ارتش و سپاه دست بر ماشه آماده پاسخ به هر اقدام دشمن هستند

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با گرامی‌داشت ۲۹ فروردین ماه، "روز ارتش جمهوری اسلامی ایران" تاکید کرد: "ارتش جمهوری اسلامی ایران" و "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با سلاح وحدت و یکپارچگی و هماهنگی، هم افزایی، همدلی و اراده مقدس موجود، تبعیت از فرامین و رهنمودهای حکیمانه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی در وضعیت سکوت در میدان نبرد نظامی در جنگ تحمیلی سوم، "دست بر ماشه" آماده پاسخگویی قدرتمند، ویرانگر و پشیمان کننده به هرگونه اقدام تجاوزگرانه و جنایتکارانه دشمن آمریکایی صهیونی و همراهان آنان علیه ملت و مملکت تاریخ ساز ایران عزیز است.
به گزارش سپاه نیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با گرامی‌داشت ۲۹ فروردین ماه، "روز ارتش جمهوری اسلامی ایران"، نمایش اقتدار دفاعی، قدرت‌سازی ملی و حماسه‌آفرینی‌های ماندگار ارتشیان غیور در اجرای مأموریت‌های محوله را ضامن بازدارندگی کشور و موجب عزت و افتخار ملت ایران دانست. به گزارش روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخشی از این بیانیه آمده است: پس از خنثی سازی راهبرد شیطانی ضد انقلاب داخلی و دشمنان خارجی برای "انحلال ارتش" در ماه‌های اولیه پیروزی انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با فرمان تاریخی و سرنوشت ساز معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر حمایت از ارتش، این سازمان به عنوان یکی از ارکان اصلی امنیت و اقتدار کشور جایگاه خود در معماری دفاعی کشور را تثبیت و طی ۴۷ سال گذشته با تکیه بر روحیه انقلابی، تجربه‌های ارزشمند میدانی در ۸ سال دفاع مقدس و بهره‌گیری از دانش و فناوری بومی، در کلام امام شهید انقلاب (قدس سره) "حصن حصین ملت" نام گرفته است.این بیانیه می‌افزاید: حافظه تاریخی انقلاب اسلامی و ملت ایران گواهی می‌دهد نقش آفرینی‌های درخشان و افتخارآمیز ارتش در صحنه دفاع از استقلال، امنیت و تمامیت سرزمینی ایران و پاسخ به نیازهای کشور در هم‌افزایی و یگانگی با سایر قوای مسلح، به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، که "ید واحد" و "بازوی توانمند ایرانیان برابر دشمنان"، به شمار می‌روند؛ از دستاوردهای مهم "معماری نوین دفاعی جمهوری اسلامی است که در سایه اندیشه و فرماندهی حکیمانه و هدایت‌های عالمانه رهبر شهید انقلاب (قدس سره) تحقق یافته است.
این بیانیه در ادامه با تبیین جایگاه و نقش ارتش مقتدر و انقلابی جمهوری اسلامی ایران در "حماسه دفاع مقدس سوم" و جنگ رمضان تصریح کرده است: مأیوس شدن دشمن در اجرای سناریوهای محتمل برای تجاوز به کشور با عملیات زمینی و دریایی و رویای تصرف جزایر ایرانی خلیج فارس با آمادگی و آرایش رزمی مطلوب نیروی زمینی ارتش و همراهی و همپوشانی نیروی زمینی سپاه، بیانگر این پیام معنادار است که هرگونه حماقت دشمن در این راستا، بی تردید با ضربات مهلک و سیلی‌های سخت رزمندگان اسلام مواجه و جز تحقیر و شکست راهبردی و خفت بار برای آنان دستاوردی نخواهد داشت.در ادامه این بیانیه "تقویت پدافند ارتش برای رهگیری و شکار پرتابه‌ها و جنگنده‌های متجاوز امریکایی و صهیونی و اجرای عملیات‌های پهپادی موفق و ویرانگر علیه اهداف دشمن در جغرافیای منطقه و همچنین تحکیم کمربند امنیتی نفوذ ناپذیر مرزی و عملیات‌های مراقبتی و تهاجمی در دریای عمان" را مظهر درخشش ارتش و رشادت ارتشیان غیور در "جنگ رمضان" توصیف و افزوده است: بالندگی، کارآمدی و صلابت ارتش انقلابی و دیگر نیروهای مسلح و مدافع وطن در دفاع از کشور در جنگ و تجاوز تروریستی و جنایتکارانه امریکایی صهیونی که اقتدار دفاعی و نظامی و قدرت بازدارندگی نظام مقدس اسلامی را تبلور بخشید، محصول هدایت‌های کلان فرماندهی معظم کل قوای نیروهای مسلح ایران و متاثر از فرماندهی بزرگمردانی مومن و انقلابی و امیران و سرداران عالیقدری مانند "سپهبدان شهید سید عبدالرحیم موسوی، حسین سلامی و محمد پاکپور" است، که درک صحیح و عمیق از الزامات و ضرورت‌های زمانه و مقتضیات انقلاب و پیشروندگی ملت و مملکت اسلامی با اتخاذ راهبردهای هوشمندانه و متکی به ظرفیت‌های بومی و ملی را نشان می‌دهد.
این بیانیه ماجرای هدف قرار دادن "ناو دنا" به عنوان مظهر پویایی، بالندگی و شجاعت ارتشیان جوان، توسط ارتش تروریستی امریکا در هنگام بازگشت از ماموریت رزمایشی، را اوج ناجوانمردی و جنایت پيشگی مدعیان حقوق بشر و قوانین بین‌الملل توصیف و تاکید کرده است: بی تردید یگان های دریایی ارتش قهرمان و سپاه سلحشور، خونخواهی شهدای مظلوم "ناوشکن دنا" را در کمینگاه‌های پیش بینی شده برای شکار ناوها و شناورهای دشمن امریکایی دنبال کرده و سرانجام انتقام سخت از آنان رقم خواهند زد.این بیانیه در پایان با پاسداشت یاد، نام و خاطره شهدای گرانقدر ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه شهیدان سرافراز "جنگ رمضان" و "ناوشکن دنا" و تبریک این روز فرخنده به آحاد فرماندهان، مدیران و کارکنان غیور و دلاور ارتش و خانواده معظم آنان تاکید کرده است: به توفیق الهی "ارتش جمهوری اسلامی ایران" و "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با سلاح وحدت و یکپارچگی و هماهنگی، هم افزایی، همدلی و اراده مقدس موجود، تحت تعالیم راهبردی امام کبیر (ره) و امام شهید انقلاب و فرمانده آسمانی حضرت امام سید علی خامنه‌ای (قدس سره الشریف) و تبعیت از فرامین و رهنمودهای حکیمانه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای عزیز (مد ظله العالی)، در وضعیت سکوت در میدان نبرد نظامی در جنگ تحمیلی سوم، "دست بر ماشه" آماده پاسخگویی قدرتمند، ویرانگر و پشیمان کننده به هرگونه اقدام تجاوزگرانه و جنایتکارانه دشمن آمریکایی صهیونی و همراهان آنان علیه ملت و مملکت تاریخ ساز ایران عزیز است.
10:00 - 28 فروردین 1405
نظامی و امنیتی




55 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌پلیس کرمان‌
@Police_kerman28 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌پلیس کرمان‌
پلیس کرمانتایید شده

@Police_kerman  •  28 فروردین 1405

فرمول مذاکره با آمریکا

تبیین جالب امام خامنه‌ای شهید در مورد مذاکره با آمریکا
۳ MB

@Terita28 فروردین 1405
در پاسخ به
🔹چرا در کوران نبرد سخت با ائتلاف آمریکایی/صهیونی، جراید زنجیره ای اصلاح طلب ، همسو با رسانه های اپوزیسیونی مثل "BBC فارسی" و "رادیو زمانه" خط سیاه‌نمایی از آینده اقتصادی و ترساندن از ابر تورم را در صورت ادامه جنگ پیش گرفته اند.چرا با چند سلبریتی دسته چندم برخورد میشود ولی با این روزنامه ها نه !

@user170910070582226973828 فروردین 1405
در پاسخ به
چرا جواب محاصره دریایی رو نمیدین؟!

تصویر نمایه‌ی ‌محمدحسین اوراعی غلامی‌
@oraee28 فروردین 1405
نفرستادن دیپلمات های ارشد به‌ مذاکرات فریبآمریکا و رژیم صهیونیستی همانگونه که در قطر به مذاکره کنندگان حماس حمله کردند، هیچ گونه ابایی از به شهادت رساندن مذاکره کنندگان ارشد ما در مذاکرات فریب ندارندآتش بس لبنان و هیئت 300 نفره جز فریب برای این نیست که‌ ما سطح مذاکرات بالا ببریم و‌ جنایت تمام شود

@al_aghsa28 فروردین 1405
در پاسخ به
💪💥🤝

تصویر نمایه‌ی ‌آرسام جواهریان‌
@arsam_javaherian28 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌آرسام جواهریان‌
آرسام جواهریان

@arsam_javaherian  •  28 فروردین 1405

انرژی صلح آمیز هسته ای صرفاً حق نیست بلکه نیازی لازم و ضروری برای زندگیستدو روز پیش مقاله ای در مورد حق و منافع ملی در خبرگزاری ها به اشتراک گذاشته شد که یاد شعار انرژی هسته ای حق مسلم ماست افتادم. آیا انرژی صلح آمیز هسته ای حق است یا برای منافع ملی می توان از آن صرف نظر کرد یا نیازی ضروری است؟ این…
نمایش بیشتر

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌آرش‌
@Arash1828 فروردین 1405
در پاسخ به
درود بر سپاه دلیر. این جنگ واقعا اثبات کرد که اگر سپاه نبود، کشور هم نبود.

تصویر نمایه‌ی ‌عاشق ایران وطن پرست‌
@hamid_135728 فروردین 1405
در پاسخ به
خداوند شما حفظ کنه و درود خدا بر شهدای مدافع وطن بخصوص جانفدای بزرگ وطن امام شهید آن بنده صالح خداوند . لبیک یا خامنه

@Iranitaabad28 فروردین 1405
در پاسخ به و
انتشار متن دقیق نهایی شرایط ۱۰گانه ایران که قراربوده مبنای مذاکرات اسلام‌آباد باشد می‌تواند تردیدها و نگرانی‌های مردم را که هنوز هرشب کف خیابان مقابل دشمن قدار ایستاده‌اند، برطرف‌کند.لطفا با پیوستن به این‌پویش به شفافیت شرایط فعلی کمک‌کنید:https://farsnews.ir/Doustdar_Velayat/1775712579428049943
تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه صحرائی‌
فاطمه صحرائی

@Doustdar_Velayat  •  20 فروردین 1405

اعلام عمومی شروط ۱۰گانه آتش‌بس با آمریکا
مطالبه

انتشار دقیق و‌ کامل شروط ۱۰گانه مربوط به آتش‌بس با طرف آمریکایی

باتوجه به اعلام آتش‌بس درشرایطی که حملات کوبنده و‌ غرورآفرین نیروهای مسلح، به‌ویژه نیروی هوافضای سپاه پاسداران، باعث استیصال و درمعرض نابودی قرارگرفتن رژیم غاصب صهیونیستی شده‌بود و بادرنظرگرفتن صحبت رسمی سخنگوی کاخ سفید و‌ معاون رییس‌جمهور آمریکای جنایتکار درخصوص مفاد شروط اعلامی ایران که به‌نظر با آنچه تاکنون ازسوی سخنگوی وزارت امورخارجه اطلاع‌رسانی شده‌است تفاوت‌های اساسی دارد، درراستای ابهام‌زدایی و احترام به مردم جان‌فدا که همیشه در خیابان حضور داشته، حمایت خود را به بهترین‌شکل از میدان انجام داده‌اند، لازمست دقیقا متنی که به طرف میانجی‌گر و همچنین طرف آمریکایی ارسال شده‌است ازسوی وزارت امورخارجه منتشر شود تا ابهام‌ موجود برطرف‌شده، مردم بدانند چرا آتش‌بس اعلام شده‌است و مذاکرات با طرف آمریکایی بر چه مبنایی انجام خواهدشد. این‌حق مسلم و‌طبیعی یکایک ‌مردم‌ ایرانست.

وزیر امور خارجه، سخنگوی امور خارجه، رئیس جمهور، شورایعالی امنیت ملی ، وزارت امور خارجه، رئیس جمهور محترم، وزیر امور خارجه ، دبیر شورای عالی امنیت ملی

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

@user17762449282728 فروردین 1405
در پاسخ به
ولمون کنید. شما اعتقاد درست حسابی داشتین جنگ و ول نمیکردین. رهبر رو هم شهید کردن شما نسناس‌ها ول‌کن مذاکره نیستین. خط قرمز برای شما معنی نداره. بی عار و بی رگ تشریف دارین. حرف راست رو هم از ترامپ بی پدر باید بشنویم. بعد جنگ ۱۲ روزه چقدر داد زدیم با کودتاچیا مماشات نکنید. این هم عاقبت مملکت

@user17762746979528 فروردین 1405
همه چی رو دارید دو دستی تقدیم آمریکا میکنید،دست بر ماشه و ... دیگه چه صیغه ای هست

تصویر نمایه‌ی ‌امیر شاهدار1:20😭‌
@Yaheidarkarar28 فروردین 1405
در پاسخ به
مدت آتش بس دو هفته بوده برای توافق وقت دادن بیشتر بهشون اشتباهه

تصویر نمایه‌ی ‌اا‌
@Behar28 فروردین 1405
در پاسخ به
مردم هم بر تنگۀ احد ایستاده اند

@user17712405095728 فروردین 1405
در حالی که ترامپ گفته ما هر چی خواستیم دارن میدن

تصویر نمایه‌ی ‌عباس مهردار قائم مقامی‌
@abbasmohrdar28 فروردین 1405
در پاسخ به
ارتشی، سپاهی، یک لشکر الهیشعار شهید سپهبد علی صیاد شیرازی

تصویر نمایه‌ی ‌سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی‌
@sco_razavi_ir28 فروردین 1405
در پاسخ به

تشریح ویژه برنامه‌های دهه کرامت آستان قدس رضوی | ایران امام رضا(ع)؛ الگوی تمدن‌سازی و هدایت

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، با تشریح شعار و رویکرد‌های محتوایی دهه کرامت ۱۴۰۵، بر تداوم جریان امیدآفرین در جامعه و تبیین پیوند عمیق ملت ایران با معارف رضوی، تاکید کرد. وی، حضور هوشمندانه مردم در صحنه و میان‌داری بانوان را، از زمینه‌های اصلی تمدن‌سازی و استمرار پیروزی‌های ملی برشمرد.

نمایش گزارش


@user17762449282728 فروردین 1405
در پاسخ به
به ارتش و سپاه حالی کنید هر چی توی میدون به دست آوردن توسط دیپلمات‌های خائن هوا شده. غلاف کنید.

@user17764027659428 فروردین 1405
در پاسخ به
فقط دیگه امام زمان عج میتونه این اوضاع را درست کنه همه دست به دعا باشید، این غربگراها از اول انقلاب بودن منتها ماها نمیدونستیم فکر میکردیم هر کسی عبا و امامه داره آدمه خوبیه

تصویر نمایه‌ی ‌Amir Za‌
@Amirz28 فروردین 1405
در پاسخ به
ماشالله خداوند پست و پناهتان 🤲❤️💚