قاب های ویژه از حضور مردم مرودشت در میدانِ خیابانراز خوشبختی من خفته در قلب من استتو کجا می گردی قلب من این وطن است ...مرودشت - ۴ فروردین ماه ۱۴۰۵ همه با هم #برای_ایران🇮🇷
@alirezayounesi25 March 2026قاب های ویژه از حضور مردم مرودشت در میدانِ خیابانراز خوشبختی من خفته در قلب من استتو کجا می گردی قلب من این وطن است ...مرودشت - ۴ فروردین ماه ۱۴۰۵ همه با هم #برای_ایران🇮🇷
@alirezayounesi25 March 2026« نشریه » | شماره ۱۲• عقب نشینی ترامپ نتیجه مقاومت ! • اگر زیرساخت های برق ایران زده شود، منافع آمریکا در غرب آسیا به طور کامل نابود میشود. • رمز پیروزی حضور در خیابان ✌🏻• عکس را باز کنید 💡…Show more
@alirezayounesi25 March 2026« نشریه » | شماره ۱۱• ایران معادلات تازه ای برای جهان مینویسد. 🇮🇷• رفع تحریم های نفت ایران که در دریا سرگردان مانده؟ متاسفیم، هر چه بود فروختیم. 😎 • عکس را باز کنید 💡مرودشت - ۲ فروردین ماه ۱۴۰۵ همه با هم #برای_ایران 🇮🇷
@alirezayounesi25 March 2026« نشریه » | شماره ۱۰• خطیب جمعه مرودشت: ترامپ در جنگ مستاصل شد! 🤔• حمله به مخازن پالایشگاه قطر ! • زیر ساخت هایمان را بزنید زیر ساخت هایتان را خواهیم زد 🔥 • عکس را باز کنید 💡…Show more
@alirezayounesi25 March 2026« نشریه » | شماره ۹• دادگستری لارستان در حین ارائه خدمات قضایی به مردم هدف حمله دشمن قرار گرفت. • قیمت نفت سر به فلک کشید. • دانشکده داروسازی شیراز مورد حمله جنایتکارانه دشمن قرار گرفت. 💊 • عکس را باز کنید 💡…Show more
@alirezayounesi25 March 2026« نشریه » | شماره ۸• اپستین همچنان ادامه دارد .. • از آغاز جنگ تحمیلی رمضان تا آمار۲۴ اسفند، « ۲۲۳ زن » به شهادت رسیده اند. • اسرائیل با کمبود موشک رهگیر مواجه است.🧨 • عکس را باز کنید 💡…Show more
@alirezayounesi25 March 2026« نشریه » | شماره ۷• امامجمعه مرودشت در واکنش به حضور بی سابقه مردم: در ۳ سال حضورم در شهرستان مرودشت تاکنون شاهد حضور چنین جمعیتی نبودهام. • شکست تحقیرآمیز آمریکا پایان سلطه بر منطقه خواهد بود. • بنزین در آمریکا گران شد 🤯 • عکس را باز کنید 💡…Show more
@alirezayounesi25 March 2026« نشریه » | شماره ۵• خیابان شریان ایران ...🇮🇷 • هاآرتص: تخریب کاخ گلستان در تهران مانند آن است که تاج محل در هند را تخریب کنید. • سانسور شدید خسارت ها در اسرائیل.📵 • عکس را باز کنید 💡…Show more
@nasraa_ir24 March 2026💢وحدت ملی، سد نفوذ ناپذیر در برابر عملیات رسانهای دشمن
#اینفوگرافیک #لبیک_یا_خامنه_ای تولید: نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی(نسرا)استان قزوین
@nasraa_ir24 March 2026💢معرفی گناهکار؛ تکنیک رسانهای برای توجیه حمله به غیر نظامیان
#اینفوگرافیک #عملیات_روانی #وعده_صادق4 🚩نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی(نسرا)استان لرستان
@Voiceofzanjan22 March 2026منظور قالیباف از زیرساختهای حیاتی و انرژی و نفت در سراسر منطقه کجاها بود؟
این عکس بیانگر زیر ساخت های مورد هدف ایران در منطقه است:
@alirezayounesi22 March 2026پوستر | داروی ضد سرطانحاوی : عماد ، قدر ، فتّاح ، سجّیل ، خیبرشکن ، خرمشهر ، شاهد136 و... هدفگیری دقیق و نابودی کامل غده سرطانی با فناوری «هایپرسونیک» و سیستم اصابت خوشهاینحوه مصرف :هر ۸ ساعت یک موج (سه بار در روز) طبق دستور فرمانده / آتش به اختیار⚠️تا رفع کامل سرطان قطع نشود
@Irangraphic22 March 2026اونا گنبد آهنین دارن، ما گنبد طلا
شهید آوینی: سِرّ پیروزی ما در جبهههای جنگ با ابرقدرتها همین است که اتکای ما به ایمان خود و امدادهای غیبی است.طرح: علیرضا ذاکری#گنبد_طلا #جنگ_رمضان
@Ali_Askari21 March 2026چشم در برابر چشم
در پاسخ به حمله امروز دشمن به نطنز، نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی «دیمونا» را هدف قرار داد؛چشم در برابر چشم.#انقلاب_اسلامی
@Ali_Askari21 March 2026سومین جنگنده دشمن شکار شد
سومین جنگنده دشمن متخاصم متعلق به رژیم صهیونیستی از نوع اف ۱۶ در بخش مرکزی ایران توسط سامانههای نوین پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران مورد اصابت قرار گرفت.#انقلاب_اسلامی#ایران #جنگ_رمضان
@Irangraphic20 March 2026وقتی که مرد از نامرد شناخته میشود
موشک دشمن به خانه فرزند این مرد با غیرت اصابت کرد و چیزی از آنها باقی نماند. اما او در میدان شهر با پرچم کشورش، ایستادگی را فریاد میزند!شهید مصطفی چمران:وقتی شیپور جنگ نواخته می شود مرد از نامرد شناخته می شود.#وطن #جنگ_رمضان
@HasanAli_Kahrizi19 March 2026ترامپ و سوخت و تورم جهانی
ژاپنیها الآن دارن از خجالت ترامپ در میان830 KB
@Ali_Askari19 March 2026خدای ما همان خدای صحرای طبس است
برای اولین بار در طول تاریخ، یک جنگنده اف ۳۵ آمریکا توسط سربازان آیت الله سید مجتبی خامنه ای مورد اصابت قرار گرفت.#جنگ_رمضان #ایران #انقلاب_اسلامی