خاک خوردن طرح حمایت از تبیلغات کالاهای داخلی روی میز شورای شهر

خبرگزاری فارس: در حالی قرار است در چهارصد و هشتاد و هشتیمن جلسه شورای شهر، طرح حمایت از تولیدکنندگان در خصوص تبیلغات محیط شهری تصویب شود که هنوز برخی از اعضای شورا نسبت به برخی از مواد این طرح معترض و تأکید بر تغییر طرح دارند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، با گذشت بیش از 5 ماه از سال 91 و نامگذاری آن به نام سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از سوی مقام معظم رهبری، هنوز اتفاق مهمی در حوزه تبلیغات کالاهای داخلی در سطح شهرها و به خصوص در تهران صورت نگرفته است.این در حالی است که پس از نامگذاری سال 91 از سوی مقام معظم رهبری اکثر دستگاه‌ها، سازمان‌ها تاکید بر حمایت از تولیدات داخلی و تولیدکنندگان داشتند که در عمل این امر محقق نشد.در حال حاضر و با گذشت بیش از 5 ماه‌ از سال 91 شاهد آن هستیم طرحی که قرار بود در تیرماه به تصویب برسد، هنوز به تصویب نرسیده و برخی از اعضاء شورا اعتقاد دارند که بندها و تبصره‌های از این طرح مبهم است و باید تغییر کنند.در حالی طرح حمایت از تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات داخلی برای استفاده از ابزارهای تبلیغات محیطی شهر تهران در چهارصد و هشتاد و هفتمین جلسه شورا از سوی هیئت رئیسه برای بررسی در دستور کار قرار گرفت که در نهایت این طرح به دلیل کمبود وقت تصویب نشد!به گزارش فارس مرتضی طلایی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در چهارصد و هشتاد و هفتمین جلسه شورا تأکید داشت: پس از نامگذاری سال 91 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، کمیسیون فرهنگی شورای شهر به تهیه طرحی تحت عنوان طرح حمایت از تولیدات داخلی در بخش تبلیغات محیطی اقدام کرد.
وی تصریح کرد: در همین راستا کمیسیون فرهنگی جلسات متعددی را با سازمان زیباسازی شهرداری تهران داشت و رویکرد در این طرح حمایت از تولید‌کنندگان داخلی بود که در همین راستا و پس از جلسات متعدد سرانجام طرح اشاره شده تهیه شدرئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در طرحی که در دستور کار کمیسیون و سازمان زیباسازی قرار گرفت به این نکته توجه ویژه‌ای شد که در محدود کردن تبلیغات کالای داخلی اقدام کنیم و حداکثر فرصت را برای حمایت از تبلیغات کالاهای داخلی فراهم کنیم که در این راستا تبصره‌ها و بندهای متعددی در طرح حمایت از تبلیغات داخلی تدوین شد.خسرو دانشجو، سخنگوی شورای شهر تهران نیز با تأکید بر اینکه اعضای شورای شهر در چند ماه گذشته از سال منتظر لایحه‌ای از سوی شهرداری در خصوص محدودیت تبلیغات خارجی بودند که متأسفانه این لایحه هیچگاه ارسال نشد و در نهایت اعضای شورای شهر و به ویژه کمیسیون فرهنگی طرحی را در این راستا تدوین کرد.وی تصریح کرد: امید داریم با تصویب این طرح بتوانیم فضای خوبی را برای حمایت از تبلیغات کالاهای داخلی فراهم کنیم ضمن اینکه باید تبلیغات کالاهای خارجی به طور کامل حذف شود.دانشجو خاطرنشان کرد: شهرداری باید در خصوص تبلیغات کالاها و به خصوص کالاهای خارجی حساس باشد و فضایی را برای تبلیغات این کالاها فراهم نکند که امیدواریم برای تصویب نهایی این طرح گام بلندی را در جهت تبلیغات کالاهای داخلی برداریم.
به گزارش فارس در متن طرح حمایت از تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات داخلی برای استفاده از ابزارهای تبلیغاتی محیطی شهر تهران به شرح ذیل است:ماده واحده:در راستای اجرای تدابیر و فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال 1391 به عنوان سال تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و همچنین در اجرای مصوبه 571 مورخه 12 اردیبهشت 1391 شورای فرهنگ عمومی کشور که بخشی از دستور‌العمل تبلیغات محیطی کالا و خدمات را در بر دارد و در جهت حمایت و فراهم نمودن بسترهای لازم برای امکان تبلیغ کالا و خدمات داخلی، شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری تهران را مکلف می‌نماید نسبت به موارد زیر برنامه ریزی و اقدامات لازم را انجام دهد1- صدور مجوز بهره‌برداری از ابزارهای تبلیغات محیطی شهر تهران در راستای سیاست‌های یکپارچه متناسب با مفاد جلسه 571 مورخ 12 اردیبهشت 91 شورای فرهنگ عمومی کشور صورت خواهد گرفت. 2- به منظور فرهنگ‌سازی و ترغیب و تشویق استفاده از کالاها و خدمات داخلی و اصلاح الگوی مصرف توسط شهروندان، شهرداری تهران (سازمان زیباسازی) با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی ذیربط علاوه بر تبلیغات فرهنگی در حال انجام حداقل نیمی از سهم 15 درصد تبلیغات فرهنگی از ابزارهای تبلیغات محیطی را به این موضوع اختصاص خواهد داد.3- به منظور حمایت از تولیدات و خدمات داخلی هزینه تبلیغات کالاهای تولیدی و خدمات مصوبه بر بدنه خودروهای شرکت‌های تولیدی و خدماتی داخلی با 20 درصد تخفیف از تعرفه تعیین شده موضوع دستور‌العمل شماره 160.
7194 ماده 14 مصوبه 119 اصلاحیه پنجم مورخ25 مرداد 88 ساماندهی تبلیغات محیطی و شهری در شهر تهران دریافت خواهد شد4- به منظور حمایت از تولیدات کالاهای داخلی با نشان تجاری ایران حداقل 20 درصد ظرفیت اسمی ابزارهای تبلیغات محیطی سطح شهر تهران با تخفیف 50 درصد تعرفه پایه مزایده سال جهت تابلوهای منصوب بر روی عرشه پل‌های هوایی (پیاده و سواره) و 30 درصد تخفیف تعرفه پایه مزایده سال جهت بیلبوردها و نمایشگرهای تبلیغاتی اختصاص می‌یابد. تبصره 1): ظرفیت اسمی بند 4 این مصوبه در اختیار شهرداری تهران (سازمان زیباسازی) قرار می‌گیرد تا برابر قوانین و مقررات مصوب به صورت مستقیم با صاحبان تولید کالای از طریق عقد قرارداد مستقیم و با کارگزاری واگذار نماید. تبصره 2) علاوه بر امتیازات و تسهیلات مندرج در بند 4 این مصوبه 20 درصد تخفیف ویژه به تولیدات و خدمات برگزیده و کارآفرینان برتر سال که از طریق مراجع ذیربط به شهرداری تهران (سازمان زیباسازی) معرفی می‌گردند اختصاص خواهد یافت.تبصره 3): تخصیص 10 درصد ظرفیت اسمی ابزارهای تبلیغاتی به اکران خدمات و تولیدات داخلی برگزیده و برتر مقرر در «ب» از بند «ز» مصوبه یکصد و نوزده ابلاغی به شماره 160.1123.9252 مورخ 6 تیر 87 و بند 2 ذیل ماده 8 دستور‌العمل ساماندهی تبلیغات محیطی و شهری در شهر تهران به شماره 160.7194 مورخ 20 مرداد 88 به20 درصد افزایش می‌یابد و سایر موارد و بندهای دستور‌العمل به قوت خود باقی است.
تبصره 4 :صدور مجوز بهره‌برداری از ابزارهای تبلیغات محیطی با ارائه تأییدیه و گواهی‌های لازم از مراجع ذیربط قانونی مبنی بر داخلی بودن تولیدات و خدمات امکان‌پذیر است تبصره 5): تبلیغ کالاها و خدماتی که با سرمایه‌گذاری مشترک ایرانی یا خارجی بوده و یا کالاها و خدماتی که مشابه داخلی نداشته و یا از مواردی از این قبیل مطابق با مواد 3 و 4 مصوبه 571 مورخ 12 اردیبهشت 91 شورای فرهنگ عمومی کشور صورت خواهد گرفت. تبصره 6): شهرداری تهران موظف است دستور‌العمل‌ اجرایی این طرح را حداکثر ظرف مدت یک ماه تهیه و به تصویب کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برساند. 5- شهرداری تهران موظف است به صورت شش ماهه گزارش اقدامات و همچنین تسهیلات واگذاری شده در قالب این طرح را به شورای اسلامی شهر تهران ارائه دهد.به گزارش فارس طرح حمایت از تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات داخلی برای استفاده از ابزارهای تبلیغات محیطی شهر تهران فردا و بدون حضور خبرنگاران قرار است بررسی و در نهایت تصویب شود.انتهای پیام/.
بیلبورد تبلیغ کالاهای خارجی
12:11 - 18 شهریور 1391

2 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ