سرلشکر سلامی خطاب به آمریکایی‌ها: برای هر سناریویی آماده‌ایم

فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه دست ما روی ماشه است اگر دشمنان غلطی بکنند بی‌درنگ پاسخ‌هایی دریافت خواهند کرد که تمام گذشته خود را فراموش کنند گفت: به مقامات آمریکایی هم می‌گوییم برای هر سناریویی آماده‌ایم و کشور ما هرگز تسلیم اراده سیاسی دیگران نمی‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان؛ سردار حسین سلامی صبح امروز در جمع پاسداران استان همدان در سالن جلسات سپاه با بیان اینکه ایران صاحب یک تاریخ کهن و پرفراز و نشیب است اظهار کرد: ملت ایران همواره در مبارزه با استعمار و استبداد و برای استقلال و آزادی و فضیلت و اخلاق مبارزات بزرگی را رقم زده‌ است‌.وی با بیان اینکه در آستانه سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) هستیم گفت: امام عزیزمعجزه الهی در عصر سلطه قدرت‌های استکباری بودند که ملت ایران را از اسارت در دنیای بردگی مدرن نجات دادند.فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه امام راحل حرکتی عظیم را برای احیای مجدد عزت و عظمت امت اسلامی آغاز کردند عنوان کرد: امام راحل افق جدیدی از عزت و رحمت را برای مسلمانان و ملت ایران گشودند و ما را به استقلال سیاسی رساندند.وی با تاکید بر تبعیت محض از ولایت اظهار کرد: رهبر عظیم‌الشأن انقلاب پس از ارتحال امام راحل در سخت‌ترین فرازهای تاریخ اسلام و در عصر پیچیده‌ترین توطئه‌های شیاطین عالم و در عرصه طوفانی‌ترین فتنه‌ها با الهام از آموزه‌های الهی کشور را از قلب حوادث سخت عبور دادند.سردار سلامی گفت: با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری کشور ما در جایگاه کشوری رفیع، بلندمرتبه و سرافراز در مجموعه نظام جهانی قرار گرفته است.وی با بیان اینکه آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در بالاترین سطح است، گفت: ما در یک جنگ تمام‌عیار قرار داریم، جنگ اقتصادی، تحریم، فشارهای سیاسی جهانی، جنگ‌های اطلاعاتی گسترده، عملیات‌های سخت و سهمگین رسانه‌ای و تبلیغی، تهاجمات فرهنگی و تهدیدات متنوعی توسط دشمنان شاهد هستیم که از دور و نزدیک بر این ملت اعمال می‌کنند.
فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان‌ اینکه با وجود همه تهدیدات دشمنان اما این کشور همچنان ایستاده است، افزود: جمهوری اسلامی ایران، قائم و استوار راه خود را پیش می‌برد و ملت ایران هرگز تسلیم اراده سیاسی دیگران نمی‌شود. وی خاطرنشان کرد: ما در عرصه دفاعی مسلطیم و همواره برای مقابله با بزرگترین قدرت‌های جهان، قدرت انباشته‌ایم.سردار سلامی با بیان اینکه صهیونیست‌ها همچنان علیه کشورمان لفاظی می‌کنند و ملت ایران را تهدید می‌کنند گریزی به پیشرفت‌های بسیار ایران اسلامی زد و افزود: اگر قدرت دفاعی ما فرصت ظهور پیدا کند دشمنان ما خواهند دید چه طوفان‌هایی خواهد وزید و چگونه دروازه‌های جهنم به روی آنها گشوده خواهد شد و منفعتشان در هر نقطه‌ای به آتش کشیده خواهد شد.
وی با بیان اینکه دست‌های ما روی ماشه است و در کمین هستیم تاکید کرد: ما منتظریم و‌ اگر دشمنان غلطی بکنند بی‌درنگ پاسخ‌هایی دریافت خواهند کرد که تمام گذشته خود را فراموش کنند.
فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: به مقامات آمریکایی هم می‌گوییم ما برای هر سناریویی آماده‌ هستیم و کشور ما هرگز تسلیم اراده سیاسی دیگران نمی‌شود.
وی در بخش دیگر سخنانش با بیان اینکه تمام کرامت و عظمت و اقتدار ما برای همیشه مدیون شهداست و این عزیزان برای ما نماد روشن استقامت و ثبات قدم شدند یادی از ۸ هزار شهید استان همدان کرد و گفت: شهدا قهرمانان جاودانه این کشور هستند.
سردار سلامی با تحیت و درود الهی به مقام شهدا افزود: مدیون خانواده‌های عزیز شهدا هستیم که در سختی‌ها با صبر و نجابت بر مصیبت ایستادند.
سردار سلامی با بیان اینکه همدان مفاخر و قهرمانان و ستارگان بزرگی دارد یادی از بوعلی سینا کرد و با بیان اینکه این خطه سرزمین جاودانه‌هاست گفت: ابن سینا با ۱۶ جلد کتاب قانون ۷۰۰ سال در معتبرترین دانشگاه‌های اروپا زمینه‌ساز ترویج علم پزشکی شد و امروز به عنوان‌ نماد جهانی دانش پزشکی و حکمت در جهان شهره است.#سردار_سلامی#فرمانده_سپاه#قدرت_نظامی_ایران
.
10:17 - 28 مه 2025

4 بازنشر11 واکنش
36٫5k بازدید


15 پاسخ

در پاسخ به
اگه غربگداها، مدعیان دروغین اصلاحات و سایر پادوهای دشمن فقط یک مدت کوتاه🤐 شوند مطمئن باشید دشمن خارجی هیچ غلطی که نمیتونه کنه هیچ، هارت و پورتم نمیکنه و حاضره در مقابل ایران واحد و یکپارچه امتیازات فراوانی هم بدهد🇮🇷🫡پس...شید لطفا

@mtnic28 مه 2025
در پاسخ به
حاج حسین سرسلامت. بی زحمت به بچه های اطلاعات سپاه یه سفارشی درباره برخورد با آمریکایی های داخلی بکنید.

در پاسخ به
سردار از اقتدار شما سپاسگزاریم و طول عمرتان را از خداوند مسئلت داریم.اما نکته مهم این است اگر با حربه خصوصی سازی به جای مردمی سازی همچنان شرکتهای خصوصی اقتصاد مردم را در گرو داشته باشند و مشکلات اقتصادی به همراه ربا خواری هر روز باعث فقر مردم و فشار به قشر مستضعف گردد پشتوانه مردمی اقدامات در بلند …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌رافضی‌
@RAFEZI31328 مه 2025
در پاسخ به
وَلَنْ تَرْضَىٰ عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْیهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی📌کاش اصلاح طلبان یکم به قران معتقد بودن

@user17421253586928 مه 2025
در پاسخ به
حاجی جان انشالله عمرت زیاد و برای انقلاب و رهبر عزیز باشی حالا حالا ها. ولی به نظرم اسراییل گرا ها و غرب گراهای داخلی رو پاک سازی کنید چه ادم عادی چه مسوول و مدیر دولتی فرقی نداره.اینجا پاکسازی بشه دیگه نیازی به موشک هم نداریم شلیک کنیم. تمام امید اسراییل و غرب به عمله های داخلی هست. مثل همین جلوی ک…نمایش بیشتر

@user17472483527828 مه 2025
هر سناریویی اما جز خیانت از داخل با نیروهای نیابتی داخلی

در پاسخ به
خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست

@user17079835447628 مه 2025
در پاسخ به
اولتیماتوم کافی است باید ضربه زد

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@user42789321596428 مه 2025
در پاسخ به
تشکر از سپاه پاسداران و ارتش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایرانحفظ الله تعالی علیه

@al_aghsa28 مه 2025
در پاسخ به
برای دولت حقارت نیست زیر سایه چماق مذاکره میکند؟!

تصویر نمایه‌ی ‌وطنم ایرانه‌
@User56901234566828 مه 2025
ما باید اتحاد خود را با چین و روسیه هر چه زودتر به سطح راهبردی و استراتژیک برسانیم تا بتوانیم جلوی تهدیدات دشمن و هرنوع تغییرات ژئواستراتژیک توسط دشمنان را مهار کنیم.حتی بر فرض توافق با آمریکا،قطعا تحریم ها به بهانه موشکی و پهپاد و...برمی گردد.

تصویر نمایه‌ی ‌ایرانی‌
@User3457923511428 مه 2025
تنها راه مقابله با تهدیدات آمریکا و اروپا دست یابی رسمی به بازدارندگی بالفعل اتمی است.دست دست کردن و اتلاف وقت در مذاکرات تنها به افزایش بی ثباتی و حتی خرابکاری و آشوب در داخل منجر می شود که در آن شرایط معلوم نیست چه اتفاقاتی بیفتد و چه خطراتی متوجه کشور شود.ما باید هر چه زودتر از تله مذاکرات بیرون …نمایش بیشتر

@user17071060266028 مه 2025
در پاسخ به
اشتباه نکنیدسناریوشون فقط آشوب داخلی