‌محمد متین باباییان‌ صورة الملف الشخصي
@user17584616574623 خرداد 1405
اعلام جزئیات تشییع پیکر رهبر شهید

‌من هم یک سلیمانی ☫‌ صورة الملف الشخصي
@Abolfazlxx1423 خرداد 1405

جزئیات برگزاری مراسم وداع با امام شهید

◆روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم: مراسم وداع با پیکر مطهر در مصلای امام خمینی (قدّس‌سرّه) تهران.

‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌ صورة الملف الشخصي
@Seyedekhoda23 خرداد 1405

یا لثارات الخامنه ای (رحمت الله علیه)

حتی منتقدین توافق هم به این نکته اشاره نمیکنن که چرا خون‌خواهی رهبر شهیدمون دنبال نمیشه!ما نفهمیدیم چه کسی رو در چه جایگاهی از دست دادیم و اگر انتقام این خون رو نگیریم چه بلایی به سرمون میاد...بر سر میزان عوارض تنگه هرمز بحث میشه اما در مورد این خون پاک نه

‌حسین مهاجر‌ صورة الملف الشخصي
@HosseinMohajer23 خرداد 1405

تدفین قائد شهید؛ 18 تیر در حرم رضوی

دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب اسلامی اعلام کرد: برگزاری مراسم تشییع از ۱۳ تا ۱۶ تیرماه در تهران و قم و مراسم تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب ۱۸ تیرماه در حرم مطهر رضوی برگزار می‌ شود.

‌روزبه قادری‌ صورة الملف الشخصي
@Rouzbeh5723 خرداد 1405
یه سوال! اگه ما ترامپ رو میکشتیم آمریکا با ما #مذاکره می‌کرد یا نه؟!#یا_لثارات_الخامنه‌ای
١٢ MB

‌محمدرضا دهقان‌ صورة الملف الشخصي
@mohammadreza_dehghan23 خرداد 1405

زمان مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اعلام شد

دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب،‌ جزئیات مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب را اعلام کرد.

‌حسین مهاجر‌ صورة الملف الشخصي
@HosseinMohajer23 خرداد 1405

تاریخ تشیيع قائد شهید مشخص شد

جزییات مراسم تدفین و تشییع رهبر شهید طی بیانیه‌ای اعلام شد.

‌محمدرضا دهقان‌ صورة الملف الشخصي
@mohammadreza_dehghan23 خرداد 1405

اعلام جزئیات مراسم وداع، تشییع و تدفین امام شهید تا دقایقی دیگر

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب نوشت: تا دقایقی دیگر، جزئیات مراسم وداع، تشییع و تدفین امام مجاهد شهید اعلام می‌شود.

‌استاد محمد شجاعی‌ صورة الملف الشخصي
@ostad_shojae23 خرداد 1405

از خون نائب امام زمان نگذرید!

دولت که هیچ ، مردم چرا در مطالبات خیابانی، خون امام شهیدشان را فراموش کرده‌اند؟
٧ MB

‌جواد ناصری‌ صورة الملف الشخصي
@javadnaseri23 خرداد 1405
رهبر شهید: من صریحاً اعلام می‌کنم، کسانی که در داخل، این فکرِ مطلوب و محبوب دشمن را ترویج می‌کنند، در حال انجام دادن بزرگ‌ترین خیانت در حق کشور و ملت هستند.البته این اتفاق نخواهد افتاد و به حول و قوه‌ی الهی و با همراهی مردم و جوانان، تا جان و توان دارم نخواهم گذاشت چنین اتفاقی در کشور بیفتد.
٧ MB

‌ماموستا ملا قادر قادری‌ صورة الملف الشخصي
@mamusta_ir23 خرداد 1405

۴۶سال جهاد در امامت جمعه پاوه

حاج ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه شهر پاوه، در سال ۱۳۵۹ با حکم بنیان‌گذار جمهوری اسلامی منصوب شد. وی طی ۴۶ سال خدمت مستمر، با تکیه بر بصیرت انقلابی و ارادت به رهبری شهید انقلاب، محوریت وحدت ملی و امنیت پایدار را در منطقه اورامانات و استان کرمانشاه تثبیت کرد.

‌زهرا مومنی‌ صورة الملف الشخصي
@Tarighatnoor23 خرداد 1405

بزنید که بروند از شما شکایت کنند، نه بخورید و بروید شکایت کنید!

کشوری مثل اسرائیل و آمریکا که حکومت های خود را بر پایه استعمار و ظلم و دزدی ثروت های سایر کشور ها به دست آورده، منطق گفت و گو و مذاکره را نمیفهمد، به اسم مذاکره، هدفی را دنبال میکند، که از طریق جنگ نظامی نمیتواند از ایران به دست بیاورد. با آنها باید با قدرت صحبت کرد...
١ MB

‌مریم رضایی‌ صورة الملف الشخصي
@maryamrezaee23 خرداد 1405

خدا فرشته‌ای به من هدیه داد و خودش از من گرفت

گفت‌وگوی دلنشین با خانواده شهید ناو سروان پاسدار سید مهدی سیدالنگی را در فیلم زیر مشاهده می‌کنید، شهید سید مهدی سیدالنگی، پاسدار رشید نیروی دریایی سپاه و اهل روستای النگ، در جنگ رمضان نه با ترس بلکه با عشق به مقصدی ابدی رهسپار شد.
١٩ MB

‌آران رمضانی‌ صورة الملف الشخصي
@Aranramazani123 خرداد 1405

۴۶ سال جهاد ماموستا قادری در امامت جمعه پاوه

ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه شهر پاوه، در سال ۱۳۵۹ با حکم بنیان‌گذار جمهوری اسلامی منصوب شد. وی طی ۴۶ سال خدمت مستمر، با تکیه بر بصیرت انقلابی و ارادت به رهبری شهید انقلاب، محوریت وحدت ملی و امنیت پایدار را در منطقه اورامانات و استان کرمانشاه تثبیت کرد.

‌مهدیسم | Mahdism12.ir‌ صورة الملف الشخصي
@mahdism12ir23 خرداد 1405

آقایان، مذاکره بی‌خاصیت شما منجر به جنگ شد!

عراقچی: در دو #جنگ گذشته #مذاکره منجر به جنگ نشد بلکه مقاومت ما منجر به جنگ شد / دشمن با این تفکر که با فشار می‌تواند ما را تسلیم کنند به ما تعرض کرد!🔹آقای #عراقچی سیاست ساده لوحانه شما و #پزشکیان در اعتماد به اظهارات آمریکایی ها منجر به جنگ شد، اظهارات مقامات آمریکایی وصهیونیست و

‌رضا معممی مقدم‌ صورة الملف الشخصي
@reza_m_moghaddam23 خرداد 1405

جان فدایان؛ پاسداران وحدت

جان‌فدایی در منطق اجتماعی و فرهنگی، صرفاً به معنای آمادگی برای فداکاری در میدان‌های سخت نظامی یا امنیتی نیست؛ بلکه به معنای پذیرش مسئولیت‌های سنگین‌تر در حوزه‌های اخلاقی، اجتماعی و سیاسی نیز هست.

‌امیر فتحی‌ صورة الملف الشخصي
@amirfathi136623 خرداد 1405

‌سادات‌هاله پورصالحی‌ صورة الملف الشخصي
@H_poursalehy23 خرداد 1405

من نیاز دارم صدایت را بشنوم

شب‌های هجر را گذرانده و زنده‌اممن را به سخت جانی خود این گمان نبودمن کیستم؛ از این روزها به تنگ آمده!
١ MB

‌سیده زهرا کاظمی‌ صورة الملف الشخصي
@user1768683698423 خرداد 1405

گرامیداشت شهدای ناو دنا

تقدیر و تشکر از خانواده‌های معزز معظم شهدای ناو شکن دنا در آوینی #مشهد #میدان_مبارزه #شهدا
١٢ MB

‌Reporters‌ صورة الملف الشخصي
@Khabarfoori23 خرداد 1405
ویدیو: صحبت های حجت الاسلام والمسلمین حسین زاده در دویست و چهل و پنجمین نشست تخصصی اندیشگاه جامع حکمرانی بنیاد قرآن