تصویر نمایه‌ی ‌علی خضریان‌
@ali_khezrian6 دقیقه پیش

دختری که رنگ صورتی را جنگی کرد

دختر موشک صورتی آنقدر شیرین، خوش زبان و دوست‌داشتنی شعر «سیدمجید نقطه‌زن» را می‌خواند که نمی‌توان درخواستش را نادیده گرفت.

تصویر نمایه‌ی ‌مرضیه سهرابی پور‌
@Marziyeh_Sohrabipour7820 ساعت پیش

رویا افشار: بر سر اشغال جزایر با کسی شوخی نداریم!

۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه سادات حسینی‌
@Fatemeh_sadat_hoseini22 ساعت پیش

شلیک به قلب پایگاه آمریکایی

فیلم سینمایی «ببرها» روایت حمله دو فروند اف ۵ نیروی هوایی ارتش به پایگاه آمریکایی بوهرینگ در کویت ساخته می‌شود.

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه حقیقت‌
@haqiqat23 ساعت پیش

پخش انیمیشن «بوستان سعدی»

مجموعه انیمیشن «بوستان سعدی» شامل حکایاتی از بوستان سعدی برای مخاطب کودک و نوجوان است که با تکنیک دوبعدی در مرکز پویانمایی صبا تهیه و تولید شده است.

تصویر نمایه‌ی ‌نرگس علینقیان‌
@Nalinaghiyan23 ساعت پیش

آخرین وضعیت اکبر عبدی از زبان ده‌نمکی

مسعود ده‌نمکی، کارگردان سینما و تلویزیون وضعیت فعلی اکبر عبدی را شرح داد.

تصویر نمایه‌ی ‌ام البنین خسروی‌
@omolbanin_khosravi1 روز پیش

«بوستان سعدی» در تلویزیون

مجموعه انیمیشن «بوستان سعدی» شامل حکایاتی از بوستان سعدی برای مخاطب کودک و نوجوان است که با تکنیک دوبعدی در مرکز پویانمایی صبا تهیه و تولید شده است.

تصویر نمایه‌ی کاربر
@radiotehranplus1 روز پیش

«قدرت» تنها تضمین واقعی در حقوق بین‌الملل/ چرا عقب‌نشینی مانع تهدیدات دشمن نمی‌شود؟

تحلیلگر مسائل سیاسی در رادیو تهران مطرح كرد:یاسر برخورداری با تأكید بر اینكه در نظام بین‌الملل كنونی چیزی به نام «تضمین قطعی حقوقی» وجود ندارد، تنها راه صیانت از منافع ملی را تكیه بر بازدارندگی و قدرت بومی دانست و نسبت به تبدیل شدن ایران به كارت بازی قدرت‌های بزرگ هشدار داد.

تصویر نمایه‌ی کاربر
@radiotehranplus1 روز پیش

دروغ‌های بی‌پایان آمریكا

۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌محمدرضا اسماعیلی‌
@Mohammadrezaesmaeili1 روز پیش

ماراتن فرزندآوری در سریال‌های تلویزیونی

پیش از آنکه بپرسیم سریال‌های جمعیتی صداوسیما موفق بوده‌اند یا نه، باید یک پله عقب‌تر بایستیم: داستان و فیلم‌نامه. نقدهای فضای مجازی یک خط پررنگ دارند: «سوژه قوی، فیلم‌نامه ضعیف». مسئله این است که مخاطب پای قصه‌گویی می‌نشیند، نه صرفاً پای سوژه. و غافلگیری بزرگ اینجاست که در سینمای ایران، حتی سوژه‌ای …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌نرگس علینقیان‌
@Nalinaghiyan1 روز پیش

رادیو، بحران و روایت انسان‌دوستی کادر درمان

تینا میرکریمی، تهیه‌کننده اثر رادیویی «بیمارستان شهدا» گفت: این اثر روایتگر لحظاتی از دلهره و امید در بیمارستان شهدای تجریش است؛ جایی که کادر درمان در قلب حادثه انفجار میدان تجریش، بی‌وقفه در کنار مردم ایستادند و با تمام توان برای نجات جان مجروحان تلاش کردند.

@naieme1 روز پیش

رویا افشار: فراموش نشدن مادران شهدا برایم یک مسئله جدی است

رویا افشار، بازیگر تلویزیون و تئاتر با بیان اینکه زخم جنگ هنوز در زندگی بسیاری از خانواده‌ها باقی مانده، گفت فراموش شدن مادران شهدا برای او به یک دغدغه جدی تبدیل شده و تأکید کرد که «این مردم اگر دوباره لازم باشد، باز هم می‌ایستند.»
۱۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌آرمان صادقی‌
@armansadeghi1 روز پیش

اسدی: «یک جهان، یک جام» با محور حمایت از تیم ملی پخش می‌شود

مجری ویژه‌برنامه «یک جهان، یک جام» با اشاره به آغاز این برنامه از ۴۸ روز مانده به جام جهانی، از پخش روزانه آن از شبکه رادیویی ورزش و تلاش برای رساندن تازه‌ترین اخبار، حواشی و مطالب مرتبط با تیم ملی و رقابت‌های جام جهانی به گوش مخاطبان خبر داد.

تصویر نمایه‌ی ‌آرمان صادقی‌
@armansadeghi1 روز پیش

جشنواره پژواک قطب استعدادیابی در رادیو

علیرضا نائینی‌زاده، تهیه‌کننده برنامه مستند «خاطرات رهبری» از رادیو معارف که به مرحله نهایی پنجمین جشنواره پژواک راه یافته، گفت: تلاش کرده‌ام زوایای کمتر توجه‌شده سیره رهبر شهید را بازگو کنم.

تصویر نمایه‌ی ‌آرمان صادقی‌
@armansadeghi1 روز پیش

تأکید معاون صدا بر تکریم پیشکسوتان

معاون صدای رسانه ملی در دیدار با مریم نشیبا، گوینده پیشکسوت رادیو با تاکید بر ضرورت پاسداشت سرمایه‌های انسانی رسانه، گفت: پیشکسوتان رادیو، حافظان هویت و خاطره جمعی مردم هستند و صدای ماندگار خانم نشیبا در قلب ایرانیان جاودانه است.

تصویر نمایه‌ی ‌حسینیه هنر‌
@Hhonar_ir1 روز پیش

۲۶ جرعه تازه از «کافی‌شات»؛ فصل دوم با قسمت‌های بیشتر و اوقات پخش ثابت

فصل دوم برنامه طنز «کافی‌شات» از ۲۲ اردیبهشت‌ماه روی آنتن شبکه خراسان رضوی می‌رود.
۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌پایگاه خبری تحلیلی فرنیوز‌
@FARNEWS1 روز پیش
ماشاالله وروایی ، عموو کاووس سریال نون خ ، در عکسی دیده نشده در حال گریم

تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
@Lync71 روز پیش

آقای شهبازی، بزن که خوب میزنی✌️🇮🇷

مطالبه

مطالبه مردمی برای حمایت از برنامه پاورقی و ادامه فعالیت محمدرضا شهبازی

مردم ایران و جناب شهبازی پاورقی، کمر مزدوران داخل و خارج را شکسته اند. عصبانیت و توهین های بی وقفه مجری‌های شبکه منوتو و مخاطبان اینترنشنال از مردم وطن پرست ایران در خیابان ها و محمدرضا شهبازی و برنامه پرمخاطب پاورقی ثابت می‌کنند راه این برنامه درست است و پاورقی قطعا برنامه موفقی بوده است. مخاطبان متحجر و فریب خورده اینترنشنال و بی وطن های سلطنت طلب پس از شکست مفتضحانه در پروژه های براندازی، کودتای تروریستی و جنگ رمضان مثل همیشه در تلاش هستند تا با تحریف، تقطیع, دروغ، شایعه پراکنی و ایجاد توهم، به برنامه پاورقی، آقای شهبازی و چهره های دلسوز انقلابی امثالهم لطمه‌ای وارد کنند. بدین‌وسیله تقاضا می‌شود صدا و سیما و مسئولین مربوطه مثل ما مردم محکم پشت برنامه پاورقی و جناب آقای شهبازی ایستادگی کنند تا موجبات خوشحالی و شادی دشمنان خارجی و مزدوران داخلی و فریب خوردگان اینترنشنال فراهم نشود. و همچنین بابت تمام زحمات آقای شهبازی و اعضای پرتلاش گروه برنامه پاورقی بابت روشنگری و آگاه سازی در قالب طنز بسیار سپاسگزاریم و حتما تقدیر و تشکر فراوان از آن بزرگواران مجاهد انجام شود. اشخاص تبیین گر سرمایه‌های ایران هستند و در قلب ما جا دارند بخصوص آقای شهبازی عزیز.

سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، رئیس جمهور آقای پزشکیان. رئیس صدا و سیما آقای پیمان جبلی، وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات، شورای امنیت ملی، آقای شهبازی، مجری پاورقی، مجلس و قوه قضائیه، فارس من


تصویر نمایه‌ی ‌پایگاه خبری رادیوکوهنورد‌
@radiokuhnavard1 روز پیش

تهرانگردی با مترو | پادکست شماره 211

سه شنبه ها اخباری از جنس گردشگری | 22 اردیبهشت ماه 1405 | پادکست شماره 211▪️ عناوین مهمترین سرخط خبرها از استان‌های تهران، البرز، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، گلستان، خراسان رضوی، لرستان، معاونت‌های میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی:
۱۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌محمد خاجی‌
@Mohamadkhaji1 روز پیش

اکبر عبدی در بیمارستان بستری شد

اکبر عبدی، بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان در بیمارستان بستری شد.

تصویر نمایه‌ی ‌آرمان صادقی‌
@armansadeghi1 روز پیش

اکبر عبدی در آی‌سی‌یو بستری شد

المیرا عبدی، فرزند اکبر عبدی از بستری شدن این بازیگر پیشکسوت در بخش آی‌سی‌یو خبر داد. به گفته او، اکبر عبدی از پنج روز گذشته و پس از بروز عارضه قلبی در بیمارستان تحت مراقبت قرار گرفته و هنوز زمان دقیق مرخص شدنش از بیمارستان مشخص نیست.