@omolbanin_khosravi1 آذر 1404۵۰۰ هزار قربانی سوءمصرف موادمخدر در جهان
قائممقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: سالیانه در دنیا تلفاتی در بحث اعتیاد بروز پیدا میکند که با آمار تلفات هیچکدام از جنگها قابلقیاس نیست.
@radiosalamat26 آبان 1404کمیکال؛ بمب ساعتی روانی برای جوانان
یک پزشک و دکتری تخصصی مطالعات اعتیاد، با هشدار نسبت به افزایش مصرف مادهی مخدر جدیدی به نام «کمیکال» among جوانان، گفت: خطرناکترین اثر این ماده، آسیبهای روانی دائمی و جبرانناپذیر آن است که میتواند منجر به روانپریشی شدید و از دست رفتن همیشگی سلامت روان مصرفکننده شود.به گزارش روابط عمومی رادیو…نمایش بیشتر
@kimiadehghan21 آبان 1404مصرف الکل، رانندگی را به بازی مرگ تبدیل میکند
معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد با هشدار نسبت به نقش مصرف الکل و مواد مخدر در تصادفات رانندگی گفت: رانندگی تحتتأثیر این مواد، تمرکز و قضاوت راننده را مختل کرده و احتمال بروز حوادث مرگبار را چندین برابر میکند.
@omolbanin_khosravi18 آبان 1404پژوهشگر اعتیاد: گلهای جدید، مخربتر از حشیشاند
یک پژوهشگر و درمانگر اعتیاد، گفت: مخدر گل با درصد بالای ماده مؤثره THC، تهدیدی جدی برای سلامت جسمی و روانی مصرفکنندگان است.
@maryam_afshoun18 آبان 1404توافقی که میتواند گامی مؤثر در رفع محرومیتهای درمانی بردارد
نشست مشترک مسئولان بنیاد تعاون بسیج کهگیلویه و بویراحمد و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، به توافقی کلیدی برای رفع نواقص زیرساختی حوزه سلامت منجر شد.
@Marziye_azarpara17 آبان 1404پسر جوان پدرش را با ۱۰ ضربه چاقو کشت/ متهم: او را کشتم چون مهدورالدم بودم
پسر جوان پس از قتل پدرش در دادگاه گفت: من پدرم را کشتم چون مهدورالدم بود. مادرم گفته بود پدرت خواهرت را آزارداده است.من سالها در هندوستان درس خواندم و با دوستم نوید همانجا آشنا شدم، وقتی به ایران برگشتیم، با پدرم اختلاف پیدا کردم و در خانهای جدا زندگی میکردم.
@esfahansabz11 آبان 1404دستگیری ۸۲ نفر مجرم در طرح امنیت محله محور در کاشان
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان از دستگیری ۸۲ نفر مجرم در اجرای طرح امنیت محله محور در این شهرستان خبر داد.
@omolbanin_khosravi5 آبان 1404اشتغالزایی برای نجاتیافتگان از مواد مخدر
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در جریان بازدید از مراکز درمان و بازتوانی شهید زیادیان و طراوت امید و زندگی، با ابراز رضایت از روند خدمات درمانی، رواندرمانی و مهارتآموزی این مراکز، بر لزوم توسعه ظرفیتهای اشتغال و افزایش حمایتهای بیندستگاهی برای پایداری بهبودیافتگان تأکید کرد.
@h_valipour4 آبان 1404۵۶ درصد از آسیبهای اجتماعی خراسانشمالی ریشه در اعتیاد دارد
استاندار خراسانشمالی گفت: ۵۶ درصد از آسیبهای اجتماعی ریشه در اعتیاد دارد که بخشی از منابع استان باید به این حوزه اختصاص یابد.
@Fatemeghasemi3 آبان 1404کشف ۲۰ هزار عدد قرص غير مجاز در نیشابور
فرمانده انتظامي نيشابور گفت: ۲۰ هزار عدد انواع قرصهای غيرمجاز به همراه ۴ هزار و ۵۰۰ سیسی شربت غیر مجاز کشف و ضبط شد.
@isfhamegani28 مهر 1404همایش پیاده روی خانوادگی "ایران عاری از اعتیاد" در شهر نیک شهر جرقویه اصفهان بمناسبت هفته تربیت بدنی
به گزارش روابط عمومی هیات ورزشهای همگانی استان اصفهان، به همت هیات ورزشهای همگانی شهرستان جرقویه و به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، همایش بزرگ پیاده روی ویژه اعضای کنگره ۶۰ با شعار"هدف ما ایران عاری از اعتیاد " در نیک شهر جرقویه با استقبال خانواده ها برگزار شد .این همایش بزرگ صبح یکشنب…نمایش بیشتر
@sedigheh_hadi28 مهر 1404درآمد کلان از قلیانهایی که جان جوانان را تهدید میکند
امروز جوانان و نوجوانان بهراحتی در کنار خانواده از قلیان استفاده کنند و حتی خانوادههایی که نسبت به مصرف سیگار فرزندان خود حساسیت دارند، با قلیان مخالفتی ندارند.
@Police_kerman20 مهر 1404ناکامی سوداگران مرگ در انتقال ۴۶۰ کیلوگرم موادمخدر در کرمان
فرمانده انتظامی استان کرمان در این خصوص گفت: همرزمان انتظامی در جای جای استان پهناور کرمان در کنار برنامه ریزی و اجرای برنامه های هفته انتظامی ۱۴۰۴، وظایف و ماموریت های ذاتی خود را با جدیتی دو چندان به انجام رساندند.
@z_heidari18 مهر 1404یک سبک زندگی که پانکراس تو را میکشد
پشت دود خاکستری سیگار، فریب خاموشی نهفته است؛ خاموشیای که آرامآرام در عمق بدن ریشه میدواند و روزی جان میگیرد بیآنکه فرصتی برای نجات بگذارد. «سرطان پانکراس» از همین جنس است؛ بیماریای که صدایش را دیر میشنویم، وقتی دیگر فریاد درمان به جایی نمیرسد.