زیرگذرها عمده مشکل راه آهن در شهرستان قرچک است

سرپرست فرمانداری شهرستان قرچک گفت: عمده مشکل شهرستان در خصوص راه‌آهن بخش زیرگذرها است که شهرداری نظرات خاصی در این رابطه دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قرچک، جلسه بررسی مشکلات ایستگاه راه‌آهن قرچک و کمربندی جنوبی و تقاطع‌های روستاهای محمدآباد، ولی‌آباد، داودآباد و قشلاق اول و دوم با حضور بهمن خطیبی سرپرست فرمانداری، سید محمد موسوی مدیرکل خط و سازه‌های فنی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی، عابدین هادی نژاد مدیرکل راه‌آهن استان تهران، اسماعیلی امام‌جمعه، محسن شریف شهردار، علیرضا رشیدیان بخشدار در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد. بهمن خطیبی سرپرست فرمانداری شهرستان قرچک در این جلسه در خصوص رفع مشکلات خطوط راه‌آهن و ایستگاه راه‌آهن گفت: عمده مشکل شهرستان در خصوص راه‌آهن بحث زیرگذرها است که و شهرداری قرچک که نظرات خاصی در این رابطه دارد است. وی گفت: یکی از مطالبات جدی شهرستان بحث پایین‌دست راه‌آهن که از 6 روستای بزرگ که حدوداً نزدیک به ۷۰ هزار جمعیت در پایین‌دست مسیر راه‌آهن را تشکیل می‌دهند. سرپرست فرمانداری قرچک افزود: در مسیر بالادست راه‌آهن که شهری ۳۰۰ هزارنفری با تراکم بسیار بالا و همچنین ترددی که به تهران داریم بسیار زیاد است. وی بیان داشت: تردد مردم دشت ورامین به تهران از شهرستان قرچک است که به‌عنوان شاه‌راه محسوب می‌شود به همین خاطر یک ویژگی‌های خاصی را در منطقه‌ی قرچک می‌بینیم اما احساس می‌کنیم توجه کمتری مخصوصاً در حوزه‌ی راه‌آهن و در بحث راه‌های دسترسی به راه‌آهن و اطراف آن شده است.
سرپرست فرمانداری قرچک تصریح کرد: علت تشکیل این جلسه بحث زیرگذرهای روستاهای قرچک و مشکلات و موضوعات شهرستان در خصوص راه‌آهن است که نیاز به پیگیری دارد وی تأکید کرد: برگزاری جلسات منظم که در جهت رفع مشکل و کمک به شهروندان دیار 15 خرداد است تا بتوانیم آسیب‌ها و حادثه‌های راه‌آهن را در این منطقه به حداقل برسانیم. خطیبی در پایان گفت: امکانات دولت و راه‌آهن با توجه به شرایط اقتصادی کم است ولی می‌شود با این شرایط کم هم در حوزه امکانات منطقه را مدیریت کرد. انتهای پیام/67037.
راه اهن قرچک
14:39 - 10 آذر 1397

1 بازنشر
9 بازدید




1 پاسخ