تصویر نمایه‌ی ‌خط رهبری‌
@Rahbari_Plus1 روز پیش

تبیین آری، جنجال نه

مروری بر بايدها و نبایدهای مطالبه‌گری انقلابی و تبیین صحیح از منظر امام خامنه‌ای - ۷
۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌ایمان خسروی‌
@DrImanKhosravi1 روز پیش

شهیدی که آرزوی تاریخی ایرانی ها را محقق کرد

۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌محمدرضا محمدی‌
@Maragheh11 روز پیش

گردهمایی پیوسته مردم مراغه در میدان شهدای طلوع فجر وارد شب شصت‌وچهارم شد

تصویر نمایه‌ی ‌حسن عبدالهی‌
@Abdollahi19832 روز پیش

باز دلم یاد تو افتاد، شکست...

۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سیده فاطمه موسوی‌
@SFM13572 روز پیش

آخرین وصیت رهبر شهید

۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌رسانهٔ هیئت امام جعفر صادق (ع)‌
@Imamsadegh_media2 روز پیش

شخصیت‌هایی که مسیر مبارزاتی رهبر شهید انقلاب را شکل دادند

استاد محمد عینی‌زاده موحد شخصیت‌های موثر در شکل‌گیری مسیر زندگی مبارزاتی رهبر شهید انقلاب را معرفی کرد.#محمد_عینی_زاده#رهبر_شهید#مبارزه#مقاومت
۹ MB

تصویر نمایه‌ی ‌خط رهبری‌
@Rahbari_Plus2 روز پیش

از خشم حماسی تا شکست حماسی!

ترامپ با این تصور وارد میدان شد که می‌تواند ظرف سه روز در یک عملیات برق‌آسا، همزمان چند هدف راهبردی را محقق کند: نابودی فناوری هسته‌ای و موشکی ایران، تغییر نظام سیاسی، تحمیل سناریوی ونزوئلا، اشغال جزایر راهبردی، تصاحب منابع نفتی و در نهایت کلید زدن پروژه تجزیه ایران.

تصویر نمایه‌ی ‌خط رهبری‌
@Rahbari_Plus2 روز پیش

توجه خانواده رهبر شهید انقلاب به تولید ملی

۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌9**6691‌

آخرین درس رهبر شهید، در روز شهادتش.

به زبان حال: این مرگی که از آن فرار می‌کنید را ملاقات خواهید کرد، پس بنگرید چگونه عمل می‌کنید. من از تصمیمات و راهم عقب نشینی نمی‌کنم چون با ایمان قلبی آن را اتخاذ کردم، حتی اگر در این راه کشته شوم. من در انتخاب راه و تشویق شما به مقاومت و جهاد، فریبکاری نکردم و این سند آن است.

تصویر نمایه‌ی ‌سید حمید نصیبی‌
@Seyed_hamid_nasibi2 روز پیش

تاریخ، گاهی پیش از آنکه تکرار شود… ردِ پایش را فاش می‌کند

هواپیماهای ترابری آمریکا یکی‌یکی در حال خروج از غرب آسیا هستند؛ دور شدن از برد موشک‌ها و پهپادهای ایران، اتفاقی نیست. بار قبل هم درست زمانی آتش جنگ روشن شد که این پرنده‌ها از تیررس خارج شدند...

تصویر نمایه‌ی ‌9**6691‌

به مناسبت روز معلم، وصف حیات طیبه در دنیا از دید رهبر شهید.

بزرگ شوی، تحصیل علم کنی، سال‌ها به کشور و نظام اسلامی خدمت کنی و بعد در ۷۰ یا ۸۰ سالگی شهید شوی. (بر گرفته از توصیه رهبری به فرزند شهیدی که درخواست دعا برای شهادت داشت).

تصویر نمایه‌ی ‌خط رهبری‌
@Rahbari_Plus2 روز پیش

کسب اطلاع، شرط انتقاد

مروری بر بايدها و نبایدهای مطالبه‌گری انقلابی و تبیین صحیح از منظر امام خامنه‌ای - ۶
۹۷۱ KB

@DrImanKhosravi2 روز پیش

رهبرشهیدمان : غربی ها سه قرن دنیارو غارت کردند...!

۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌Mm‌
@moradi3 روز پیش

روایت عالم اهل سنت از یک دیدار صمیمی با رهبر شهید

عالم اهل سنت با بازگویی خاطره‌ای از دیدار خود و جمعی از علمای اهل سنت با رهبر شهید، از صمیمیت و تواضع کم‌نظیر ایشان در اوج اقتدار سخن گفت و تأکید کرد: آن دیدار چنان صمیمی و بی‌تکلف بود که گویی در جمعی دوستانه حضور داشتیم، دیداری که تصویری ماندگار از شخصیت معنوی و مردمی ایشان در ذهن‌ها به جا گذاشت.

@DrImanKhosravi3 روز پیش

شهید مطهری:معلمی عشق و معلم همیشه عاشق است.

۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌مریم رضایی‌
@maryamrezaee3 روز پیش

فرفره‌هایی به رنگ پرچم ایران در دستان کودکان گرگانی

در میان جمعیت تجمعات شبانه گرگان، حضور یک پسر جوان توجه‌برانگیز است که با فروش فرفره‌هایی با رنگ پرچم ایران برای کودکان، نقش کوچک اما تأثیرگذار در زنده نگه داشتن روحیه میدان ایفا می‌کند.
۱۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌صغری میم پرور‌
@Ava74943 روز پیش

اجتماع پرشور فاروجی‌ها در دفاع از وطن

مردم ولایت‌مدار شهرستان فاروج باگذشت بیش از ۲ ماه از شهادت امام امت همچنان در دفاع از وطن در اجتماعات پرشور شبانه حضور حماسی دارند.
۹ MB

تصویر نمایه‌ی ‌خط رهبری‌
@Rahbari_Plus3 روز پیش

روایت امام خامنه‌ای از اولین معلم خود

۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌
@Seyedekhoda3 روز پیش

جو دیوانه‌کننده در میدان انقلاب تهران در ساعت ۰۳:۰۰ صبح

همه ما از خط رهبرمان پیروی می‌کنیم.ما کسانی هستیم که به صفوف دشمن حمله می‌کنیم، همه با هم.لا إله إلا الله!لا إله إلا الله!
۹ MB

تصویر نمایه‌ی ‌خط رهبری‌
@Rahbari_Plus3 روز پیش

انتقاد با لحن مناسب

مروری بر بايدها و نبایدهای مطالبه‌گری انقلابی و تبیین صحیح از منظر امام خامنه‌ای - ۵
۹۴۰ KB