ادعای کانال ۱۲ درباره خروج جنگنده‌های آمریکا از بن‌گوریون

یک شبکه اسرائیلی مدعی شده که به مقام‌های رژیم صهیونیستی ابلاغ شده است که هواپیماهای نظامی آمریکا ظرف ۷۲ ساعت پس از توافق احتمالی با ایران، از فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون تخلیه می‌شوند.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در حالیکه برخی از رسانه‌های غربی مدعی احتمال توافق اولیه بین ایران و آمریکا شده‌اند، کانال ۱۲ اسرائیل مدعی شده است که به مقام‌های اسرائیلی اطلاع داده شده است که از لحظه امضای توافق، تمامی هواپیماهای ارتش آمریکا از فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون تخلیه خواهند شد. بر اساس ادعای این رسانه اسرائیلی، این ناوگان هوایی ظرف ۷۲ ساعت به پایگاه‌هایی در اروپا منتقل می‌شود و این هواپیماها در حالت «آماده‌باش» خواهند بود تا در صورت وقوع مجدد هرگونه جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، به بن‌گوریون بازگردند.
روز گذشته، برخی رسانه‌های اسرائیلی گزارش کردند که وزیر حمل و نقل رژیم اسرائیل، میری رگو نامه‌ای به نخست‌وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو و وزیر جنگ این رژیم یسرائیل کاتز ارسال کرده و خواستار و خواستار تخلیه فوری هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی از محوطه فرودگاه بن‌گوریون شده است.رگو در این نامه استدلال کرده بود که درست در بحبوحه بازگشت شرکت‌های هواپیمایی خارجی به اراضی اشغالی، حضور این هواپیماها آسیب شدیدی به فعالیت‌های غیرنظامی این فرودگاه وارد کرده است.
وزیر حمل‌ونقل اسرائیل در نامه خود هشدار داد: «صنعت هوانوردی غیرنظامی عملاً در قرنطینه عملیاتی قرار دارد. جایگاه پارک هواپیما اشغال شده، سهمیه‌های تخصیصی به شرکت‌های اسرائیلی به شدت کاهش یافته و ظرفیت فرودگاه به میزان قابل توجهی کمتر از نیازهای ملی است.»#بن_گوریون#آمریکا #اسرائیل#فرودگاه#جنگنده
15:03 - 6 خرداد 1405
بین‌الملل
آمریکا و اروپا
غرب آسیا

1 بازنشر2 واکنش
26٫3k بازدید




6 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌رحیم حسنیان‌
@Rahbareshahid1 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌رحیم حسنیان‌
رحیم حسنیان

@Rahbareshahid  •  1 ساعت پیش

تلخ تر از زهرمار!!

🔴 نیویورک تایمز: آقای ترامپ، این طعم تلخ شکست است، نه شام پیروزی

نمایش گزارش


@user1769030442121 ساعت پیش
در پاسخ به
ان شا الله بروند و دیگر هرگز برنگردند

@User20020059 دقیقه پیش
در پاسخ به
جنگ دیگه تموم شد تا 6 ماه دیگه که توان نظامی آمریکا تقویت بشه و یه درسی هم به ناتو بده تا شراکت کنند صد درصد در حمله بعدی ترور مجتبی خامنه ای در دستور کارشونه

@user170909999542036866556 دقیقه پیش
در پاسخ به
به نظرم ظاهرسازیهمشکوکه

@user170909999812555841046 دقیقه پیش
در پاسخ به
باید مراقب فریب ونمایش های دشمن نیز بود.

@user170910004846368922315 دقیقه پیش
در پاسخ به
ازتراکم هواپیماها درصورت ازسرگیری درگیری وآسیب پذیری جدی این فرودگاه وهواپیماهای مستقرترسیدند .