اختصاص 7.5 میلیارد تومان برای حریم شهر تهران

خبرگزاری فارس: مدیرکل حریم شهرداری تهران گفت: در سال آینده 7.5 میلیارد تومان از درآمدهای حاصل از حریم برای پروژه‌های عمرانی در این مناطق اختصاص یافته است.
صباح الدین متقی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس اظهار داشت: در محدوده حریم شهر تهران تحت هیچ شرایطی ساخت و سازی صورت نمی‌گیرد. وی ادامه داد: طرح جامعی در حال طراحی است که اگر ساخت و سازی در محدوده حریم انجام شد در راستای ایجاد فضای سبز باشد. متقی با اشاره به اینکه تحت هیچ شرایطی اقدامات تجاری در محدوده حریم انجام نمی‌شود گفت: ما دو راهکار برای حریم شهر تهران داریم. یا باید ساخت و سازهایی که در محدوده حریم صورت گرفته را تخریب کنیم و یا آنها مجوز دریافت کنند.. مدیرکل حریم شهرداری تهران درباره درآمدهای حاصل از حریم افزود: در طول ۳ سال گذشته ماکزیمم درآمدی که به ازای هر سال ارزیابی شده حدود ۸ میلیارد تومان است. متقی بیان داشت: طبق ماده ۹۰ قانون شهرداری ۸۰ درصد این مبلغ باید در حریم شهر هزینه شود. مدیرکل حریم شهرداری تهران یادآور شد:در آمدهای حاصل از حریم در شهر تهران در سال آینده 10 میلیارد تومان بوده است که 7.5 میلیارد تومان آن برای پروژه‌های عمرانی در شهر تهران هزینه خواهد شد. وی درباره شکایت استانداری از شهرداری تهران بابت شفاف سازی در درآمدهای حاصل از حریم گفت: شهرداری وظایف خود را انجام می‌دهد اگر استانداری ابهاماتی دارد با مراجعه به سایت شهرداری می‌تواند به طور شفاف درآمدها را ملاحظه کند.
مدیرکل حریم شهردای تهران با اشاره به اینکه استانداری نیز باید نسبت به شفاف‌سازی درآمدهای حاصل از حریم اقدام کند گفت: تصرف و زمین‌خواری جدیدی در حریم شهرداری تهران صورت نگرفته است. متقی بیان داشت: در گذشته در حریم شهر تهران ساخت و سازهایی صورت گرفته است ولی حدود ۲ سال است که هیچ گونه ساخت و ساز غیرمجازی در حریم نداشته‌ایم. انتهای پیام/
پارک ایران در روستای مارون الراس
12:22 - 7 اسفند 1390

2 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ