@bahar_mohamadi15 اردیبهشت 1405برنامه فدراسیون کشتی روسیه برای انتخابی جهانی
برنامه فدراسیون کشتی روسیه برای انتخاب تیم ملی فرنگی جهت شرکت در رقابتهای جهانی مشخص شد.
@farhadfarhadpour15 اردیبهشت 1405کشتیگیر آذربایجانشرقی مدال طلایش را به خانواده شهدا تقدیم کرد
علی غلامی، کشتیگیر آذربایجانشرقی و دارنده مدال طلای کشتی بازیهای آسیایی ساحلی سانیا چین، در اقدامی ارزشمند مدال خود را به خانواده شهدای جنگ رمضان و کارگران تقدیم کرد.۳ MB
@bahar_mohamadi14 اردیبهشت 1405کشتیگیر قهرمانی که شامپانزهها صورتش را خوردند
آزادکار جوان آفریقایی که سرگذشت عجیبی در کودکی داشت موفق شد مدال طلا را کسب کند.
@bahar_mohamadi14 اردیبهشت 1405آرزوی کشتیگیر طلایی روسها برای قهرمانی جهان
آزادکار طلایی روسها در قهرمانی اروپا از آرزوهایش بعد از کسب مدال طلای جهان صحبت کرد.
@azizim4914 اردیبهشت 1405بهرهبرداری از خانه کشتی رباطکریم پس از بهسازی، نوسازی و تجهیز + تصاویر
بههمت شهرداری و شورای اسلامی شهر رباطکریم صبح امروز، خانه کشتی پوریای ولی رباطکریم پس از انجام عملیات بهسازی، نوسازی و تجهیز، با حضور مسئولان شهرستانی و جمعی از فعالان حوزه ورزش به بهرهبرداری رسید.
@bahar_mohamadi14 اردیبهشت 1405تانک بختیاری با یک تیتر دو نشان زد
امین میرزازاده دارنده مدال طلای کشتی فرنگی آسیا گفت: توانستم بهترین عملکردم را نشان بدهم و هم اولین مسابقهام در سال ٢٠٢٦ را با طلا آغاز کنم و هم امتیاز رنکینگ خودم را ارتقا بدهم.
@bahar_mohamadi14 اردیبهشت 1405
@bahar_mohamadi14 اردیبهشت 1405اعلام زمان برگزاری جام تختی و ۳ انتخابی تیمملی کشتی
رئیس سازمان لیگ کشتی از برگزاری زمان مسابقات جام تختی و سه انتخابی تیم ملی خبر داد.
@bahar_mohamadi14 اردیبهشت 1405آزادکار ایران به دنبال اولین مدال طلای جهانی
محمد نخودی ملیپوش وزن ۷۹ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: تلاش من این است ششمین مدالم در جهانی طلا باشد.
@bahar_mohamadi13 اردیبهشت 1405اولین رویداد گوششکستهها برای المپیک
اولین سهمیههای مستقیم المپیک لسآنجلس در رشته کشتی در رقابتهای جهانی سال آینده توزیع میشود.
@AmirAbbass13 اردیبهشت 1405آغاز ماراتن کشتی فرنگی در مازندران با ۱۳ مدعی
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی با دعوت از ۱۳ فرنگیکار مدعی برای حضور در اردوی مازندران، وارد مرحله تازهای از آمادهسازی شد.
@Javad_jahani13 اردیبهشت 1405سخنگوی وزارت خارجه: پهلوانی «عبدالله موحد» ماندگار است
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص اسطوره کشتی ایران مرحوم عبدالله موحد: آنچه ماندگار میشود فقط قهرمانی نیست، پهلوانی است.
@bahar_mohamadi13 اردیبهشت 1405جنگ و بیماری هم مانع مدالآوری فرنگیکار ایران نشد
علی اسکو دارنده مدال نقره کشتی فرنگی قهرمانی آسیا گفت: من شب قبل از مسابقه به شدت بیمار شدم اما با همان شرایط تا فینال رفتم. دوست داشتم طلا بگیرم اما قسمت نشد.
@bahar_mohamadi13 اردیبهشت 1405برنامه ویژه فدراسیون کشتی برای نابغه
فدراسیون کشتی در نظر دارد در صورت مهیا بودن شرایط، مراسم بزرگداشتی برای مرحوم موحد برگزار کند.
@bahar_mohamadi13 اردیبهشت 1405
@sadeghrezaei13 اردیبهشت 1405تصویر 2 نازل موشک تاماهاک آمریکایی در دستان رئیس فدراسیون کشتی
@Javad_jahani12 اردیبهشت 1405استقبال از قهرمان کشتی ساحلی جهان در بهنمیر
استقبال از دلاورمرد کشتی ساحلی کشور، پهلوان امیررضا صحرایی قهرمان مسابقات کشتی ساحلی جهان در چین، با حضور مسئولین شهری و جامعه ورزش بهنمیر، سهشنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۲۰:۱۵ در میدان شهدا بهنمیر همراه با حضور ورزشکاران شهر، در تجمع مردمی شبانه مردم شریف بهنمیر برگزار میشود.#ورزش #قهرمان #کشتی #بهنمیر
@Javad_jahani12 اردیبهشت 1405یادبود عبدالله موحد در بابلسر برگزار میشود
فرماندار بابلسر با تأکید بر جایگاه علمی و ورزشی عبدالله موحد، از برنامهریزی برای برگزاری مراسم یادبودی شایسته و باشکوه در این شهرستان خبر داد و گفت: بابلسر میزبان چهار دوره مسابقات بینالمللی کشتی آزاد نوجوانان و جام جهان پهلوان موحد بوده است.
@bahar_mohamadi12 اردیبهشت 1405نابغه کشتی ایران که برای مربیگری پول نمیگرفت
ابراهیم جوادی از دوستان مرحوم عبدالله موحد درباره اتفاقات المپیک مونیخ و محرومیت موحد صحبت کرد.