود.


@user1708084274949 مهر 1400
پیشنهادها

چرایی عدم اختصاص اینترنت رایگان به اساتید حق‌التدریس

از دولت انقلابی انتظار می‌رفت که به اساتید حق‌التدریس توجه بیشتری داشته باشد. با وجود اینکه اساتید حق‌التدریس از یک دهم حقوق و مزایای اساتید هیأت علمی برخوردار نیستند، در جدیدترین تصمیم‌گیری وزارت ارتباطات و وزارت علوم، به اساتید حق‌التدریس اینترنت رایگان اختصاص داده نشده ولی به اساتید هیأت علمی ۶۰ گیگ تخصیص داده‌اند! این عدالت است؟ مگر اسلام و انقلاب حامی قشر محروم نیست؟ پس چرا برعکس شده است؟


@user1708084274947 آبان 1399
مطالبه

کمک یارانه‌ای به خانواده‌ها در حمایت از فرزندآوری

متاسفانه رشد جمعیت در کشور ما به پایین‌ترین میزان بعد از انقلاب رسیده است. با گران شدن پوشک نوزدان و کودکان، یکی از دغدغه‌های کسانی که قصد فرزند آوری دارند تامین هزینه‌های اوست.به عنوان مثال هر بسته پوشک حدود ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد و در حالت خوشبینانه هر ماه حدود ۳۰۰ تومان هزینه پوشک بهداشتی نوزاد می‌شود. می‌توان طرحی را تهیه کرد که دولت به خانواده‌هایی که فرزند زیر ۲ سال دارند هر ماه یارانه‌ای برای ملزومات نظیر شیر خشک،پوشک و ...بدهد یا در مراکز خرید با ارائه کد ملی کودک این اقلام نصف قیمت یا ارزان‌تر به والدین داده شود.وقتی روسیه برای فرزند سوم یک خانه به والدین هدیه میدهد، این درخواست کوچک ما در مقابل آن ناچیز است.لطفا برای جلوگیری از کاهش جمعیت اقدامات این چنینی تصویب شود و دولت ملزم به اجرا شود.


@user17080842749430 آذر 1398
پیشنهادها

تاخیر قطارهای مسافری تهران به قم و بالعکس

روزانه مسافران زیادی از قم به تهران و بالعکس جابه جا می شوند با این که مسیر تهران به قم را می توان در ۱۰۰ دقیقه پیمود، قطارهای مسافری مذکور در بیشتر اوقات ۱۵۰ دقیقه این مسیر را طی میکنند و در روزهای اخیر تاخیر در رسیدن این قطارهای بیش از پیش شده است. وقتی از مسئول قطار دلیل را سوال میکنیم پاسخ قانع کننده ای شنیده نمیشود. شایسته است با توجه به زیارتی بودن شهر مقدس قم و همچنین نزدیک بودن به پایتخت این مشکل هرچه سریع تر برطرف گردد


@user17080842749428 اردیبهشت 1398

تنظیم بازار شکر چه شد؟

چندین روز از وعده مسئولان برای تنظیم بازار شکر میگذرد اما علاوه بر گرانی شکر، اکثر مغازه ها فاقد این کالای اساسی هستند