برنده نوبل صلح برای برکناری مادورو دست به دامان نتانیاهو شد

زنی که امروز برنده جایزه صلح نوبل شد و از رهبران اپوزیسون ونزوئلا است، در یکی از حساس‌ترین مقاطع بحران ونزوئلا از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درخواست حمایت برای برکناری رئیس‌جمهور ونزوئلا را کرده بود.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ماریا کورینا ماچادو از رهبران اپوزیسیون ونزوئلا که از حامیان رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید، امروز برخلاف انتظارات، جایزه صلح نوبل را دریافت کرد.تصویر نامه‌ای از ماچادو به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو به تاریخ ۴ دسامبر ۲۰۱۸ در شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته که در آن، این زن اهل ونزوئلا از نتانیاهو خواسته بود که زمینه سرنگونی دولت نیکلاس مادورو را فراهم آورد.
ماچادو در این نامه، که برای رئیس‌جمهور وقت آرژانتین مائوریسیو ماکری و بنیامین نتانیاهو ارسال شده بودف با اتهام زنی به دولت مادورو، مدعی شده بود که دولت ونزوئلا علیه مردم این کشور مرتکب جنایت می‌شود.در بخش‌هایی از این نامه، این اپوزیسیون ونزوئلایی، از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرده بود و نوشته بود «در این مرحله سرنوشت‌ساز، کشور ما به حمایت کشورهای دموکراتیک، از جمله آرژانتین و اسرائیل، نیاز دارد تا مسیر آزادی را هموار کند. مطمئن هستم که ونزوئلا بار دیگر کشوری آزاد، دموکراتیک و شکوفا خواهد شد و مردم ما به خانه بازخواهند گشت.»
کمیته صلح نوبل امروز جمعه ماریا کورینا ماچادو سیاستمدار ونزوئلایی و از مخالفان نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور را به عنوان برنده صلح نوبل در سال 2025 اعلام کرد. ماریا کورینا ماچادو (به اسپانیایی: María Corina Machado)، متولد ۷ اکتبر ۱۹۶۷ در کاراکاس، ونزوئلا، سیاستمدار، مهندس صنایع و فعال برجسته اپوزیسیون است که در سال‌های اخیر به یکی از چهره‌های اصلی مخالفان دولت نیکلاس مادورو تبدیل شده است.ماچادو در انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری 2023 ونزوئلا پیروز شد اما به دلیل رد صلاحیت توسط دیوان عالی ونزوئلا کناره گیری کرد و جای خود را به کورینا یوریس داد. گفته می‌شود وی از حامیان اسرائیل است و در مصاحبه‌ای گفته بود مطمئن هستم اسرائیل و ونزوئلا روزی روابط نزدیکی خواهند داشت و صورت پیروزی در انتخابات، به عنوان بخشی از حمایت از اسرائیل، سفارت کاراکاس در اراضی اشغالی را به بیت‌المقدس منتقل خواهد کرد.
17:36 - 18 مهر 1404
بین‌الملل
آمریکا و اروپا
غرب آسیا




16 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌یوسف‌
در پاسخ به
مطمئنا نوبل سیاسی بوده

@user17433664315718 مهر 1404
در پاسخ به
بنام الله شیرین عبادیِ ونزوئلا.

@user17550844276518 مهر 1404
در پاسخ به
نامه ایشان دقیقا رونوشت مطالبی است که اکثر فراریان خارج نشین بویژه رضا پهلوی هم منتشر می کند.

تصویر نمایه‌ی ‌حرف رک‌
در پاسخ به
عجب بدبخت وطن فروشیه این عجوزه🤮

در پاسخ به
فساد بی حد و حصر فراماسونری در دنیا! یقینا این خانم مفسده از اعضای رسمی سازمان مخوف فراماسونری نیز میباشد که از شمر زمانه یا بهتر بگوییم حرمله زمانه (چرا که شمر برازنده سگ زرد ملعون ترامپ است) درخواست کمک نموده است...دنیای کشورهای آزاد شرق و سایر کشورهای دوست آزاده دنیا بایست هر روز بیشتر از دیروز …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌محمد مرصادی‌
@Ajkqod694521339718 مهر 1404
در پاسخ به
مرگ بر رژیم صهیونیستی لعین شیطان نجس العین اکبر آمریکا ی منفور جنایت کار جهان خوار بزرگترین شیطان جهان لعنت الله علیه و رژیم نحس نجس احمق صهیونی حرا م زا ده باند وحشی خبیث جنایت کار هار نجس العین کودک کش منحوس ملعون کافرنحس ترین نحس نجس جهاناللهم فضاعف علیهم اللعن منک و العذاب الالیم

@user17228430822018 مهر 1404
در پاسخ به
این بیچاره خودش در خال غرق شدنه و به هر خاشاکی متوسل میشه!!!

تصویر نمایه‌ی ‌محمد تقی سعیدی‌
@Vetreghaza18 مهر 1404
در پاسخ به
ما به این مسایل میگیم اظهر من الشمس خب معلومه که طرف یه صهیونیست یا اوانجلیسه

در پاسخ به
فاتحه نوبل هم خوانده شد، به خصوص ، صلح نوبل

@AbdolhossainAnsari18 مهر 1404
در پاسخ به
اینم مثل شیرین عبادی خودمون.آخرش هیچی نمیشه. اینجا نهایتا روسری از سربرداشت. اونجا هم نهایتا در انزوا خواهد مرد.

@RsNamr18 مهر 1404
در پاسخ به
پس آخرش نوبل صلح چرخید و چرخید تا به اصحاب نتانیاهو رسید! خیلی هم عالی!!!

در پاسخ به
این دیگه ابروریزی است. فکر می‌کنند میتونن سر همه را کلاه بگذارند یا فکرشان را عوض کنند.

@Iran77718 مهر 1404
در پاسخ به
عجب عقب مونده ای هست این یکی. نتانیابو اگر اینکاره بود باغچه خودشو بیل میزد

@user17341904214218 مهر 1404
در پاسخ به
جالبه جایزه صلح به دست خونخوارترین آدم ها داده میشه 😂

تصویر نمایه‌ی ‌سید حمید موسوی‌
@user17090157214019 مهر 1404
در پاسخ به
نرگس محمدی ونزوئلا

تصویر نمایه‌ی ‌فرزاد صحرا‌
@far5519 مهر 1404
در پاسخ به
دیدین این کله زرده حق داشت ناراحت بشه ! ترامپ کم دم تکون داده بود ؟ چقدر هم این جایزه به اسمش میخوره !!!!!!