خسارات کامل اغتشاشگران به تهران مشخص شد

سخنگوی شهرداری تهران گفت: قریب به ۳ هزار میلیارد تومان به شهر و شهرداری تهران خسارت وارد شده که این تعمد و اصرار هسته‌های آشوب به تخریب زیرساخت‌های شهری، نکته‌ای تلخ و عجیب است.
گروه اجتماعی خبرگزاری فارس: نشست خبری عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران امروز دوشنبه در بلدیه تهران برگزار شد.
سخنگوی شهرداری تهران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و با تأکید بر اینکه بلدیه خانه تمامی شهروندان تهرانی است، به تشریح جزئیات خسارات وارده به شهر در حوادث اخیر پرداخت.محمدخانی با اشاره به اینکه جنس اتفاقات اخیر به درستی به عنوان یک «عملیات بزرگ تروریستی» نامگذاری شده است، اظهار داشت: این حوادث تفاوت‌های عمده‌ای با وقایع قبلی داشت و یکی از مهم‌ترین آن‌ها، اصرار هسته‌های آشوبگر به آسیب‌زدن به زیرساخت‌های شهری بود که نوعی متفاوت از تخریب را رقم زد.وی در خصوص خسارات وارده به ناوگان اتوبوسرانی تهران گفت: مجموعاً ۷۹ دستگاه اتوبوس دچار خسارت شدند که از این تعداد، ۵۷ دستگاه آسیب جزئی تا متوسط دیدند و به‌طور موقت از مدار خارج شدند تا تعمیر شوند. همچنین ۲۲ دستگاه دیگر کاملاً دچار حریق شده و از مدار تولید خارج گردیدند.سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه از میان ۲۲ اتوبوس سوخته، ۱۲ دستگاه دوکابین و مابقی تک‌کابین هستند، افزود: تمامی این اتوبوس‌ها مربوط به خریدهای سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ بوده و شامل یک دستگاه اتوبوس برقی نیز می‌شود.محمدخانی در ادامه با اشاره به هزینه بالای تأمین ناوگان حمل‌ونقل عمومی تصریح کرد: قیمت هر دستگاه اتوبوس دوکابین بسته به نوع و شرایط ۴۰ میلیارد تومان و اتوبوس‌های تک‌کابین ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان است. بر این اساس، برآورد اولیه خسارت وارده به بخش اتوبوسرانی به هزار میلیارد تومان می‌رسد.وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر اتوبوس‌ها، به ۳۴۹ ایستگاه اتوبوس آسیب وارد شده که از این تعداد، ۳۷ ایستگاه بی‌آر‌تی (BRT) کاملاً تخریب شده‌اند.
سخنگوی شهرداری تهران: آسیب به امکانات آتش‌نشانی و زیرساخت‌ها، ویژگی منحصربه‌فرد اغتشاشات اخیر بودمحمدخانی با اشاره به ویژگی‌های خاص حوادث اخیر، اظهار داشت: آنچه این دوره از اغتشاشات را متمایز و شاید منحصربه‌فرد می‌کند، آسیب‌زدن عمدی به امکانات آتش‌نشانی است. در این جریان، ۵۳ دستگاه خودروی آتش‌نشانی مورد آسیب قرار گرفتند که از این تعداد ۷ دستگاه کاملاً نابود و یک دستگاه از رده خارج شد.وی با تأکید بر تازگی و ارزش تجهیزات تخریب شده افزود: از میان ۸ دستگاهی که از رده خارج شدند، ۴ دستگاه امسال خریداری شده و ۳ دستگاه دیگر در همان روز «آتش‌نشان» سال جاری رونمایی شده بودند. همچنین یک خودروی خاص آتش‌نشانی که از کشور آلمان وارد شده بود، در آتش سوخت.سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه به یکی از ایستگاه‌های آتش‌نشانی نیز آسیب وارد شده است، خاطرنشان کرد: موارد متعددی وجود داشت که اغتشاشگران مقابل ایستگاه‌ها تجمع کرده و مانع از حضور آتش‌نشانی در محل آتش‌سوزی شدند؛ موضوعی که بسیار تلخ است.محمدخانی در ادامه به تشریح سایر خسارات وارده به زیرساخت‌های شهری پرداخت و گفت: ۲۵ پل عابر پیاده، هزار دستگاه چراغ روشنایی و راهنمایی و رانندگی و ۷۳۵۰ مخزن پسماند توسط تروریست‌ها و اغتشاشگران تخریب شدند. علاوه بر این، به آسفالت معابر و نرده‌های حفاظتی نیز آسیب وارد شد.وی با اشاره به تعرض به اماکن مذهبی و حمل‌ونقل عمومی تصریح کرد: به ۷۷ مسجد آسیب وارد شده که شهرداری تهران بازسازی آن‌ها را بر عهده خواهد گرفت. همچنین به ۱۱ ورودی مترو حمله شد که در ۴ ایستگاه این حملات جدی‌تر بود و در یکی از ایستگاه‌ها، مهاجمان به سالن چک‌بلیط نفوذ کرده و تخریب گسترده‌ای انجام دادند.
سخنگوی شهرداری تهران از تخریب دو ساختمان ناحیه شهرداری در محله مشیریه نیز خبر داد و گفت: قریب به ۳ هزار میلیارد تومان به شهر و شهرداری تهران خسارت وارد شده است. این تعمد و اصرار هسته‌های آشوب به تخریب زیرساخت‌های شهری، نکته‌ای تلخ و عجیب است.محمدخانی در پایان با اشاره به حملات به ترمینال‌های اتوبوسرانی گفت: به دو ترمینال اتوبوسرانی حمله شد که اگر تلاش همکاران ما و مقاومت آن‌ها نبود، گروه‌های آشوب وارد ترمینال‌ها می‌شدند و تعداد اتوبوس‌های تخریب‌شده بسیار بیشتر از این میزان بود.
توزیع اقلام اساسی در ۵۵ فروشگاه شهروند و میادین میوه و تره بار با کالابرگسخنگوی شهرداری تهران با اشاره به آمادگی کامل شهرداری برای خدمت‌رسانی در حوزه تأمین کالاهای اساسی گفت: تمامی ۵۵ فروشگاه شهروند آماده خدمت‌رسانی هستند و اقلام اساسی را با تعرفه‌های کالابرگ ارائه می‌دهند. ما آماده‌ایم تا این خدمات را در میادین میوه و تره‌بار نیز اجرا کنیم.محمدخانی با بیان اینکه شهرداری همچنان که در دولت شهید رئیسی به توزیع اقلام اساسی کمک کرد، در این دوره نیز همین رویه را ادامه خواهد داد، افزود: با مصوبه ماده ۵ طرح توسعه، بازار مرکزی تره‌بار علاوه بر میوه، به مرکز مبادله گوشت و خواربار نیز تبدیل خواهد شد که این امر کمک جدی به تنظیم بازار خواهد کرد.وی ادامه داد: توزیع کالاهای اساسی درب منزل نیز در قالب نرم‌افزار «شهرزاد» انجام خواهد شد.سخنگوی شهرداری تهران در پاسخ به سوالی در خصوص زحمات نیروهای شهرداری تهران در زمان اغتشاشات، اظهار داشت: در زمان‌هایی که تعطیلی رسمی اعلام می‌شود، بخش عمده‌ای از همکاران ما به دلیل ماهیت خدماتی کارشان، در محل کار حاضر می‌شوند و در زمان بروز اغتشاشات، حجم کار آن‌ها نیز بیشتر می‌شود.محمدخانی تصریح کرد: صبح روز بعد از اغتشاشات، کمتر کسی متوجه می‌شود که شب قبل چه اتفاقی افتاده است؛ این موضوع نشان‌دهنده تلاش شبانه‌روزی کارکنان است که تصویر شهر را از آثار اغتشاشات پاکسازی و تمیز می‌کنند.
وی در خصوص برنامه‌های حمایتی شهرداری از کارکنان گفت: در این حوزه، شهرداری برنامه‌های خوبی خواهد داشت که در قالب لایحه متمم بودجه به شورا ارائه شده است. با همراهی نمایندگان شورای شهر و تصویب این متمم، بخش مهمی از آن به اصلاح حقوق همکاران اختصاص خواهد یافت تا بتواند جبران زحمات آن‌ها را انجام دهد.سخنگوی شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: موضوع احداث دو بیمارستان جدید برای ارائه خدمات به همکاران شهرداری تهران نیز مطرح و در دست بررسی است.
سخنگوی شهرداری تهران: نزدیکی به مسائل مردم و حل مشکلات تاریخی، مهمترین دستاوردهای دوره چهار ساله استمحمدخانی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص دستاوردهای شهرداری تهران، گفت: نزدیک شدن شهرداری تهران به مسائل مردم مهمترین دستاورد این دوره است و ما فراتر از تکالیف مرسوم، به مسائل شهر و مردم نزدیک شدیم.وی با اشاره به مصوبات متعدد کمیسیون ماده ۵، افزود: پروژه‌هایی مانند نفرآباد، کن و برخی محلات در دستور کار قرار گرفته است. به‌ویژه مشکل تاریخی املاک مردم در حاشیه روددره فرحزاد در حال حل شدن است. مشکل کن و نفرآباد حل شده و در فرحزاد که سه دهه معطل مانده بود، نیز در حال حل شدن است. این موضوع نشان‌دهنده یک رویه جدید در شهرداری تهران است.تأسیس قرارگاه آسیب‌های اجتماعی و رکورد آسفالت‌ریزیسخنگوی شهرداری تهران با اشاره به تأسیس قرارگاه آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: اگرچه بخشی از این اقدامات مورد انتقاد واقع می‌شد، اما شهرداری تهران با نگاه جمعی و کمک سایر مجموعه‌ها، اقدامی ماندگار انجام داد.محمدخانی در ادامه به حوزه حمل‌ونقل و عمران شهری اشاره کرد و گفت: رکورد آسفالت‌ریزی در این چهار سال شکسته شد و هر سال رکورد جدیدی در این زمینه ثبت کردیم که عقب‌ماندگی بسیار بزرگ در این حوزه را حل کردیم. همچنین در خصوص بازپس‌گیری اموال در موضوعات مبارزه با فساد، عدد قابل توجهی به شهرداری تهران بازگشته است.افتتاح پروژه‌های حمل‌ونقل و عمرانی پس از اغتشاشات
وی با بیان اینکه مدیریت ترافیک از رویدادهای مهم این دوره بوده است، گفت: شهرداری تهران بلافاصله پس از اغتشاشات دو افتتاحیه داشت؛ ایستگاه «سرباز» در ادامه خط ۶ مترو به شبکه اضافه شد و تا پایان سال تعداد ایستگاه‌های مترو را به ۱۶۴ ایستگاه خواهیم رساند.محمدخانی افزود: افتتاح بزرگراه شوشتری، بزرگراه یادگار امام (ره)، باغ‌راه حضرت زهرا (س) و افتتاح فاز دوم روددره فرحزاد از دیگر پروژه‌هایی است که تا پایان دوره شهرداری تهران افتتاح خواهد شد.خبرهای خوب در زمینه نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومیسخنگوی شهرداری تهران در خصوص تأمین ناوگان مترو گفت: موضوع واگن‌های مترو با تأخیر مواجه شده بود، اما امیدواریم دو واگن از چین تا پایان سال به تهران برسند تا سریعاً وارد خطوط شوند. قرارداد بزرگ با طرف چینی به سرانجام رسیده و در کنار تولید داخل، سال آینده سه رام قطار و ۲۱ واگن ماهانه وارد تهران می‌شوند که رکورد عجیبی محسوب می‌شود.وی در خصوص اتوبوس‌های دوکابین نیز اظهار داشت: ۱۵ دستگاه اتوبوس دوکابین به کشور وارد و ترخیص شده است. متأسفانه باید ۱۰ تا از این اتوبوس‌ها را به دلیل آسیب‌هایی که اغتشاشگران وارد کردند، از رده خارج کنیم. تلاش می‌کنیم ۲۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین از مجموع ۴۰۰ دستگاهی که باید وارد کشور شود، را به تهران بیاوریم.
بازسازی مساجد و حسینیه‌های آسیب‌دیده با هزینه شهرداری انجام می‌شودمحمدخانی با اشاره به آسیب‌های وارد شده به اماکن مذهبی در جریان اغتشاشات اخیر، اظهار داشت: بازسازی مساجد و حسینیه‌های مردم توسط شهرداری تهران انجام می‌شود و موضوع ترمیم این اماکن در حال پیگیری است.وی افزود: جلسه‌ای با مسئولان این مساجد برگزار و تفاهمنامه‌ای برای اصلاح و آغاز عملیات بازسازی آن‌ها منعقد شده است. بر این اساس، شهرداری مکلف شده است که کار را به صورت فوری آغاز و انجام دهد.
تفاهم نهایی با ارتش انجام شد؛ تحویل زمین برای ایجاد فضای سبز بزرگ در منطقه ۴محمدخانی با اشاره به توافق‌های انجام شده با مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: تفاهم نهایی با مجموعه ارتش بالاخره انجام شد و زمین مورد نظر به شهرداری منطقه ۴ تحویل داده شد.وی افزود: امیدواریم فضای سبز عمومی بزرگی در این بخش تا پایان سال یا ابتدای بهار سال آینده تقدیم مردم شود.سخنگوی شهرداری تهران ادامه داد: در این راستا از اختیارات شهرداری تهران به نفع مردم استفاده شد. این پروژه یکی از طرح‌های بر زمین‌مانده چند دهه‌ای بود که مدیران شهرداری در گذشته نتوانستند آن را به سرانجام برسانند، اما با توافق شهرداری تهران در امسال، این توافق نهایی انجام شد.
محمدخانی در خصوص رویکرد مدیریت شهری در حوزه‌های مختلف، اظهار داشت: تلاش ما بر این است که به توسعه و بهبود حوزه‌های خدماتی کمک کنیم. این اتفاق مهمی است که در حال رخ دادن است و در حوزه پسماند و سایر خدمات شهری همین وضعیت برقرار است. ما تلاش داریم در قالب اصلاح فرایند جمع‌آوری پسماند، احداث زباله‌سوز و ایستگاه‌های میان‌پرده، این توسعه را محقق کنیم.وی با اشاره به نگاه متفاوت به تبلیغات شهری گفت: در حوزه تبلیغات شهری نیز ما نگاه صرفاً درآمدی نداریم. اگر این نگاه وجود داشت، تهران باید مانند برخی شهرهای دنیا مملو از تابلوهای تبلیغاتی در همه معابر، ساختمان‌ها، کف خیابان‌ها و روی پل‌ها می‌شد. در این دوره، توجه ویژه‌ای به تبلیغات یا اطلاع‌رسانی‌های فرهنگی و هنری و استفاده از این ظرفیت‌ها وجود داشته است.محمدخانی ادامه داد: اگر در شب در شهر تردد کنید، می‌بینید که بخش قابل توجهی از سازه‌ها به حوزه فرهنگی و هنری اختصاص یافته است. در ماه‌های گذشته تلاش شده متناسب با اتفاقات روز، شرایط کشور، جنگ ۱۲ روزه، مناسبت‌های ملی، مذهبی و تاریخی شهر، شهر آراسته شود و پیام‌ها و محتواهای جذابی اکران شود. این‌ها نشانه‌ای است که نگاه درآمدی به این حوزه وجود ندارد، هرچند این ظرفیت‌ها متعلق به مردم است و باید هزینه‌های خود را جبران کنند.واکنش به اظهارات شهردار سابق درباره آمار نیروی انسانی
سخنگوی شهرداری تهران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص اظهارات اخیر پیروز حناچی، شهردار سابق تهران، که مدعی شده بود در دوره اخیر شهرداری ۲۰ هزار نفر نیرو گرفته شده و در دوره خودشان فقط ۲۴۰ نفر جذب شده‌اند، واکنش تندی نشان داد و گفت: واقعاً تعجب کردم. یکی از ویژگی‌های شاخص آقای حناچی، عدم تسلط عجیب ایشان بر اطلاعات و آمار است. این حد از اصرار ایشان برای مصاحبه‌های متعدد و دادن عدد و رقم که هر بار هم اعداد اشتباه است، واقعاً نگران‌کننده است. فکر می‌کنم شاید در خوش‌بینانه‌ترین حالت دچار فراموشی شده‌اند.وی توضیح داد: ما در ابتدای دوره که وارد شهرداری شدیم، شهرداری تهران حدود ۵۸ هزار نیروی رسمی و قراردادی داشت که این عدد الان به ۵۵ هزار نفر رسیده است؛ یعنی حدود ۳ هزار نفر به دلیل بازنشستگی یا موارد مختلف کاهش نیرو داشته‌ایم. مشخص نیست چطور از تفریق این دو عدد، عدد ۲۰ هزار نفر به دست می‌آید.محمدخانی افزود: شاید این ۲۰ هزار نفر به دلیل فراموشی، مربوط به دوره ماقبل دوره پنجم است که یک رکورد شگفت‌انگیز برای جذب ۲۰ هزار نفر و به‌ویژه جذب ۱۲ هزار نفر در یک سال بوده است. فکر می‌کنم به اشتباه آمار آن دوره را به این دوره نسبت داده‌اند. اینکه آمار ۲۴۰ نفری را برای دوره جدید بیان کنند، نگران‌کننده‌تر است.
سخنگوی شهرداری تهران در تشریح وضعیت نیروی انسانی در دوره مدیریت فعلی، گفت: در دوره ما حدود ۸ هزار و ۸۰۰ نفر از مجموعه شهرداری تهران خارج شدند که عمده این‌ها به دلیل بازنشستگی طبق قانون بود. طبق قانون ما مجاز بودیم نیمی از این‌ها (۴۴۰۰ نفر) را برای جوان‌سازی، چابک‌سازی و ورود افراد متخصص جذب کنیم که هنوز به سقف این عدد نرسیدیم و عدد ما کمتر از ۴۰۰۰ نفر است (حدود ۳۴۰۰ نفر).وی ادامه داد: از این میزان، حدود هزار نفر جذب نیروهای متخصص در دو بخش حیاتی و راهبردی بوده است. ما هر سال با برگزاری آزمون حدود ۲۰۰ نفر به سازمان آتش‌نشانی اضافه کردیم که با آزمون امسال به ۸۰۰ نفر می‌رسد. در حوزه مترو نیز ۳۰۰ راننده جذب کردیم. یعنی حداقل هزار نفر در بخش‌های کاملاً تخصصی جذب شده‌اند.محمدخانی تصریح کرد: در بقیه مجموعه‌ها نیز در ازای خروج آن ۸ هزار نفر، سر جمع حدود ۲۱۰۰ نفر نیرو جذب شدند که این‌ها از مراحل متعددی عبور کرده و از بین نخبگان و نیروهای متخصص انتخاب شده‌اند. ما بسیار کمتر از سقف قانونی خودمان جذب نیرو انجام دادیم.وی در پایان گفت: پیشنهاد من این است که یا کمتر مصاحبه کنند یا حداقل استادانه عدد نگویند. اعداد و مواردی که می‌گویند، کاملاً عدم تسلط ایشان را در این حوزه نشان می‌دهد و این برای شهری که دو سال مدیریت شده، بسیار نگران‌کننده است.
سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه بودجه سال آینده نسبت به امسال رشد ۴۰ درصدی داشته است، گفت: این بودجه ۸.۷ برابر بودجه سال ۱۴۰۰ و معادل ۳۲۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان است. بودجه شهرداری در این پنج سال نزدیک به ۹۰۰ درصد رشد داشته است؛ گرچه عدد تورم سالانه و افزایش هزینه ها در ابعاد مختلف را باید در نظر گرفت.وی افزود: ۶۰ درصد از بودجه عمرانی و ۴۰ درصد جاری است. این آمار نشان می دهد که شهرداری به دنبال اجرای طرح های بزرگ است. در سال جاری علیرغم جنگ و آشوب، شهرداری نه تنها بودجه را محقق کرد بلکه متمم بودجه نیز به شورا ارائه شد. در طول این چند سال بودجه مصوب محقق و متمم ارائه شد. بسیاری از کارشناسان در این حوزه چنین موضوعی را پیش بینی نمی کردند. محمدخانی با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد از بودجه به توسعه حمل و نقل عمومی اختصاص دارد، یادآور شد: با تأکیدات رئیس شورا و راهبری شهردار، حمل و نقل عمومی همچنان در اولویت بودجه است. در این چند سال نیمی از بودجه به حمل و نقل اختصاص یافته و این روند در سال آینده نیز ادامه دارد. از این رقم ۱۶ همت برای خرید اتوبوس و تاکسی اختصاص یافته و در تلاش برای جهش در این زمینه هستیم. گرچه در خطوط تندرو با نارضایتی و گلایه مردم روبه رو هستیم اما تلاش ما نوسازی ناوگان و رضایت نسبی شهروندان است. وی اضافه کرد: هفت هزار میلیارد تومان از بودجه سال آینده برای کمک به دولت در آبرسانی به تهران اختصاص یافته است. در سال جاری رقم پنج هزار میلیارد تومان به این بخش اختصاص داشت. در تلاش هستیم که خدمت مؤثرتری به مردم ارائه دهیم تا دولت عقب ماندگی های این حوزه را جبران کند.
وی عنوان کرد: شهرداری تهران به حوزه های خدماتی خودش هیچ وقت نگاه درامدی نداشت. درآمد این بخش ها اگر بتواند به توسعه و بهبود همان حوزه کمک کند اتفاق مهمی است. هم در حوزه پسماند و خدمات شهری در قالب طرح هایی مثل نوماند و اصلاح فرآیندهای جمع آوری پسماند، احداث زباله سوز و انواع ایستگاه‌های میانی تلاش می کنیم این اتفاقات را رقم بزنیم. سخنگوی شهرداری تهران اضافه کرد: در حوزه تبلیغات شهری نیز همین طور است که اگر نبود تهران باید مانند بسیاری از شهرهای دنیا مملو از تابلوهای تبلیغاتی بود، اما این ظرفیت بیشتر صرف اطلاع رسانی فرهنگی و هنری شد که این نشان دهنده غلبه حوزه فرهنگی و هنری بوده تا فعالیت تبلیغاتی و درآمد زایی. در ماه های گذشته نیز همینطور بوده و تلاش شده با توجه به مناسبت ها و متناسب با مناسبت ها در شهر اکران شود. اگر چه باید هزینه ها جبران شود اما اساسا نگاه درآمدی به این حوزه نداریم. پایان پیام/#اغتشاشات #اغتشاشگران #شهرداری_تهران
10:54 - 6 بهمن 1404
جامعه
شهری

4 بازنشر9 واکنش
33٫2k بازدید


20 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌منتظر ظهور (𝓞𝔍𝓞)‌
@webrefer6 بهمن 1404

بازی سنگ، کاغذ، قیچی که نیست؟

تا برخورد جدی نباشد زامبی ها ادامه می دهند.به نیروهای انتظامی قدرت لازم را بدهید و نباید همیشه این قیچی باشد که حریف کاغذ می شود.

تصویر نمایه‌ی ‌احمد توسلي‌
@seyedvellayatpisheh6 بهمن 1404
در پاسخ به
زیاد مالیات میگیرید ... از همون بردار جبران کن

تصویر نمایه‌ی ‌Amin‌
@Amin20056 بهمن 1404
در پاسخ به
از بابک زنجانی بگیرینبرا اون پول خورد هم نیس

در پاسخ به
قطع بودن #اینترنت_بین_الملل هم به اقتصاد کل مملکت آسیب میزنه وصل کنید دیگه!

@user1768142013876 بهمن 1404
در پاسخ به
من جای مسئولین بودم هیچیودرست نمیکردم سوارفرقون بشن برن وتمام خسارت هاروازسلبریتی هاواغتشاشگرامی گرفتم.

تصویر نمایه‌ی ‌203***8‌
@ommateemam6 بهمن 1404
ریشه حرام لقمه های تخریبگر مزدور صهیون باید سوزانده شود....

@user1769353817336 بهمن 1404
در پاسخ به
کی این هزینه های قطعی اینترنت برای مردم رو جبران میکنه؟

@user1768290713636 بهمن 1404
خسارت ****** آقایان مثلا مسئول چی ؟!؟

@user1769081760506 بهمن 1404
در پاسخ به
دو برابر همین مبلغ بابت قطع اینترنت رو به مردم خسارت زدید

تصویر نمایه‌ی ‌Hossein‌
@HNajafzade6 بهمن 1404
در پاسخ به
جالبه بدونید از زمان آغاز بحران هسته‌ای در سال ۲۰۱۰ میلادی تا کنون اقتصاد ایران متحمل ۳/۵ تریلیون دلار خسارت شده.۳۵۰۰ میلیارد دلار معادل 525,000,000,000,000 تومان😐

تصویر نمایه‌ی ‌حميد خان‌
@Khan1116 بهمن 1404
در پاسخ به
اینترنتو وصل کن گاو نفهم

تصویر نمایه‌ی ‌فردین سنگ چیان‌
@Fsangchian6 بهمن 1404
در پاسخ به
خسارت یک روز قطع اینترنتدر ضمن مردم این سرزمین با خسارت های کلان بیگانه نیستند!چقدر از ثروت های کلان این ملت هزینه بی تدبیری ها شده و نتیجه ای به همراه نداشته؟!در این مورد خاص هم باید فکر اساسی کردهمملکت را با لکه گیری نمیتوان اداره کردقطعاً کسانی که به اموال عمومی آسیب زدن باید شناسایی و پاسخگ…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌زین الدین زیدان‌
@Morgan_Azadman6 بهمن 1404
در پاسخ به
یعنی دقیقا معادل ضرر روزانه #اینترنت ؟

تصویر نمایه‌ی ‌فردین سنگ چیان‌
@Fsangchian6 بهمن 1404
در پاسخ به
باید قبل تر از فراخوان پهلوی ملعون، امکان حضور معترضان را فراهم می ساختیم.وقتی چنین تدبیری را هم بلد نیستیم و یا توان تحمل واقعیت را نداریم، مسلماً عده ای در درون جمعیت به دنبال اهداف آشوب طلبانه خود خواهند بود!جامعه ایران همواره از اقلیت های موجود در دو سمت ماجرا، آسیب خورده!همانطور که هزاران می…نمایش بیشتر

در پاسخ به
تمامی این هزینه ها باید از دستگیر شدگان وسلبریتیا وکسب وکار وادمایی که بنزین ریختن رو این اتیش گرفته بشه تمام وکمال

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه صحرائی‌
@Doustdar_Velayat6 بهمن 1404
مخاطبین محترم و مردم عزیز ایران!تنها چندگام تا مطالبه موضوع این پویش از بالاترین مسئول ذیربط باقی مانده‌است.رهبر عزیز انقلاب همواره و همیشه یکی‌از مهمترین خطرات موجود درقبال کشور و انقلاب را نفوذ دانسته، بر هوشیاری و مقابله با آن تاکیدی جدی ابراز و اعلام فرموده‌اند.تردیدی در تاثیر نفوذی‌ها و ج…نمایش بیشتر
مطالبه

پیگیری نقش یهودیان ‌متصل به موساد در اغتشاشات تروریستی و برخورد باآنها

درتمام عملیات‌های انجام‌شده توسط رژیم صهیونیستی در کشورهای جهان، اعم‌از آدم‌ربایی، ترور، سرقت و...‌همواره مهمترین و‌قابل‌اعتمادترین‌افراد برای موساد و‌امثالهم، یهودیان ساکن کشور هدف بوده‌اند که در موساد تحت‌عنوان «سایان» شناخته، سازماندهی و هدایت می‌شوند. بدون تردید در اغتشاشات اخیر نیز مانند جنگ تحمیلی ۱۲روزه، بسیاری از امور مربوط به سازماندهی و هدایت تروریست‌ها به‌ویژه تامین مالی و لجستیکی آنها اهمیت بسیار زیادی داشته‌است که قطعا برخی معدود یهودیان داخل کشور که حتی شماره تلفن بعضی‌از آنها درلیست کشف‌شده از مامور موساد توسط گروه هکری حنظله وجودداشت و منتشرشد از مهمترین عوامل اجرای آن بوده‌اند. ‎برخی از این یهودیان بصورت مخفیانه به سرزمین‌های اشغالی رفت‌وآمد دارند و بررسی عملکرد و نقش احتمالی آنها در فتنه و اغتشاش اخیر و برخورد جدی و قاطع امنیتی و قضائی با این خائنین نه‌تنها یک مطالبه ملی، بلکه یک راهکار اجرایی مهم برای جلوگیری از وقوع فجایع تروریستی احتمالی در آینده است.

قوه قضائيه، دادستان کل کشور، رئیس محترم قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان اطلاعات فراجا (سافا)، حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


@user1769330298926 بهمن 1404
در پاسخ به
آسیب قطعی اینترنت را هم محاسبه کنید، این را دیگر اغتشاشگر نکرده که.

تصویر نمایه‌ی کاربر
@Reyhaneafarinesh6 بهمن 1404
در پاسخ به
باید برخورد قانونی و قاطع بشه؛ حق مردم و شهره

تصویر نمایه‌ی ‌امید صدر‌
@omidsadr6 بهمن 1404
در پاسخ به
خسارت به کسب و کار های خصوصی اینترنتی هم مشخص شد ؟ این خسارتارو کی میده ؟ واقعا بعدا روتون میشه از نفوذ این کسب و کارای بخش خصوصی رو مردم تو انتخابات و ... استفاده کنین ؟ بااین اختلات وقطی اینترنت مردمو علیه دولت میشن،لج بازی با مردم تاکی؟#اعتراض #اینترنتی #وزیر‌#پزشکیان