واردات شيرخشك از چين نداريم

خبرگزاري فارس: مدير كل نظارت بر غذا وزارت بهداشت گفت: با توجه به خطر آلودگي شير خشك‌هاي چيني به ملامين هيچگونه واردات قانوني شير خشك و فرآورده‌هاي شيري از چين نداريم و واردات اين محصولات به طور كلي ممنوع است.
هدايت حسيني در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس، افزود: از 2 سال پيش كه موضوع آلودگي شيرخشك‌هاي چيني به ملامين و مسموميت و مرگ تعدادي از نوزادان و كودكان اين كشور مطرح شد، واردات هر گونه شيرخشك و فرآوردهاي شيري از كشور چين ممنوع است و در تمام اين مدت هيچگونه واردات اين محصولات به كشور را نداشته‌ايم و طور كلي واردات اين محصولات ممنوع شده است. وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا ممكن است اين كالاها به صورت قاچاق و غير قانوني به كشور وارد و مصرف شود، گفت: تاكنون موردي از وجود شيرخشك چيني قاچاق در بازار گزارش نشده است اما ممكن است فرآورده‌هاي ديگر شيري مانند بيسكويت يا شكلات قاچاق از چين وجود داشته باشد كه البته اگر گزارش آن به وزارت بهداشت ارائه شود به سرعت با آن برخورد مي‌شود. مدير كل نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي وزارت بهداشت اضافه كرد: ورود كالاي قاچاق در هر زمان امكانپذير است زيرا از مبادي غير قانوني و خارج از نظارت دستگاه‌هاي مسئول انجام مي‌شود، به همين علت از مردم مي‌خواهيم و توصيه مي‌كنيم جداً از خريد و مصرف هر نوع مواد خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي غير مجاز و قاچاق كه مجوز ورود وزارت بهداشت يا برچسب فارسي نوشته شده را ندارند، خودداري كنند، زيرا ممكن است خطرناك باشد.
وي گفت: اقلام خوراكي و كالاهايي كه به صورت قاچاق وارد كشور مي‌شوند، ممكن است تقلبي باشند يا شرايط توليد، حمل و نقل يا نگهداري آنها موجب آلودگي و غير استاندارد بودن و گاهي خطرناك بودن آنها باشد، به همين علت مردم بايد در اين زمينه هوشيار باشند و از مصرف اين اقلام جداً خودداري كنند و مواد و اقلام مورد نياز خود را از فروشگاه‌هاي معتبر خريداري كنند. انتهاي پيام/ش
12:34 - 20 بهمن 1388

0 بازدید




1 پاسخ