
iriمسلمان ایرانی بازنشر داد
@Haniehalinejad19 فروردین 1405
@smt19909511 فروردین 1405مطالبهایجاد دسترسی به خدمات جیمیل و گوگل درایو
بسمه تعالی با سلام احتراما با توجه به اینکه ثبت نام در بسیاری از سایت ها و فعال سازی بسیاری از اپلیکیشن های موبایلی مانند اپ های ساعت های هوشمند و... نیاز به دسترسی به ایمیل دارند و جیمیل فراگیر ترین پلتفرم ایمیلی در بین کاربران است و همچنین فضای ذخیره سازی اینترنتی گوگل درایو از فضا های پر کاربرد در اینترنت است.لذا ایجاد دسترسی به این دو زیر مجموعه گوگل صرپری به نظر می رسد.خواهشمندیم نسبت به ایحاد دسترسی مذکور اقدام شود.
وزارت ارتباطات و فناووری اطلاعات
مسلمان ایرانی بازنشر داد
@smt19909528 دی 1404پیشنهادهااصلاح قانون اعمال سوابق ایثارگری برای بازنشستگان
با توجه به اینکه برخی از رزمندگان دوران دفاع مقدس به دلایل مختلف، با وجود مجروحیت و تحمل آسیبهای ناشی از جنگ تحمیلی هشتساله، در زمان اشتغال امکان پیگیری و دریافت مدارک جانبازی و ایثارگری را نداشتهاند و این موضوع را به پس از بازنشستگی موکول کردهاند، ضروری است قانون اعمال سوابق ایثارگری و جانبازی اصلاح شود. در حال حاضر، مطابق قوانین موجود، امکان اعمال شرایط جانبازی و ایثارگری در احکام بازنشستگانی که پیش از بازنشستگی نسبت به دریافت کارت ایثارگری یا جانبازی اقدام نکردهاند، وجود ندارد؛ موضوعی که موجب تضییع حقوق بخشی از ایثارگران واقعی شده است. از اینرو، انتظار میرود با اصلاح قانون، زمینه اعمال سوابق ایثارگری برای این دسته از بازنشستگان فراهم شود تا حقوق قانونی آنان بهدرستی مورد توجه قرار گیرد.
@smt19909522 دی 1404استرداد مهاجران یا ارسال جاسوس و اغتشاشگر؟مسئله این است
ایا به این مسئله توجه کرده اید که اعتراضات و در نهایت اغتشاشات و عملیات تروریستی در کشور با فاصله کمی از استرداد مهاجرین از آمریکا به کشورمان به وقوع پیوست؟آیا این صرفا یک تقارن زمانی اتفاقی است؟چرا دقیقا چندماه بعد از شکست تلاویو از ایران باید مهاجرین استرداد یابند؟
مسلمان ایرانی بازنشر داد
@user170909998790303955522 دی 1404مطالبهدرخواست بازگشایی سایت دیوار
با توجه به اينكه بسیاری از کسب و کارهای خرد در برنامه دیوار انجام می شود، خواهشمند است این برنامه را بازگشایی کنید.
شورای عال فضای مجازی
@smt1990953 تیر 1404مطالبهاستیضاح وعزل رییس جمهور
نظر به اینکه مسعود پزشکیان و کابینه ی دولت وی نسبت به تهاجم صهیونستان(رژیم صهیونی) و ایالات متحده به خاک کشور عزیزمان و شهادت بیش از۶۰۰نفر از هم وطنان عزیزمان موضع انفعالی نشان داده و برای مذاکره با دشمن متجاوز بر سر حقوق قطعی و مسلم کشور عزیزمان به مقامات کشورهای مختلف اعلام امادگی کرده است.لازم است مورد استیضاح و انشاالله تایید عدم کفایت سیاسی قرار بگیرد.لذا انتظار می رود مجلس محترم نسبت به این موضوع ورود نموده و وظیفه قانونی و الهی خود را انجام دهد. و سلام علی من اتبع الهدی
مسعود پزشکیان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی