انتخاب 10 کتاب برتر تربیتی و پرورشی ویژه دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش و پرورش از انتخاب 10 کتاب برتر تربیتی و پرورشی ویژه دانش‌آموزان بر اساس الگوی مطلوبیت معلم و دانش‌آموز خبر داد.
به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مهدی فیض معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در نشست کارگروه تخصصی انتخاب کتاب مناسب برای مسابقه کتابخوانی با عنوان «دانایی و توانایی» برای دانش‌آموزان سراسر کشور که در ساختمان مرحوم علاقه‌مندان این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: برای انتخاب کتاب مناسب و مطلوب ویژه دانش‌آموزان در بعد اهداف تربیتی و پرورشی، باید الگوی کلانی را تعریف کنیم تا بتوانیم در انتخاب کتاب مناسب برای مسابقات دانش‌آموزی و تجهیز کتابخانه‌های مدارس از آن استفاده کنیم و از عموم نویسندگان بخواهیم تا در راستای رفع خلأهای تربیتی تولید محتوای متناسب با اهداف سند تحول تولید کنند.وی با اشاره به تربیت متوازن در سند تحول بنیادین،‌ تصریح کرد: بر اساس اهداف این سند، الگوی مطلوبیت معلم و دانش‌آموز در معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش طراحی شده است که می‌تواند به ویژگی‌های متناسب با اقتضائات سنی دانش‌آموز پاسخ شایسته‌ای بدهد.فیض با بیان اینکه «منطق درست»، «خلق نیکو» و «شایستگی‌های پایه» در هسته مرکزی این الگو که با ویژگی‌های شخصیتی افراد بستگی دارد، قرار گرفته است،‌ خاطر نشان کرد: با انتخاب کتاب‌های متناسب با اهداف تربیتی، در نظر داریم صفات هشت‌گانه «اهل عبادت»، «خانواده دوستی» ، «نظم و نشاط»، «طبیعت دوستی»، «کارآفرینی»، «اهل سیاست»، «هنرمند» و «مردم دوست» را در دانش‌آموز متجلی کنیم و معتقدیم که این صفات باید در معلمان به عنوان پرورش دهندگان دانش‌آموزان، وجود داشته باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این صفات دارای استقلال آماری هستند به این معنا که برخی از این صفات در رفتارهای بعضی از دانش‌آموزان متجلی است و در برخی دیگر دیده نمی‌شود و بر اساس این الگو تلاش می‌کنیم تا صفات هشت‌گانه تربیت این الگو در دانش‌آموزان به صورت متوازن، رشد کندوی خاطر نشان کرد: بر اساس دوره‌های تحصیلی ابتدایی دوره اول، ابتدایی دوره دوم، متوسطه دوره اول و متوسطه دوره دوم و صفات هشتگانه تربیت، جدولی در نظرگرفته شده است تا به ازای هر دوره تحصیلی و متناظر با هر صفت تربیتی، ۱۰ کتاب برتر بر اساس اقتضائات سنی، نیاز و توانمندی دانش‌آموزان انتخاب شود.      انتهای پیام/.
علی فیض
15:53 - 28 مرداد 1396

2 بازنشر
28 بازدید




1 پاسخ