@MasoudShojaee23 اسفند 1404طرح| قطع دست و انگشت متجاوز!
در فیلم های اخیر از نتانیاهو، تعداد انگشتانش بیشتر شده!!دست متجاوز باید قطع بشه ، با هر تعداد انگشتی!!
@goodarziart23 اسفند 1404طرح| کدام رئیسجمهور غربی جرات چنین رفتاری دارد؟
تهرانیها در راهپیمایی روز قدس با پزشکیان روبوسی میکردند و عکس میگرفتند، درحالیکه تهدیداتی علیه جان او وجود دارد.طراح: عباس گودرزی
@Irangraphic23 اسفند 1404او خود قله بود
میگفت نزدیک قلهایماو خود قله بودرهبر شهید انقلاب: وظیفهمان امروز کار جهادی مسئولان است؛ این دیگر مربوط به خصوصِ سپاه نیست، همهی مسئولان کشور امروز موظفند کار جهادی کنند، شبانهروزی کار کنند، خستگی نشناسند. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز …نمایش بیشتر
@EmamatMahdasht23 اسفند 1404گلچین تصاویر از اجتماعات شهر انقلابی و شهید پرور ماهدشت
📷 | کارگروه تولید محتوا شورای اطلاع رسانی قرارگاه فرهنگی و اجتماعی ماهدشت🎨 خانم سیاریبخش اول
@Abdollahi198322 اسفند 1404قدرت اصلی ایران
قدرت اصلی جمهوری اسلامی ایران، نه موشکها و پهپادهای آن که مردمی است که در میان خیابان زیر بمباران استوار میایستند و فریاد میزنند: اللهاکبر...
@Abolfazlxx1422 اسفند 1404ملتی که خدا دارد از هیچ چیز نمی ترسد!
طرحی برای تصویر ماندگار از #شهید #انفجار در راهپیمایی #روز_قدس وقتی تصویر را دیدم شور عجیبی توی دلم ایجاد شد🌷 وگفتم یه کار ماندگار خواهد بود واین اثر رو برای هم بستگی 🤝مردم تو #روز_قدس ۱۴۰۴ساختم 💪🏻📜تا به یادگار بماند...تا خون🩸 #شهید امروز و #شهدا را فراموش نکنیم...#قائم_گراف#قدس
@Irangraphic21 اسفند 1404مشت محکم ایران
من این توفیق را داشتم که پیکر ایشان را بعد از شهادت زیارت کنم؛ آنچه دیدم کوهی از صلابت بود و شنیدم که مشت دست سالمش را گره کرده بود.🖊 فرازی از نخستین پیام حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی که درباره پدر شهیدشان فرمودند!۱۴۰۴/۱۲/۲۱طراح: علیرضا ذاکری
@Abolfazlxx1421 اسفند 1404کمی با خدا حرف بزن...!
🌅مجموعه لوح های کمی با خدا حرف بزن همراه مصادیق امروزی در ⚔ #جنگ_رمضان با توجه به فراز های دعای جوشن کبیر 🤲🏻در تصاویر مشاهده می کنید ...📜 ...خوب است در #شب_قدر کمی توجه داشته باشیم به فراز های این دعا🌷#شب_قدر #مناجات #دعا #جنگ#سید_مجتبی_خامنه_ای #جمهوری_اسلامی_ایران🇮🇷 #رهبری. #انقلاب.
@nasraa_ir18 اسفند 1404یک آیه؛ یک نکته رسانهای
⭕️یک آیه؛ یک نکته رسانهای | پیروزی در پرتو قرآن4⃣1️⃣سوره نساء، آیه104#پوستر #جشن_رمضان تولیپ: نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی (نسرا)استان فارس
@Irangraphic18 اسفند 1404خامنهای جوان شد
لطف خدا عیان شدخامنهای جوان شدآیتالله سید مجتبی خامنهای سومین رهبر نظام اسلامی ایران شدند.دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری در بیانیهای از انتخاب رهبر جدید جمهوری اسلامی توسط مجلس خبرگان رهبری خبر داد.منبع: سازمان هنری رسانهای اوجتصویرسازی و نوشتار: علیرضا ذاکری
@Hosein17 اسفند 1404دشمن در هفته اول جنگ به چند واحد مسکونی حمله کرد؟
درحالی که ترامپ، روز گذشته صراحتاً اعلام کرده بود مردم و غیرنظامیان هدف مستقیم آنها هستند، تاکنون ۱۱ نفر از کادر درمان شهید و بیشاز ۹۶۶۹ واحد مسکونی و تجاری در ایران دچار آسیب شده است.
@goodarziart17 اسفند 1404
@Khatterevayat17 اسفند 1404✍️ راضیه طاهریبه حکیمه گفتم: «دلم میخواد یه کاری بکنم.»گفت: «نشانگر طراحی کن.»نشستم پای طراحی، با خودم قرار گذاشتم هر تعدادی که بتوانم طراحی کنم و شب ببرم بین جمعیت بدهم به دخترهای جوان، به دانشآموزها، به مردم فرهیخته و وطن دوست کشورم.
@Abbashajihoseinlo7216 اسفند 1404
@nasraa_ir15 اسفند 1404راههای ایجاد آرامش خانواده در شرایط جنگ و بحران
#آلبوم#وعده_صادق4 تولید: نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی (نسرا)تهران بزرگ