دستگيري دو دختر فراري در خانه جواني اغفالگر
خبرگزاري فارس: يكي از طعمه هاي خواستگار قلابي كه از دختران جوان كلاهبرداري مي كرد پس از فرار از خانه در خانه پسر جواني همراه يك دختر فراري ديگر دستگير شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، در پي شكايت خانواده اين دختر 18 ساله پرونده اي مبني بر فرار او از منزل در شعبه 11پليس آگاهي تهران تشكيل شد.
ماموران اداره 11 پليس آگاهي در تحقيقات و بررسي هاي اوليه در مورد اين پرونده پي بردند كه اين دختر كه ليلا نام دارد با فردي به نام داوود نامزده بوده است و داوود در دوران نامزدي حدود 3 ميليون تومان پول نقد را از ليلا گرفته و متواري شده است.داوود متهمي بود كه به اين شيوه از دختر ديگري نيز كلاهبرداري كرده بود.
خانواده ليلا به خاطر اين ماجرا هر روز با دخترشان جر و بحث داشته و ليلا را هميشه سرزنش مي كردند كه اين موضوع باعث فرار او از خانه شد.
ليلا پس از فرار با فردي به نام اميد دوست شد و اين فرد با دريافت كل اطلاعات زندگي ليلا اعتماد او را جلب كرد.
اميد ضمن گول زدن ليلا و يك دختر فراري ديگر هر دو را به منزل استيجاري و مجردي خود در خيابان سرباز تهران برده بود.
ماموران پليس آگاهي با توجه به سرنخ ها و اطلاعات لازم موفق شدند در دوازدهم آبان ماه منزل اين فرد را شناسايي و هر دو دختر فراري و اميد را با نيابت قضايي دستگير كنند.
متهمان دستگير شده براي سير مراحل قانوني، تحقيقات و بازجويي به دادسراي ناحيه 27 تهران انتقال داده شدند.
انتهاي پيام/
17:19 - 14 آبان 1384