۷۱ موکب کهگیلویه و بویراحمد آماده خدمت به زائران اربعین هستند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آمادگی ۷۱ موکب دارای مجوز این استان برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین خبر داد و گفت: با بسیج ظرفیت دستگاه‌های اجرایی، تأمین ارزاق، تقویت زیرساخت‌ها و ساماندهی اعزام‌ها، برنامه‌ریزی لازم برای ارائه خدمات مطلوب به زائران انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، نشست ستاد اربعین استان کهگیلویه و بویراحمد عصر شنبه ۶ تیرماه با حضور مسئولان استانی در سالن جلسات استانداری برگزار شد، یدالله رحمانی، در این نشست با اشاره به دو رویداد مهم پیش‌رو یعنی مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید و اربعین حسینی اظهار کرد: برای حضور باشکوه مردم استان در مراسم وداع با پیکر رهبر شهید، همه اقدامات از جمله ثبت‌نام، تأمین خودرو و اتوبوس باید تا روز چهارشنبه ۱۰ تیرماه نهایی شود.وی افزود: اعزام زائران ۱۳ تیرماه انجام می‌شود، بنابراین لازم است همه ظرفیت‌ها و امکانات استان در روزهای پیش‌رو برای حضور پرشور مردم در این مراسم معنوی به کار گرفته شود.استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه همین انسجام و آمادگی باید در برگزاری باشکوه اربعین حسینی نیز نمود داشته باشد، گفت: استان در ارزیابی‌های سال گذشته اربعین، جایگاه مطلوبی کسب کرد، اما ضروری است با شناسایی دقیق نقاط قوت و ضعف، سطح خدمت‌رسانی در اربعین امسال ارتقا یابد.رحمانی با تأکید بر لزوم تجمیع امکانات در ستاد پشتیبانی تصریح کرد: همه امکانات دستگاه‌ها باید در کمیته پشتیبانی به ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری متمرکز شده و به‌صورت عادلانه میان موکب‌ها توزیع شود.وی با تذکر به برخی دستگاه‌های کم‌کار در حوزه اربعین، بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی مکلفند از حداقل ظرفیت موجود خود برای پیشبرد اهداف ستاد اربعین استفاده کنند. در این میان اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای موظف است نسبت به تأمین خودرو و اتوبوس مورد نیاز اقدام کند و دستگاه‌هایی که تاکنون در پاسخگویی یا همکاری دچار قصور بوده‌اند، هرچه سریع‌تر روند کاری خود را اصلاح کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های عمرانی گفت: مبلغ ۲.۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات نفت برای این بخش اختصاص یافته است و باید سایت استان در شلمچه برای خدمات‌دهی بهتر فعال شود. همچنین پیگیری اعتبارات ماده ۲۳ برای تکمیل این مجتمع خدماتی باید در اولویت قرار گیرد و طی ۲۰ روز آینده به نتیجه برسد.وی با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی ستاد اربعین خاطرنشان کرد: مستندسازی همه اقدامات ستاد و کمیته‌های ذیل آن برای ارائه به دفتر بازرسی و معاونت سیاسی استانداری الزامی است.رحمانی با قدردانی از جمعیت هلال‌احمر استان در زمینه آموزش ۷۳۰ امدادگر، خواستار همکاری بیشتر سایر کمیته‌ها به‌ویژه کمیته بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی شد.وی همچنین بر برنامه‌ریزی برای جاماندگان اربعین تأکید کرد و گفت: برای جاماندگان اربعین نیز باید برنامه مناسب پیش‌بینی شود، چرا که این راهپیمایی و تجمعات مردمی، آثار فرهنگی و اجتماعی مؤثری به همراه دارد.استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر مسئولیت دستگاه‌های فرهنگی در این رویداد بزرگ افزود: دستگاه‌های فرهنگی باید فعال‌تر از گذشته وارد میدان شوند و محتوای ارزشمند و مناسب برای ارائه در مواکب اربعین تولید کنند.رحمانی با اشاره به ضرورت تأمین ارزاق مواکب گفت: جهاد کشاورزی باید سهمیه ارزاق مورد نیاز مواکب را بین ۱۰ تا ۲۰ درصد بیشتر از سال گذشته پیش‌بینی و تأمین کند. همچنین مواکب بین‌راهی باید با تأمین کامل زیرساخت‌ها، آب، غذا و تجهیزات راه‌اندازی شوند و فرمانداران نیز موظفند نیازهای شهرستان‌های خود را به ستاد اربعین استان اعلام کنند.
وی با تأکید بر نظارت بر چرخه کامل سفر زائران از زمان اعزام تا بازگشت، اظهار کرد: سال گذشته در زمینه بازگشت زائران دغدغه‌هایی وجود داشت که امسال باید با نظارت دقیق، از بروز هرگونه نارسایی و نارضایتی جلوگیری شود.استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نام‌نویسی حدود ۴۰ هزار نفر از مردم استان در اربعین سال گذشته گفت: اداره‌کل حج و زیارت استان باید تمهیدات لازم برای ثبت‌نام متقاضیان شرکت در همایش عظیم اربعین حسینی را فراهم کند.به گزارش فارس، ۷۱ موکب دارای مجوز از استان کهگیلویه و بویراحمد در داخل کشور و نیز در شهرهای نجف و کربلا به زائران خدمات‌رسانی می‌کنند و ۱۲ دفتر زیارتی در سطح استان نیز از ۹ تیرماه آماده ثبت‌نام متقاضیان پیاده‌روی اربعین هستند.
15:39 - 6 تیر 1405

1 بازنشر1 واکنش
15٫4k بازدید