@babaei1201207 ساعت پیشحضور ملیپوشان وزنهبرداری در تجمع شبانه اردبیلیها
ملیپوشان وزنه برداری کشورمان در تجمع شبانه مردم اردبيل حضور پیدا کردند.
@Negarmirzahoseini2 روز پیشبازگشت وزنهبرداران به اردو
اردوی تیم ملی وزنهبرداری بزرگسالان ایران که به دلیل حملات اخیر به خاک کشور متوقف شده بود، با حضور تعداد محدودی از ملیپوشان در یکی از شهرهای امن از سر گرفته شد.
@babaei1201205 روز پیشقهرمان وزنهبرداری جهان: از همه خواهش میکنم در میدان باشند
قهرمان وزنهبرداری جهان گفت: بهعنوان فرزند کوچک ایران، از همه خواهش میکنم در میادین حضور داشته باشند.۲ MB
@Sarasafari6 روز پیشایران؛ شرفِ من است
محمدرضا براری، قهرمان وزنهبرداری آسیا، با انتشار پیامی تکاندهنده تاکید کرد که تمام افتخاراتش متعلق به خاک ایران است و تا آخرین قطره خون برای این مرز و بوم خواهد ایستاد.
@Sar_afshar3 فروردین 1405قهرمان پارالمپیک: انتهای مسیر وطنفروشی بیآبرویی است
قهرمان پاراوزنهبرداری پارالمپیک و جهان گفت: وطنفروشان باید بدانند که این مسیر، مسیرِ شکست و بیآبرویی است و هیچوقت نمیتوانند با اقداماتشان اراده یک ملت متحد را تضعیف کنند.
@rafiee2052053 فروردین 1405قهرمان وزنهبرداری جهان: ایران از جنگ سربلند خارج میشود
علیرضا یوسفی قهرمان وزنهبرداری جهان، در بیست و دومین راهپیمایی شبانه بابل به جمع مردم آمد و به رجزخوانی حماسی پرداخت و گفت: ما ملت امام حسین (ع) هستیم و آمریکا در برابر ملت غیور ایران کاری نمیتواند انجام دهد.۹ MB
@babaei12012021 اسفند 1404تیمملی وزنهبرداری در قهرمانی آسیا شرکت نمیکند
تیم ملی وزنهبرداری کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا حاضر نخواهد شد.
@babaei12012020 اسفند 1404قهرمان وزنهبرداری جهان: هیچ چیز محبوبتر از وطن نیست
علیرضا یوسفی، قهرمان فوق سنگین وزنهبرداری دنیا گفت: مرا هیچ از وطن محبوبتر نیست، خدایا مراقبش باش. در این روزها و شبهای عزیز دعا میکنیم که آرامش و امنیت هر چه زودتر به مردم ایران برگردد. ایران عزیز جان ماست؛ خدایا خودت مراقب مردم و کشورم باش.۲ MB
@babaei12012018 اسفند 1404تصاویری از خسارت به فدراسیون وزنهبرداری در پی حمله متجاوزان
کمپ تازه بازسازی شده فدراسیون وزنه برداری در پیحملات متجاوزان صهیونی آمریکایی آسیب دید.
@bahar_mohamadi18 اسفند 1404انوشیروانی: مقابل تجاوز دشمنان میایستیم
رئیس فدراسیون وزنهبرداری گفت: وظیفه ما این است مقابل تجاوز دشمنان بایستیم و در صحنه باشیم.۷ MB
@bahar_mohamadi17 اسفند 1404رضازاده: میراث امام خامنهای وحدت و اقتدار ملی ایران است
حسین رضازاده چهره ماندگار ورزش و قهرمان المپیک، ضمن تسلیت شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب، بر لزوم اتحاد ملی، حمایت از پاسخ مشروع نیروهای مسلح و محکومیت جهانی حملات به مراکز غیرنظامی تأکید کرد.