@invalid1 روز پیش

فارس من| معضل فاضلاب در فاز ۳ الهیه کرمانشاه روی میز آبفا قرار گرفت

مشکل چندین‌ساله فاضلاب در منطقه جانبازان فاز ۳ الهیه کرمانشاه که از سال ۱۳۹۶ ساکنان را با بوی نامطبوع و نشت فاضلاب مواجه کرده است، با پیگیری مطالبه مردمی ثبت شده در فارس من و بازدید میدانی مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان بررسی شد.
۱۰ MB

@invalid3 روز پیش

موج بازگشت ایرانیان خارج از کشور

۶ MB

@invalid3 روز پیش

فارس من| شورای ترافیک کرمانشاه باید مشکل ترافیکی میدان ظفر را حل کند

در پی ثبت پویشی در سامانه «فارس‌من»، ساکنان شهرک‌های شمال و شمال‌غرب کرمانشاه با اشاره به بروز مشکلات تردد پس از مسدود شدن میدان ظفر، خواستار اصلاح هندسی مسیرها و ایجاد دوربرگردان برای تسهیل رفت‌وآمد شدندموضوعی که باید در دستور کار شورای ترافیک استان قرار بگیرد.
۲۰ MB

@invalid5 روز پیش
این کلیپ هوش مصنوعی داره وایرال میشه
۴ MB

@invalid5 روز پیش
انتشار برای نخستین بار/سنگربانی کارگر پتروشیمی در روز تولد فرزندشقهرمان‌ها همه جا هستند گاهی در لباس رزم، گاه در لباس پرستار و گاه در لباس کارگریتصاویر دوربین مداربسته پتروشیمی بندر امام نشان می‌دهد که تعدادی از کارکنان این مجتمع زیر بمباران شدید مجتمع های پتروشیمی ماهشهر، مقاومت و شهامت را از ن…نمایش بیشتر
۲ MB

@invalid6 روز پیش

جاوید ایران...

رامین پرهام؛ مشاور سابق رضا پهلوی: به رضا پهلوی گفتم به جای جاوید شاه، بگو جاوید ایران؛ قبول نکرد!
۸ MB

@invalid7 روز پیش
🎥 فصل نوین خلیج فارس و تنگهٔ هرمز در حال رقم خوردن است
۸ MB

@invalid7 روز پیش
۲۱۹ KB

@invalid7 روز پیش
۲ MB

@invalid9 اردیبهشت 1405
به یاد خادم الرضا💔
۴ MB

@invalid9 اردیبهشت 1405
کاروان خادم امام رضا به شهرستان فریدن
۷ MB

@invalid4 اردیبهشت 1405

میدان داری شیروانی ها به شب پنجاه و پنجم رسید

حضور عزتمندانه زن و مرد شیروانی تا خفت و شکست نهایی آمریکا و اسرائیل ادامه دارد.
۱۶ MB

@invalid31 فروردین 1405

فارس من| مطالبه مردمی درباره روشنایی شهرک زینبیه به نتیجه رسید

در پی مطالبه ثبت‌شده در سامانه فارس‌من، عملیات تعمیر و ترمیم روشنایی معابر شهرک زینبیه کرمانشاه آغاز شده و شرکت توزیع برق اعلام کرد رفع مشکل با اولویت خیابان‌های اصلی در حال انجام است.
۳ MB

@invalid30 فروردین 1405
میلاد با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر مبارک🌹مخصوصا دختران شهید میناب و دختران فرزند شهید🌷#لبخند_خدا#دختران_میناب
۳ MB

@invalid30 فروردین 1405
•••✾• پاینده باد 🇮🇷 ایران•✾••
۶۳۶ KB

@invalid30 فروردین 1405

فارس من| راهور: نصب سرعتکاه فقط با مصوبه شورای ترافیک مجاز است

رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه نصب سرعتکاه (سرعت‌گیر) تنها با مصوبه شورای ترافیک مجاز است، گفت: هرگونه ایجاد سرعتکاه خودسرانه تخلف محسوب می‌شود و در صورت مشاهده، موضوع بررسی و در صورت غیرضروری بودن آن جمع‌آوری خواهد شد.
۱۱ MB

@invalid27 فروردین 1405
🤣 ترامپ: ایران از نظر نظامی کاملاً ناپدید شده است و هر کسی که خلاف آن را تبلیغ کند در حال انتشار اخبار جعلی است.
۳۸۵ KB

@invalid22 فروردین 1405

این کلیپ را ببینید و خبررا بخوانید چرا ایران مذاکرات را احتمالی می‌داند؟

🎥 هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد🔹جزییات گفتگوی دیدار ایران و‌ آمریکا بعد از این دیدار تعیین می شود
۱۸۴ KB
۳ MB

@invalid19 فروردین 1405

خروش مردم شهرستان قائمشهر در سی و هشتمین شب اجتماع

مردم شهید پرور قائمشهر سی و هشتمین شب از اجتماعات مردمی را با اقتدار حماسه افریدند.
۴۱ MB

@invalid18 فروردین 1405

نه سازش، نه پوزش؛ نبرد با آمریکا

حماسی لری در دهدشت، ن اومه ن ویسا/ اف ۳۵ دَهنا، نه سازش، نه پوزش؛ نبرد با آمریکا #دهدشت #جنگ_رمضان
۱۹ MB