13 فروردین 1403

اعتراض هزاران نفر از کاربران «فارس من» نسبت به حکم دادگاه سرهنگ جوانمردی

انتشار خبر تایید حکم اعدام سرهنگ جعفر جوانمردی فرمانده انتظامی بندرانزلی موجی از اعتراض کاربران و مخاطبان خبرگزاری فارس را به دنبال داشت. ثبت دهها پویش، هزاران کامنت و دهها هزار امضا در سامانه «فارس من» فقط بخشی از حمایت‌ها از فرمانده سابق انتظامی بندرانزلی است.
تصویر نمایه‌ی ‌فردین سنگچیان‌
@FardinSangchian13 فروردین 1403
در پاسخ به
فیلم هایی که از اغتشاشات سال گذشته منتشر شدهدر مواردی از رفتارهای سلیقه ای و خارج از قانون و حتی خوی انسانی معدود مأموران انتظامی و برخی لباس شخصی ها حکایت دارد!قوه قضائیه مرجعی برای اجرای عدالت ستمانند پرونده محسن شکاری، اجرای قاطعانه عدالت باید هشداری برای همگان باشد،ایشان هم مستثنی نیست!!!
بخاطر گستاخی پدر ناصالح سماک قطعا جلو حکم رو میگیریم!میگه:اسباب به نوبت؟ و با حکم دادگاه نظام علیه نظام،تهدید!!!؟غلط کرد و میکنه و میکنن!این حکم نوعی کودتاست!قطعا دهانشان بزودی خرد خواهد شد اقدام کنندگان علیه امنیت ملی و استقلال ایران و دین مردم و آزادگی ملت ایران !مرگ بر داعشیون برانداز گستاخ!
05:10 - 13 فروردین 1403

2 واکنش
313 بازدید


3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌فردین سنگچیان‌
@FardinSangchian13 فروردین 1403
در پاسخ به و
جناب علویعدالت بر اساس حب و بغض سیاسی و سلیقه ای رفتار نمی کندامسال و در پرونده های مرتبط، این 5 مورد است که به احکام سنگین ختم شده.شما یک روز در محاکم قضائی حضور و از نزدیک شاهد برخی سوء استفاده ها از لباس خدمت باشیداین پرونده جزئیاتی و مستنداتی داشته که در تجدیدنظر هم تأیید حکم گرفته

تصویر نمایه‌ی ‌فردین سنگچیان‌
@FardinSangchian13 فروردین 1403
در پاسخ به و
شما اگر واقعا خواهان کمک به ایشان هستیداز رفتار و گفتارهای سلیقه ای پرهیز کنید تا با حساس نشدن خانواده مقتول، مسیر و امکان رضایت برای افراد پیگیر که همین الان هم تلاش خود را آغاز کردن، فراهم و میسر باشد.انشاءالله که این پرونده به خیر و رضایت ختم و ایشان نزد خانواده و فرزندانش بازگرده