رجزخوانی مداحان در تجمع مردم لارستان
مداحان در جمع پرشور مردم لارستان به رجزخوانی برای کشورهای پرادعای حاشیه خلیج فارس پرداختند.۸ MB
@Izedehi2 ساعت پیشبر اساس چه معیاری پیروز نبردیم؟
پیروزی در جنگ معمولاً بر اساس ترکیبی از ملاکهای نظامی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی تعیین میشود. از مهمترین این ملاکها عبارتند از:۱. اهداف از پیش تعیین شده: دستیابی به اهداف استراتژیک و تاکتیکی اولیه (مانند تصرف سرزمین، نابودی توان نظامی دشمن، یا تغییر رژیم)۲. کنترل قلمرو: حفظ یا گسترش کنترل بر مناطق…نمایش بیشتر
@Arman_aliverdi7 ساعت پیششهدای آرمانی؛ نماد استقامت مساجد در جنگ ۴۰ روزه
نخستین جلسه هماندیشی برگزاری «کنگره شهدای آرمانی جنگ ۴۰ روزه» در ستاد شهید آرمان برگزار شد.
@Einlam14 ساعت پیشتلهای به نام «دلت پاک باشد»
ادعای «دلت پاک باشد» نباید به مجوزی برای عبور از خط قرمزهای دینی تبدیل شود.
@eyvan_farhangh16 ساعت پیشحضور تیم باستانی کار "پهلوانک های ایران زمین" در تجمع مردمی شهرک نفت منطقه یک
سلیمه رودکی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک خبر داد: پسران باستانی کار زورخانه شهرک نفت منطقه یک با عنوان "پهلوانک های ایران زمین" که پیشتر با حضور در برنامه تلویزیونی محبوب «عصر جدید»، تواناییهای خود را در سطح ملی به نمایش گذاشته بودند، با حضور در محل اجتماع مردمی شهرک نفت به اجرای آ…نمایش بیشتر
@USANR19 ساعت پیشسلام مهربان ترین مادر دنیا
صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها #سلام_مادر #انی_اتقرب_الی_الله #حتی_لا_تکون_فتنه #آمریکا #اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #تنگه_هرمز #مرگ_پول #روز_نوزرهم#عهد_خون #بعثت_خون #ما_ملت_امام_حسینیم #رهبر_شهید۲۱ MB
@tahrirgaran19 ساعت پیشمهندسی معکوس وحی: کشوری که نفتش، فقهش را مینویسد! (مبانی الهیات سیاسی امارات)
✍️دکتر احمد صادقی سیاست دینی در امارات مثلا متحده یک انتخاب تصادفی یا برآمده از سنت تاریخی نیست. آنچه در ابوظبی و دبی شاهدش هستیم، یک مهندسی الهیاتی دقیق و هدفمند است که میخواهد دین را از درون بازتعریف کند، نه آنکه صرفاً آن را به حاشیه براند. در این نقشه، دین حذف نمیشود، بلکه به گونهای قالب بن…نمایش بیشتر
@Mx3001 روز پیشهویت
خودِ «هویت»، در سادهترین تعریف، پاسخ به سؤال «من کیستم؟» است. این «من» میتواند یک فرد باشد یا یک ملت.برای اینکه ملموستر شود، هویت را مثل یک کارت شناسایی در نظر بگیرید که دو طرف دارد:۱. طرف اول: آنچه ما را شبیه دیگران میکند (هویت اجتماعی)این بخش از هویت، حاصل تعلق ما به گروههای مختلف است.
@USANR1 روز پیشحتی لاتکون فتنه
هوالمنتقم ۱۵۹یالثارات الحسین یاحیدرکرار الهی به علی علیه السلام الغوث والامان #یاحیدرکرار #یالثارات_الحسین #نصر_من_الله_وفتح_القریب #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا #روز_نوزدهم #عهد_خون #بعثت_خون #رهبر_شهید #عاجل #المنتقم #المنصور #سلام_فرمانده #حتی_لا_تکون_فتنه۳۲ MB
@USANR1 روز پیشسلام فرمانده
هوالحیخیرت قبول محمد جان! التماس دعا سرباز امام زمان (عج) خبرفوری: کشورک بحرین محمد غلوم را به جرم #شیعه بودن اخراج کرد!https://farsnews.ir/Fatemeh_zebardast/1778356502376762531#محمد_غلوم #بحرین #عاجل #المنتقم #المنصور #سلام_فرمانده #اللهم_عجل_لولیک_فرج#انا_علی_العهد #لبیک_یا_خامنه_ای #یدالله…نمایش بیشتر۲۵ MBسلب تابعیت فقط به خاطر شیعه بودن!
۶ MBنمایش گزارش
@ICETT1 روز پیشبازتاب خبری فراخوان اصلاح نظام تعلیم و تربیت ایران در جنگ وجودی
📣 بازتاب خبری فراخوان ارائه ایدهها، تحلیلهای آسیبشناسانه و آیندهپژوهانه، راهکارهای اجرایی و سیاستی برای اصلاح نظام تعلیم و تربیت ایران در جنگ وجودی 🚩 نظام تعلیم و تربیت کشور امروز در یکی از حساسترین و تعیینکنندهترین مقاطع تاریخی خود ایستاده است. رخدادهای فشرده و پرشتاب اخیر – جنگ ۱۲ روزه …نمایش بیشتر
@tahrirgaran1 روز پیشحضور تا ظهور
✍️وحید رجب خانیانتظار در نگاه شیعه، تنها یک حالت احساسی یا آرزویی منفعلانه نیست، بلکه سبک زندگی و نوعی حرکت آگاهانه در عرصه فردی و اجتماعی است. جامعهی منتظر، جامعهای است که امید، همبستگی و معنا را در متن زندگی جمعی خود زنده نگه میدارد. یکی از روشنترین جلوههای این معنا، حضور مردم در تجمعات شبا…نمایش بیشتر
@Skums_stu1 روز پیشده ضابطه مطالبهگری از نگاه رهبر شهید انقلاب در سخنرانیهای قبل و بعد از جنگ ۱۲ روزه
🔹۱. همیشه احتمال صحت بدهید🔻بعضی از ایرادها و انتقادهای دانشجویان به مسئولان بر اثر #بیاطلاعی است؛ چرا مثلاً فرض کنید #وعدهی_صادق در فلان وقت انجام نگرفت و فلان وقت انجام گرفت؟ اگر در فلان وقت انجام میگرفت، فلان حادثه اتفاق نمیافتاد. خب، این درست نیست. آن کسانی که متصدی این کارها هستند به انقلا…نمایش بیشتر
@USANR1 روز پیشالهی راضی ام به رضای تو
هوالشهید.پسرم تنها شش سال دارد، دیشب هنگام صرف شام در حال گفتگو با مادرش بی مقدمه پرسید:-مامان همه آدمها میمیرند؟! مادرش در فکر رفت و خواست پاسخ دهد اما باز پسرم اجازه نداد او حرفی بزند و صحبتش را اینگونه تمام کرد؛مامان، من میدونم؛ من یه روز شهید میشم...اشک در چشمانم حلقه زد و گفتم باباجان،…نمایش بیشتر۷ MB
@tahrirgaran2 روز پیشنوجوانان هنوز مبعوث نشده اند؟
✍️ معصومه اسماعیلی♦️این روزها خیابان سرشار از مردم مبعوث است. زنان، مردان، کودکان، جوانان و نوجوانان. اما آیا حضور نوجوانان در خیابان به حدی است که باید باشد؟ کمی کمتر از پدران و مادران نیست؟ آیا آنها هنوز مبعوث نشده اند؟ ♦️نوجوانانی که در کودتای دی ماه، نشان دادند آتشی بوده اند زیر خاکستر, امرو…نمایش بیشتر