دیدار استاندار کهگیلویه و بویراحمد با خانواده شهدای جنگ رمضان

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و جمعی از مسئولان استانی، با حضور در شهرستان بویراحمد، از خانواده‌های شهدای جنگ رمضان دیدار و سرکشی کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، یداله رحمانی در دیدار تعدادی از خانواده‌های شهدای جنگ رمضان گفت: این جنگ با نیرنگ و خدعه دشمن آمریکایی_صهیونیستی شروع شد و ما تا پای جان موظف به دفاع از کشور عزیزمان هستیم.استاندار ادامه داد: دشمن دو بار به دروغ ایران را تا پای میز مذاکره برد اما قصدی مبنی بر مذاکره و تفاهم نداشت و هدفی به غیر از این را دنبال می‌کرد.رحمانی اظهار داشت :رهبر شهید انقلاب بارها بر بی اعتمادی به دشمنان این ملت تاکید کرده بودند که امروز رفتارهای وحشیانه رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا در قبال مردم و دولت ایران مهر تأییدی بر سخنان آن شهید فرزانه و پدر امت است. وی با بیان اینکه پایه و اساس آمریکا و اسرائیل در سیاست ورزی نیرنگ و دروغ است، گفت: در جنگ ناجوانمردانه ای که دشمنان انقلاب آن را آغاز کردند، نیروهای مسلح ما جانانه در حال دفاع از ایران اسلامی هستند و پاسخ محکمی به دشمنان می‌دهند.رحمانی بیان کرد: امروز ما خونخواه رهبر شهید ،فرماندهان، دانشمندان و کودکان و شهروندان بیگناه هستیم. استاندار اضافه کرد:خواست همه مردم و مسئولان این است که دفاع از ایران اسلامی تا عقب نشینی کامل دشمنان از تمام مواضع خصمانه ای که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشته اند و ادامه داده اند بصورت کامل ادامه یابد. وی بیان کرد: با توجه به فرموده حضرت امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکید ویژه ایشان، مهمترین وظیفه مسئولین و کارگزاران نظام این است که در خدمت خانواده معظم شهدا و ایثارگران، خصوصا خانواده شهدا و ایثارگران جنگ تحمیلی رمضان باشیم.
رحمانی بیان کرد: با تأسی از رهبری معظم انقلاب که امروز خودشان نیز در زمره خانواده عزیز شهدا قرار گرفته اند، وظیفه خود میدانیم با تمام وجود در خدمت خانواده‌های این عزیزان باشیم و مسیر عزت و شرف را که حضرت امام(ره) و رهبر شهید(ره) نشان دادند در تبعیت تام از امام خامنه‌ای جوان ادامه دهیم.استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: راه شهیدان در مسیر تحقق آرمان‌ها، ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی بود و خون تازه ای به رگ‌های انقلاب تزریق نمود و درخت انقلاب را تنومندتر و قوی‌تر کرد.گفتنی است استاندار با خانواده‌های شهیدان یزدانمش، شهید ربانی، شهیده یکتا امیریان، شهیده پوران قلی پور و شهید پارسه دیدار و از صبر و استقامت خانواده‌های شهدا تقدیر و تشکر کرد.به گزارش فارس، در این دیدارها استاندار کهگیلویه و بویراحمد با همراهی معاونین استانداری، مشاور امور ایثارگران، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مدیران کل مربوطه، پیگیر رفع مسائل و مشکلات خانواده معظم این شهدا شد.
19:40 - 25 مارس 2026
دولت
حماسه و مقاومت
استان ها

1 بازنشر4 واکنش
15٫7k بازدید