صدور گذرنامه در كشور 5/1 درصد كاهش يافت
خبرگزاري فارس: رئيس پليس گذرنامه ناجا اعلام كرد: در 10 ماه اول سال جاري صدور گذرنامه 5/1 درصد كاهش بافته است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، سرهنگ محمود صادقي امروز در حاشيه ديدار مردمي در مركز نظارت همگاني ناجا در جمع خبرنگاران گفت: در 10 ماه اول سال جاري يك ميليون و 700 هزار جلد گذرنامه صادر شده است.
وي اظهار داشت: در مدت مشابه سال قبل، يك ميليون و 725 هزار گذرنامه صادر شده است كه كاهش 5/1 درصدي را شاهد هستيم. علت كاهش صدور گذرنامه به كاهش مسافران حج تمتع در سال جاري باز ميگردد.
سرهنگ صادقي افزود: از اين به بعد نيازي به ارسال گذرنامه براي درج مهر خروج وجود ندارد و در سفر بعدي صاحب گذرنامه ميتواند در مبادي خروجي كشور مهر خروج را بر روي گذرنامه درج كند.
رئيس پليس گذرنامه ناجا گفت: شهروندان تهراني براي رسيدگي به گذرنامههاي مخدوش خود از اين به بعد به بلوار پروين تهرانپارس مراجعه كنند، اين اداره قبلاً در يافتآباد بود كه به آدرس جديد نقل مكان كرده است.
وي اظهار داشت: امسال يك هزار و 176 سند جعلي كشف كردهايم كه عمدتاً اسنادي مانند شناسنامه، كارت معافيت و ... است.
سرهنگ صادقي گفت: گذرنامه الكترونيك نيز با خريد دستگاههاي جديد در 6 ماهه دو سال 89 عملي خواهد شد و بايد در بودجه سال 89 هزينههاي اين گذرنامه لحاظ شود.
رئيس پليس گذرنامه ناجا اعلام كرد: افراد با حكم دستگاه قضايي ممنوعالخروج ميشوند، اگر فردي گذرنامه نداشته باشد و ممنوعالخروج شده و قصد دريافت گذرنامه را داشته باشد، تا رفع ممنوعيت اجازه دريافت گذرنامه نخواهد داشت.
سرهنگ صادقي گفت: افراد براي اطلاع از ممنوع الخروج بودن خود با در دست داشتن گذرنامه به ادارات گذرنامه مراجعه كنند.
انتهاي پيام/ش
13:26 - 12 بهمن 1388