افتتاح تالار بزرگ فرهنگی شهر پردیس در سال 98

شهردار پردیس گفت: برای بهبود شرایط حوزه فرهنگی و باتوجه به رشد روز افزون جمعیت در شهر پردیس، نیاز به اتمام پروژه تالار بزرگ شهر احساس می‌شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از پردیس، بعد از ظهر امروز کوروش گلریز پس از برگزاری مراسم اختتامیه نمایشگاه نقاشی که در نگارخانه آوا و با حضور رئیس اداره ورزش و جوانان، اداره ارشاد، رئیس و اعضای شورای شهر پردیس، و... برگزار شد، در جمع خبرنگاران در خصوص برگزاری این نمایشگاه، ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: یکی از تاکیدات مکرر مسوولان در تمامی جلسات شهرستان پردیس، افزایش فعالیت در حوزه فرهنگی و افزایش زیرساخت‌های این حوزه بود. شهردار پردیس گفت: شهرداری پردیس نیز با حمایت شورای اسلامی این شهر، گام های مثبت و موثری در زمینه فعالیت در حوزه فرهنگی برداشته که امیدواریم با اتمام پروژه های نیمه تمام حوزه فرهنگی شهر شاهد افزایش فعالیت فعالین فرهنگی باشیم. وی افزود: تلاش می‌کنیم در حوزه فرهنگی و در زیرساخت های آن گام های بلندی را همزمان با رشد جمعیت برداریم که برگزاری نمایشگاه نقاشی در نگارخانه آوا، یکی از این گام‌ها است. گلریز با بیان اینکه نگار خانه آوا در طول سال میزبان هنرمندانی در تمام رشته‌های هنری است، ادامه داد: شهرداری با امکاناتی کم, دائماً هنرمندان را گرد هم آورده و حمایت می‌کند. شهردار پردیس اضافه کرد: در نظر داریم طی سال آینده مکانی بزرگ و شکیل‌تر برای برپایی نمایشگاه‌های مختلف شهری محیا و تجهیز کنیم.
وی تصریح کرد: نگارخانه آوا طی دو هفته گذشته میزبان هنرمندان نقاشی در دو رده سنی خردسال و بزرگسال بود که هفته نخست، به نقاشی‌های خردسالان اختصاص داشت که حدود ۴۰ اثر با کیفیت و در سطح کشوری در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت گلریز اظهار کرد: به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران هنرمندان نقاش رده سنی بزرگسال نیز با استقبال خوبی که از این نمایشگاه داشتند و آثار خود را به این نمایشگاه آوردند. شهردار پردیس با بیان اینکه این هفته با استقبال هنرمندان بزرگسال ۴۰ اثر در معرض دید عموم قرار گرفت، بیان داشت: در پایان هر دو مراسم از هنرمندان و آثار برگزیده با اهدای لوح و هدایایی تقدیر شد. وی در خصوص زمان اتمام پروژه تالار بزرگ شهر پردیس، اذعان کرد: شهرداری پردیس پروژه‌های بزرگی را در دست ساخت دارد که از نظر زیرساختی بسیار سنگین و نیازمند اعتبارات استانی و شهرستانی است. گلریز افزود: پروژه تالار بزرگ شهر پردیس نیز از جمله این پروژه ها است که از سال ۹۱ کلنگ ساخت آن بر زمین زده شده و پیشرفت فیزیکی بالایی داشت.  شهردار پردیس ادامه داد: شهرداری پردیس مشکلات خود را از لحاظ بودجه و اعتبارات دارد، اما امروز پیشرفت فیزیکی و ساخت این تالار به مراحل خوبی رسیده و تا پایان سال تاسیسات آن طی قراردادی خریداری و قبل از عید نصب خواهد شد.
وی اضافه کرد: برای ساخت سالن اجتماعات و آمفی تئاتر این تالار ۶۰۰ صندلی پیش‌بینی شده که طی قراردادی در نیمه اول سال آینده تکمیل و نصب خواهند شد گلریز اظهار کرد: تالار بزرگ شهر پردیس فضای مناسبی برای فعالیت‌های فرهنگی است و شهرداری و شورای اسلامی شهر نیز به صورت جدی پیگیر افتتاح این پروژه در نیمه اول سال 98 هستند و درصورتی که شرایط اعتباری شهرداری اجازه بدهد این پروژه بزرگ طی سال آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.  انتهای پیام/67016.
ک
18:24 - 11 بهمن 1397

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ