تجمع اعتراض‌آمیز در مقابل مجتمع قضایی کذب است

رئیس‌کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب زاهدان گفت: در برخی رسانه‌های استانی خبری مبنی بر تجمع اعتراض‌آمیز برخی شکات پرونده کانون ازدواج‌آسان در مقابل مجتمع قضایی شهید نوری منتشر شد که کذب محض است.
محمدعلی حمیدیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: در برخی رسانه‌های استانی خبری مبنی بر تجمع اعتراض آمیز برخی شکات پرونده کانون ازدواج آسان در مقابل مجتمع قضایی شهید نوری منتشر شد و در این خبرها آمده که حدود صدنفر در مقابل این مجتمع تجمع و اعتراض کرده‌اند. رئیس‌کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب زاهدان افزود: در خصوص خبر انتشار یافته در رسانه‌های استان متأسفانه بعضاً برخی رسانه‌ها بدون اینکه صحت و اصالت یک خبر  را در نظر بگیرند اقدام به بازنشر  اخبار می‌کنند. این مسؤول ادامه داد: مهم‌ترین عامل در پیشرفت زندگی و افزایش رضایت اجتماعی ارتقاء احساس امنیت و پیشگیری از التهابات اجتماعی است ،بنابراین در مواردی که بعضاً نوعی تضارب و تزاحم آمار پیش می آید، برخی افراد برای اینکه عدالت برقرار شود و به حقوق خود برسند به مراجع قضایی پناه می برند و به نوعی مراجع قضایی یگانه مرجع این افراد است. وی افزود: مهم‌ترین چیز رعایت صحت آراء و بررسی همه جانبه پرونده از مجموع زوایا و دیدگاه‌ها و رویکردهاست چراکه از یک سو پرونده روال عادی و قانونی خود را با عنایت به کثرت پرونده‌های دیگر، کمبود منابع انسانی و اینکه پرونده باید از همه زوایا بررسی شود طی می‌کند و هیچگونه اهمال و کندی در پرونده موجود نیست.
حمیدیان افزود: از سوی دیگر ترویج و نشر اکاذیب و به نوعی سیاه نمایی یک وضعیت اجتماعی و یک پدیده واحد با یک رویکرد خاص بطور قطع هم برابر قانون مجازات اسلامی جرم است وهم اینکه پیامدها و تعالی فاسد دارد، به این معنا که بعضاً مواردی از این دست می‌تواند ایجاد التهاب اجتماعی کند و منجربه توسعه نارضایتی اجتماعی شود   معاون رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان نیز، خاطرنشان کرد: به منظور رعایت عدالت مردم، شهروندان و شکات این پرونده خویشتن داری کنند و از سوی دیگر به صورت قاطعانه و فوق العاده حائز اهمیت به خبرگزاری‌ها و جراید محلی اذعان داده می‌شود که مهم‌ترین مرجع صحت یک خبر یا اصالت یک رویداد منع آن رویداد است و در این حوزه مجموعه قضایی و حوزه دادگستری کل شهرستان زاهدان مهم‌ترین اصل و منبع در این زمینه است. این مسؤول گفت: ارائه آمارهای خلاف واقع و بعضاً جهت دار نه تنها هیچ نفعی برای شاکیان این پرونده ندارد و بلکه بعضاً ممکن است جهت گیری صحیح و درست یک پرونده را با توجه به ادغام یک پرونده با انحراف روبرو کند و  آرامش خاطر قضات محترم در رسیدگی به پرونده  رابا چالش و اخلال مواجه کند. وی تصریح کرد: بنابراین در این راستا از همه اصحاب رسانه در خواست می‌شود برای مواردی از این دست از یک سو از مرجع قضایی استعلام بگیرند و از سویی دیگر رسالت خبرنگاری خود را با توجه به قانون مجازات اسلامی در انتشار خبر رعایت کنند.
حمیدیان گفت: پرونده همچنان در حال طی کردن روال قانونی خود است و صبح امروز نیز برخی از شکات با بنده دیدار داشتند انتهای پیام/3139/پ.
محمدعلی حمیدیان
16:16 - 10 بهمن 1395

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ