نفوذ نیویورک تایمز در حاکمیت و سپاه پاسداران!

روزنامه نیویورک تایمز (The New York Times) سال ۱۸۵۱ متولد شد. یعنی قدمت آن از ترکیه (اکتبر ۱۹۲۳)، سعودی (سپتامبر ۱۹۳۲) و رژیم صهیونیستی (می ۱۹۴۸) بیشتر است. اما مشهورترین روزنامه جهان مدتی است که چوب حراج به آبروی ۱۷۳ ساله خود‌ زده است.
روز ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ یک تودیع و معارفه ساده اتفاق افتاد. سردار «جمیری» جانشین سردار «نصیری» شد و به مقام فرماندهی حفاظت سپاه پاسداران رسید.سپاه حفاظت مسئول سه حوزه اساسی نظیر حفاظت از «شخصیت‌های نظام» (انصار)، «فرودگاه‌ و پرواز‌های کشور» و «مراکز مهم و حیاتی کشور» است.تا اینجا همه چیز عادی بود. بلافاصله موجی از اخبار حول سردار نصیری شکل گرفت. از جمله آنکه این سردار سپاه از کشور گریخته و به سفارت آمریکا در یکی از شیخ نشینان حاشیه جنوبی خلیج فارس درخواست پناهندگی داده است.این ادعا‌ها ادامه پیدا کرد تا اینکه پنج روز بعد مصادف با چهارم اردیبهشت ۱۳۹۸ مراسم تودیع سردار «جعفری» فرمانده پیشین کل سپاه و معارفه سردار «سلامی» فرمانده فعلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد.خبرگزاری فارس تصویری از مراسم منتشر کرد که به شایعات پایان داد. در قاب تصویر، سردار نصیری پشت سر شهید «سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس و «حسین طائب» رئیس وقت سازمان اطلاعات سپاه در مراسم حاضر بود. اما این پایان شایعات و مدعیات علیه سردار نصیری نبود.
سه سال بعد، چهارم تیر ۱۴۰۱، «حسین طائب» از سازمان اطلاعات سپاه بعد از حدود ۱۳ سال تودیع و سردار کاظمی نیز به عنوان رئیس جدید معارفه شد. همزمان سردار مجید خادمی نیز جایگزین سردار کاظمی در سازمان حفاظت اطلاعات سپاه شد.پس از این مراسم، این بار روزنامه نیویورک تایمز مدعی شد که سردار نصیری به‌اتهام همکاری با موساد بازداشت شده است. منبع ادعایی نیز فردی بود که به سپاه نزدیک بود. در توضیح این ادعا آمده بود که نصیری در خردادماه و پس از آن دستگیر شد که تعدادی از اعضای برنامه توسعه موشکی وزارت دفاع به ظن انتقال اطلاعات محرمانه نظامی به اسرائیل دستگیر شدند!سناریو را نیز با تاسی از نظریه «گوبلز» وزیر پروپاگاندای هیتلر به صورت جزئی و ریز پیاده می‌کنند تا کمتر به آن شک کنند. دروغ هر چه بزرگتر باشد، باورپذیری آن نیز راحت‌تر است.سردار نصیری در واکنش به بازنشر شایعه بازداشت روز ۱۱ تیر ۱۴۰۱ مصاحبه‌ای انجام داد و گفت: اینگونه اقدامات توسط دشمنان زخم خورده از انقلاب با هدف ناامید کردن مردم نسبت به سپاه و اقدامات مؤثر این نهاد مردمی و نیز مرهم گذاشتن بر شکست‌هایشان صورت می‌پذیرد. سرباز ولایت و پاسدار انقلاب اسلامی هستم و خدا را شاکرم که حیات من در دفاع مقدس و سنگر پاسداری از نظام و انقلاب در سپاه رقم خورده است. گزارش نیویورک تایمز به صورت مشترک از سوی «رونن برگمن» و یک فرد ایرانی نوشته شده بود. «برگمن» روزنامه نگار وابسته به موساد و نگارنده کتاب «برخیز و اول تو بکش» است که در آن، به تشریح ترورهای برون مرزی رژیم صهیونیستی می‌پردازد. در واقع، مسئول هالیوودی‌سازی عملیات‌های موساد است.

نیویورک تایمز و بیت رهبری!

شبکه سعودی العربیه فارسی روز ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ قبل از وقایع موسوم ززآ (زن زندگی آزادی) نوشت: «علیرضا افشار، محافظ پیشین میرحسین موسوی، [روز ۲۰ شهریور] در صفحه توئیتری خود نوشت که با گذشت ۴۸ ساعت، کماکان شیفت لایه‌های چهارگانه محافظت از خامنه‌ای تغییر نکرده است. او مدعی شد که در اندرونی کاخ مرمر (محل سابق تشخیص مصلحت نظام دوران هاشمی که به اشتباه بیت رهبری خطاب شده) خبری است که فعلاً نمی‌خواهند به بیرون درز کند. »ادامه این خط از سوی نیویورک تایمز پیگیری شد. هنوز سه ماه از گزارش این روزنامه درباره سردار نصیری به نقل از یک منبع در سپاه نگذشته بود که این بار نوبت به یک منبع آگاه در داخل بیت رهبری رسید!«نیویورک تایمز» روز جمعه ۲۵ شهریور به نقل از چهار منبع ادعایی که نزدیک به سپاه نیز بودند، از مراقبت شبانه روزی رهبر انقلاب خبر داد! این منابع مدعی شدند تمامی جلسات علنی به دلیل وخامت احوال ایشان لغو شده است.نیویورک تایمز با ژست انتشار اخبار سرّی از دفتر رهبری نوشت: «پزشکان نگران این هستند که ایشان ضعیف تر از آن است که بتواند بنشیند!»
این گزارش ۲۵ شهریور منتشر شد. به نظر تحریریه نیویورک تایمز خبر نداشت که روز ۲۶ شهریور مصادف با اربعین حسینی و سخنرانی رهبر انقلاب است. کمتر از ۲۴ ساعت بعد؛ صحت و سقم گزارش نیویورک تایمز با سخنرانی ایستاده رهبر انقلاب مشخص شد.

سناریوی تکراری بمب‌گذاری؛ اینبار برای عملیات ترور شهید هنیه

شاذگویی نیویورک تایمز منحصر به موارد مذکور نیست. به عنوان نمونه، این روزنامه آذر ۱۴۰۱ در جریان وقایع ززآ گزارشی تحت این عنوان منتشر کرد: «حکومت ایران برای تحمیل عفاف و حجاب از تجاوز جنسی استفاده می‌کند».در این گزارش نیز متوسل به «منابع آگاه» می‌شود.در همین احوال نیز گزارش دیگری منتشر کرد که که اعتصابات، «ایران را به شهر ارواح تبدیل کرده» و همه چیز تعطیل شده است.
اما موارد مذکور برد چندانی نداشت. تا اینکه «رونن برگمن» صهیونیست مجدداً دست به قلم شد تا ماجرای ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران را تصویر کند. نیویورک تایمز به نقل از ۷ «منبع آگاه» خاورمیانه‌ای که دو تن از آنان ایرانی ادعا شده است، نوشت که اسماعیل هنیه با بمبی که «دو ماه پیش» در محل اقامتش کار گذاشته شده کشته شده است.پنج مقام از هفت نفر کذایی گفتند پس از تأیید حضور اسماعیل هنیه در اتاق این مهمانخانه در شمال تهران، بمب از راه دور فعال شده و منفجر گردید. اما این سناریو تکراری است. مشابه همین روایت، برای خرابکاری تروریستی فروردین ۱۴۰۰ در تأسیسات نطنز نیز روایت شد.درباره این خرابکاری نیز مشابه عملیات ترور شهید هنیه ادعا شد خرابکاری به وسیله مواد منفجره‌ای صورت گرفته که از قبل داخل سایت هسته‌ای تعبیه شده بود. این سناریوهای تکراری به نظر می‌رسد با هدف اخلال در فهم دقیق ماجرا روایت می‌شود تا ذهن کارشناسان امنیتی مربوطه از روایت اصلی منحرف شود. اما آنچه در روایت نیویورک تایمز اهمیت دارد، تاکید چندین باره بر منابع اگاه ادعایی جهت القای سناریویی است که پیش از این و ایضاً در همین گزارش، کذب بودن آن مشخص شده است. کما اینکه، این روزنامه به صورت مکرر در گزارشات ایران خود مدعی است با منابعی از نهادهای حاکمیتی در ارتباط است که اطلاعات داخل بیت رهبری را نیز به آن می‌دهد!«جورج مالبرونات» خبرنگار ارشد روزنامه شهیر «فیگارو» فرانسه در صفحه ایکس خود نوشت: یک مأمور اطلاعاتی فرانسوی که با ایران و اسرائیل آشناست، به این روایت که موساد چند ماه قبل در محل اقامت هنیه در تهران، بمبگذاری کرده بوده، باور ندارد.»
«مهدی محمدی» کارشناس امور بین ‌الملل و مشاور راهبردی رئیس مجلس در صفحه ایکس خود نوشت: «گزارش نیویورک تایمز درباره شهادت جناب اسماعیل هنیه به طرز فاحشی مملو از فیک نیوز است و با هدف عملیات روانی نوشته شده. مقصود سفارش دهنده به نظر من این است که عملیات را امنیتی جلوه داده و در نتیجه پاسخ نظامی را غیر متناسب معرفی کند.»#نیویورک_تایمز #سپاه_پاسداران #رژیم_صهیونیستی #ترور
18:29 - 12 مرداد 1403




18 پاسخ

@user170910094013331614013 مرداد 1403
در پاسخ به
آقای احمدیان لطفا در اندازه خودت مطلب بنویس.. یا فرودین تودیع ساده بوده یا اینکه تودیع فرمانده یکی از حیاتی و حساس ترین نقطه کشور بوده و اینکه این مطالب انقدر نقاط تاریک دارد که به گفته خودت نیویورک تایمز با ۱۷۳ سال عظمت اش شاذگل گویی می کند چه برسد به تو..!! این مطالب اصلا محل بحث و گفتگو نیست.

@user170910094013331614013 مرداد 1403
در پاسخ به
من اگر کاره ی بشوم دیگر نمی گذارم گروهبان افسر نگهبان بشود یا دادیار تازه استخدام شده قاضی کشیک بشود یا دکتر غیر کادری رییس شیفت شب بیمارستان بماند و یا ابدارچی شیفت شب حراست بماند و یا یکسری موجود شب ها و از ۴ بعد اظهر تا ۸:۳۰ صبح در مراکز دولتی و نظامی و شبه نظامی مملکت را بدست بگیرند، من به فساد

@user170910094013331614013 مرداد 1403
در پاسخ به
فساد و بی چارگی و افول کیفیت خاتمه می دهم و ریشه ی این جماعت شب رو را می خشکانم و این تغییر و پاکسازی را انجام میدهم و مطمئن هستم که روزگار متعادل و شفاف و روشنایی به سراغمان می آید.

@user17225405763113 مرداد 1403
در پاسخ به
نوشته از دو ماه قبل مگه میدونستند قراره چه اتفاقاتی توی ایران بی افته که براش برنامه ریزی کردند ؟ اینجور رسانه ها بدجوری روی حماقت خواننده ها و بیننده هاشون حساب باز کردند

@user170910141440652882113 مرداد 1403
در پاسخ به
شما هر چقدر اطلاعاتی که درباره حوادث کشور به مردم می‌دهین خلاء داشته باشد، راه را برای کسب اطلاعات از کانال‌های دیگر از جمله شبکه‌های ماهواره‌ای یا شبکه‌های اجتماعی معاند بیشتر باز می‌کنید، چقدر خوب و ضروری است که اطلاعاتی که می‌تواند اذهان عمومی را تا حدی مجاب کند، ارائه دهید.

@Jalal093513 مرداد 1403
در پاسخ به
هنوز که هنوزه این مملکت چوب خبر اشتباه هواپیما اکراینی رو میخوره و تا سالیان سال انگار قراره ادامه داشته باشه

@user17203692991213 مرداد 1403
در پاسخ به
رسانه های انقلابی و ایرانی یا دیر خبررسانی می‌کنند یا بنا به دستور مقامات بالاتر مجبور به سکوت هستن درنتیجه رسانه های خارجی و دشمن با خبر دست اول ولو دروغ جریان سازی میکنند . در همین قضیه هنوز بعد از چند روز خبر قابل اتکایی از طرف نظام ارائه نشده

@user17078349065413 مرداد 1403
در پاسخ به
دوستانی که برای اثبات ادعا و نظریه پردازی و احیانا" سیاه نمایی علیه نیروهای مسلح وامنیتی کشور ، هواپیمای اوکراین را جلو می کشند بدانند که در تمام دنیا از این اتفاقات رخ داده اما‌عقل سلیم هرگز در همان ساعت و روز اولیه سیر تاپیاز حوادث اینچنینی را فاش نمی کندکه دشمن راهنمایی بشودبرای انجام کاری دیگر

@user17078954907513 مرداد 1403
در پاسخ به
قرار نیست موارد امنیتی در رسانه های عمومی مورد ارزیابی و اظهار نظر قرار گیرد.سازمانهای ذیربط به درستی هر اندازه لازم باشد اطلاع رسانی میکنند.اگر این روش قانع کننده نیست و قرار است مثل شرلوک هولمز ما همه موارد را جار بزنیم که .....فاتحه خوانده شده.

@user17078349065413 مرداد 1403
در پاسخ به
سخنان جناب 8426 مرا یاد داستان پهلوان دون کیشوت انداخت 😅😃

تصویر نمایه‌ی ‌ایـران زیبــــا‌
@amir6794013 مرداد 1403
در پاسخ به
‎@user1709100940133316140عرض ادب،، محتوا و مفهوم نظراتتون کاملا درست و معقول و بجاست ، اما این همه پرخاش و تندگویی شیوه گفتار مناسبی نیست.بله اگر هر نفر در نقش کاری و سازمانی درست و شایسته انجام وظیفه کنه، خیلی مشکلات بعدی اتفاق نمی افته..نباید منتظر معجزه بود!!

@user170910078067607586213 مرداد 1403
در پاسخ به
‎@Alirameshk بذار این دولت رو صندلیش بشینه بعد از این حرفای تفرقه افکن بزن، هنوز وزرا و مدیریای دولت قبل سر کارن

@user17101353047613 مرداد 1403
در پاسخ به
جناب نگارندههمین سبک مطالبی که مینویسید(یعنی چی که تاریخ ترکیه از ۱۹۲۳؟ میپذیری بگن تاریخ ایران از ۱۹۷۸؟) به اضافه اطلاع رسانی خیلی کم و دیر هنگام از طرف رسانه های داخلی عامل گرایش مردم به سمت منابع خبری دیگر است و مسلما تاثیر اون خبر اولیه هرچند درست نباشد در اذهان می ماند

تصویر نمایه‌ی ‌سجاد جعفرکریمی‌
@SirSajjad13 مرداد 1403
در پاسخ به
پیام من چیزی داشت که پاک شد؟ تاریخ بخونیم دو بار گزیده نشیم!