شهادت ۲ نفر از مأموران انتظامی در خاش

دقایقی پیش بر اثر تیراندازی افراد مسلح به سمت خودروی مأموران انتظامی در حال تردد در شهرستان خاش دو نفر از حافظان امنیت به شهادت رسیدند.
یک منیع آگاه در گفتگو فارس گفت: دقایقی پیش بر اثر تیراندازی افراد مسلح به سمت خودروی مأموران انتظامی در حال تردد در شهرستان خاش دو نفر از حافظان امنیت به شهادت رسیدند.گروهک تروریستی جيش‌الظلم با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت حمله به خودروی انتظامی در خاش را برعهده گرفت.اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام می‌شود.
11:51 - 10 مهر 1403

1 بازنشر1 واکنش
166٫3k بازدید



7 پاسخ

@Olivemens10 مهر 1403
در پاسخ به
سلام اینطرف عقب نشینی تاکتیکی روی مرزبانی و مرزداران هم اثر گذاشته!؟

@mastermind00710 مهر 1403
در پاسخ به
چرا هنوز ماموران و نیروهای امنیتی ما به تجهیزات بروز همچون خودروهای ضد گلوله و تجهیزات انفرادی مناسب مجهز نشده اند.بسیاری از شهدای نیروی انتظامی و ماموران امنیتی و غیره به دلیل نداشتن این گونه تجهیزات به شهادت میرسند در صورتی که ترروریست مهاجم تا دندان مسلح هست.

در پاسخ به
لعنت خدا بر آمریکای جنایتکار و مزدوران داخلی اش، درود خدا بر رزمندگان و نیروهای نظامی ما، سلام بر شهیدان

@user17089735052010 مهر 1403
در پاسخ به
آقای وزیر از نقش وزیر خوبه بیایید بیرون برای کاهش خشونت باید خشونت از طرف نیروهای امنیتی بره بالا تا امنیت برگرده