@omolbanin_khosravi4 ساعت پیشصالحیامیری: ایران با مردم نجیب و رزمندگان شجاعش مقاوم است
وزیر میراث فرهنگی نوشت: ایران میماند؛ با مردمش، با فرهنگش، با حافظهاش و با همت فرزندان شریفش. ایران بزرگ، با مردمان نجیب و شریف، با فرهنگ غنی و تمدن کهن، با رزمندگان شجاع و مقاوم میماند.
@jahdgar1 روز پیشمن در فرانسه بزرگ شدم و الان نتم وصل نمیشه!
من در فرانسه بزرگ شدم و الان نتم وصل نمیشه!🪖) من اسمم جلال دین مجد هست و از فرانسه نمیتوانم در پویش جانفدا شرکت کنم. الآنم جنوب فرانسه هستم. شما که در ایران هستید اسم منو در این جانفدا بنویسید. جانم فدای ایران.۵ MB
@Marziyeh_aliasgari1 روز پیشآسیب جنگ به ۲۵ اثر ملی و جهانی استان اصفهان
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان گفت: حدود ۲۵ اثر ملی و جهانی استان اصفهان در جنگ تحمیلی آمریکایی، صهیونی مورد آسیب قرارگرفته است.
@omolbanin_khosravi3 روز پیشپایان عملیات حفاظت اضطراری تزئینات ایوان تخت مرمر
مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان از اتمام موفقیتآمیز عملیات «حفاظت اضطراری و مستندنگاری» تزئینات ایوان تخت مرمر خبر داد و گفت: این اقدامات به دنبال آسیبهای ناشی از موج انفجار پرتابههای دشمن انجام شده و قطعات جمعآوریشده، پس از مرمت در محل اصلی خود نصب خواهند شد.
@setayeshomidi3 روز پیشپایان نجات اضطراری ایوان تخت مرمر زخمی
در نخستین اقدامات بهاصطلاح «بشردوستانه» ترامپ، کاخ گلستان تنها میراث جهانی تهران دچار آسیب شد و اکنون عملیاتهای مختلفی برای مرمت آن در حال اجراست.
@Rasoulhayatgheibi3 روز پیشدرخواست رسمی برای پیگیری دریافت خسارات وارده به آثار تاریخی استان اصفهان و آغاز فرآیند بازسازیاستان اصفهان، به عنوان گنجینهای بیبدیل از میراث فرهنگی و تاریخی ایران، در جنگ اخیر متحمل خسارات قابل توجهی به آثار تاریخی و فرهنگی خود شده است.
@adarabi3 روز پیشراه آهن سراسرى ايران طولانى ترين خط آهن جهان
🚃 راه آهن سراسرى ايران در سال ٢٠٢١م برابر سال١٤٠٠ هجرى شمسى در فهرست جهانى يونسكو ثبت گرديد.🔹️ تاكنون در دنيا راه آهن ٤ كشور به عنوان ميراث جهانى يونسكو ثبت شده است كه طولانى ترين آن متعلق به ايران است.(١٣٩٤كيلومتر)✅️ راه آهن اتريش، سوييس، ايتاليا و هندوستان بعد از ايران قرار دارند.حمل و نق…نمایش بیشتر
@setayeshomidi4 روز پیشپیغام فوری ایران به یونسکو درباره شاهکار مهندسی قرن بیستم
راهآهن سراسری، میراث جهانی و شاهکار مهندسی قرن بیستم، زیر حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته و ایران با ارسال نامهای به یونسکو خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد.
@setayeshomidi4 روز پیشنامه رسمی ایران به آیسسکو برای نجات میراث فرهنگی و تاریخی
در پی افزایش تهدیدها علیه آثار تاریخی ایران، معاون میراثفرهنگی کشور با ارسال نامهای رسمی به آیسسکو، خواستار اقدام فوری حقوقی و دیپلماتیک برای حفاظت از میراث ارزشمند ایران شد.
@Ladan1564 روز پیشتخریب کامل کنیسه یهودی های ایران، در خیابان فریمان تهران در حملات امروز رژیم اسرائیل؛ این بنا علاوه بر استفاده مذهبی، ارزش میراث فرهنگی نیز داشت.پ.ن : به دینت کاری نداره با ایرانی بودنت مشکل داره #خبر #جنگ #جنگ_رمضان #ایران #رهبر_شهید #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا
@omolbanin_khosravi4 روز پیشهشدار ایران به یونسکو درباره تهدید حمله به راهآهن ایران
وزیر میراثفرهنگی در نامهای به یونسکو، تهدید رژیم صهیونیستی به حمله به راهآهن سراسری ایران (میراث جهانی) را محکوم کرد و خواستار اقدام فوری بینالمللی برای صیانت از این اثر شد.
@RaziyeNajar4 روز پیشتحویل ۲۱۴ قطعه تاریخی توسط یک شهروند به متولیان میراث فرهنگی مرودشت
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مرودشت از تحویل داوطلبانه مجموعهای ارزشمند شامل ۲۰۹ سکه دوره اسلامی و ۵ پیکان تاریخی توسط یک شهروند وظیفهشناس به این اداره خبر داد.
@Mohebbi4 روز پیشتکمیل پروژههای گردشگری گلستان به ۸ هزار میلیارد نیاز دارد
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان با ارائه گزارشی از وضعیت پروژههای گردشگری، بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۷۰ پروژه گردشگری در سطح استان در دست اجرا است که برای تکمیل آنها بیش از ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات موردنیاز است.
@Photo4 روز پیشویژه برنامه «سین هشتم، سوگ میناب»
در آستانه چهلمین روز آسمانی شدن کودکان بیگناه میناب، ویژهبرنامه «سین هشتم، سوگ میناب» در محکومیت جنایت تاریخی استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیستی، دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۵، با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سید رضا صالحی امیری و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سید عباس صالحی، در تئاتر شهر بر…نمایش بیشتر
@Nahavandy4 روز پیشویژه برنامه «سین هشتم، سوگ میناب»
در آستانه چهلمین روز آسمانی شدن کودکان بیگناه میناب، ویژهبرنامه «سین هشتم، سوگ میناب» در محکومیت جنایت تاریخی استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیستی، دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۵، با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سید رضا صالحی امیری و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سید عباس صالحی، در تئاتر شهر ب…نمایش بیشتر
@Amir_malekiyekta4 روز پیشاقامت بیش از ۸۳ هزار گردشگر نوروزی در مراکز اقامتی ایلام
مدیرکل میراثفرهنگی ایلام از اقامت بیش از ۸۳ هزار نفر از مسافران و گردشگران نوروزی در مراکز مختلف اقامتی استان در تعطیلات نوروزی خبر داد.
@user1710427765794 روز پیشگهرپارک و عمارت صدر، دو قطب تازهنفس گردشگری سیرجان
همکاری صنعت با میراث ، همراهی مردم و نقشآفرینی گل گهر ، سیرجان را به یکی از نقاط پرتحرک گردشگری نوروز امسال بدل کرد.۷ MB