اعلام جزئیات تشییع پیکر رهبر شهید
@Abolfazlxx1423 خرداد 1405جزئیات برگزاری مراسم وداع با امام شهید
◆روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم: مراسم وداع با پیکر مطهر در مصلای امام خمینی (قدّسسرّه) تهران.
@Seyedekhoda23 خرداد 1405یا لثارات الخامنه ای (رحمت الله علیه)
حتی منتقدین توافق هم به این نکته اشاره نمیکنن که چرا خونخواهی رهبر شهیدمون دنبال نمیشه!ما نفهمیدیم چه کسی رو در چه جایگاهی از دست دادیم و اگر انتقام این خون رو نگیریم چه بلایی به سرمون میاد...بر سر میزان عوارض تنگه هرمز بحث میشه اما در مورد این خون پاک نه
@HosseinMohajer23 خرداد 1405تدفین قائد شهید؛ 18 تیر در حرم رضوی
دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب اسلامی اعلام کرد: برگزاری مراسم تشییع از ۱۳ تا ۱۶ تیرماه در تهران و قم و مراسم تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب ۱۸ تیرماه در حرم مطهر رضوی برگزار می شود.
@Rouzbeh5723 خرداد 1405یه سوال! اگه ما ترامپ رو میکشتیم آمریکا با ما #مذاکره میکرد یا نه؟!#یا_لثارات_الخامنهای١٢ MB
@mohammadreza_dehghan23 خرداد 1405زمان مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اعلام شد
دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب، جزئیات مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب را اعلام کرد.
@HosseinMohajer23 خرداد 1405
@mohammadreza_dehghan23 خرداد 1405اعلام جزئیات مراسم وداع، تشییع و تدفین امام شهید تا دقایقی دیگر
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب نوشت: تا دقایقی دیگر، جزئیات مراسم وداع، تشییع و تدفین امام مجاهد شهید اعلام میشود.
@ostad_shojae23 خرداد 1405از خون نائب امام زمان نگذرید!
دولت که هیچ ، مردم چرا در مطالبات خیابانی، خون امام شهیدشان را فراموش کردهاند؟٧ MB
@javadnaseri23 خرداد 1405رهبر شهید: من صریحاً اعلام میکنم، کسانی که در داخل، این فکرِ مطلوب و محبوب دشمن را ترویج میکنند، در حال انجام دادن بزرگترین خیانت در حق کشور و ملت هستند.البته این اتفاق نخواهد افتاد و به حول و قوهی الهی و با همراهی مردم و جوانان، تا جان و توان دارم نخواهم گذاشت چنین اتفاقی در کشور بیفتد.٧ MB
@mamusta_ir23 خرداد 1405۴۶سال جهاد در امامت جمعه پاوه
حاج ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه شهر پاوه، در سال ۱۳۵۹ با حکم بنیانگذار جمهوری اسلامی منصوب شد. وی طی ۴۶ سال خدمت مستمر، با تکیه بر بصیرت انقلابی و ارادت به رهبری شهید انقلاب، محوریت وحدت ملی و امنیت پایدار را در منطقه اورامانات و استان کرمانشاه تثبیت کرد.
@Tarighatnoor23 خرداد 1405بزنید که بروند از شما شکایت کنند، نه بخورید و بروید شکایت کنید!
کشوری مثل اسرائیل و آمریکا که حکومت های خود را بر پایه استعمار و ظلم و دزدی ثروت های سایر کشور ها به دست آورده، منطق گفت و گو و مذاکره را نمیفهمد، به اسم مذاکره، هدفی را دنبال میکند، که از طریق جنگ نظامی نمیتواند از ایران به دست بیاورد. با آنها باید با قدرت صحبت کرد...١ MB
@maryamrezaee23 خرداد 1405خدا فرشتهای به من هدیه داد و خودش از من گرفت
گفتوگوی دلنشین با خانواده شهید ناو سروان پاسدار سید مهدی سیدالنگی را در فیلم زیر مشاهده میکنید، شهید سید مهدی سیدالنگی، پاسدار رشید نیروی دریایی سپاه و اهل روستای النگ، در جنگ رمضان نه با ترس بلکه با عشق به مقصدی ابدی رهسپار شد.١٩ MB
@Aranramazani123 خرداد 1405۴۶ سال جهاد ماموستا قادری در امامت جمعه پاوه
ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه شهر پاوه، در سال ۱۳۵۹ با حکم بنیانگذار جمهوری اسلامی منصوب شد. وی طی ۴۶ سال خدمت مستمر، با تکیه بر بصیرت انقلابی و ارادت به رهبری شهید انقلاب، محوریت وحدت ملی و امنیت پایدار را در منطقه اورامانات و استان کرمانشاه تثبیت کرد.
@mahdism12ir23 خرداد 1405آقایان، مذاکره بیخاصیت شما منجر به جنگ شد!
عراقچی: در دو #جنگ گذشته #مذاکره منجر به جنگ نشد بلکه مقاومت ما منجر به جنگ شد / دشمن با این تفکر که با فشار میتواند ما را تسلیم کنند به ما تعرض کرد!🔹آقای #عراقچی سیاست ساده لوحانه شما و #پزشکیان در اعتماد به اظهارات آمریکایی ها منجر به جنگ شد، اظهارات مقامات آمریکایی وصهیونیست و
@reza_m_moghaddam23 خرداد 1405جان فدایان؛ پاسداران وحدت
جانفدایی در منطق اجتماعی و فرهنگی، صرفاً به معنای آمادگی برای فداکاری در میدانهای سخت نظامی یا امنیتی نیست؛ بلکه به معنای پذیرش مسئولیتهای سنگینتر در حوزههای اخلاقی، اجتماعی و سیاسی نیز هست.
@H_poursalehy23 خرداد 1405من نیاز دارم صدایت را بشنوم
شبهای هجر را گذرانده و زندهاممن را به سخت جانی خود این گمان نبودمن کیستم؛ از این روزها به تنگ آمده!١ MB
@user1768683698423 خرداد 1405گرامیداشت شهدای ناو دنا
تقدیر و تشکر از خانوادههای معزز معظم شهدای ناو شکن دنا در آوینی #مشهد #میدان_مبارزه #شهدا١٢ MB
@Khabarfoori23 خرداد 1405ویدیو: صحبت های حجت الاسلام والمسلمین حسین زاده در دویست و چهل و پنجمین نشست تخصصی اندیشگاه جامع حکمرانی بنیاد قرآن