محیط‌بانان شمیرانات آب پاکی روی ویروس‌ها ریختند

خطر شیوع بیماری در میان حیات‌وحش، محیط‌بانان شمیرانات را به تکاپو انداخت و آبشخورهای دو منطقه حفاظت شده را ضدعفونی کردند.
گروه اجتماعی خبرگزاری فارس: رضا کرمی، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شمیرانات، امروز شنبه گفت که محیط‌بانان ۹ آبشخور موجود در مناطق حفاظت‌شده ورجین و البرز مرکزی را ضدعفونی و گندزدایی کرده‌اند تا از انتقال بیماری‌های میکروبی، انگلی و ویروسی میان حیات‌وحش جلوگیری شود.آبشخورها محل تجمع گونه‌های مختلف جانوری هستند و در صورت آلودگی، می‌توانند به کانون انتشار بیماری تبدیل شوند. در سال‌های گذشته نیز بیماری‌هایی مانند طاعون نشخوارکنندگان کوچک در برخی زیستگاه‌های کشور تلفاتی به حیات‌وحش وارد کرده است.
برای بسیاری از حیوانات، آبشخورها تنها منبع دسترسی به آب هستند. اگر یک منبع آلوده شود، ده‌ها جانور از آن استفاده می‌کنند و احتمال سرایت بیماری افزایش می‌یابد. به گفته کرمی، این عملیات با هدف پیشگیری از بیماری‌هایی مانند تب برفکی، تب مالت و آنفلوآنزای فوق‌حاد پرندگان انجام شده است.مسوولان محیط‌زیست تهران می‌گویند با این عملیات آب سالم و ایمن در اختیار حیات‌وحش قرار می‌گیرد.پایان پیام/
21:43 - 9 خرداد 1405

1 إعادة النشر2 التفاعل
61٫7k من المشاهدات


1 الإجابة

@user177908414766منذ 9 ساعات
تعليقًا على و
‌مرصاد رجایی‌ صورة الملف الشخصي
مرصاد رجایی

@user177907131963  •  28 اردیبهشت 1405

بوی بد فاضلاب و ایجاد بیماری بین شهروندان

يطلب

ساماندهی فاضلاب و رفع بوی نامطبوع در مناطق نیرو و فرهنگ‌شهر، شوشتر

رهاسازی آب فاضلاب در رودخانه بدون ایجاد سرپوش مناسب بر مسیر فاضلاب، موجب انتشار بوی نامطبوع در مناطق نیرو و فرهنگ‌شهر شوشتر شده است.

استانداری خوزستان، فرماندار شوشتر، دادستان شهر شوشتر

100
1000

إظهار هذا الموضوع