گسترش همکاری‌های زیارتی اصفهان و عراق

رئیس هیئت‌امنای حرم حضرت زینب(س) گفت: آستان مقدس حضرت زینب(س) آمادگی دارد تا با عتبات‌عالیات و امامزاده‌های کشور دوست و همسایه عراق تعامل و همکاری دوجانبه در قالب‌های مختلف فرهنگی و زیارتی داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، جمعی از مسئولان و متولیان عتبات‌عالیات و امامزاده‌های کشور عراق از آستان مقدس حضرت زینب(س) خواهر امام رضا(ع) دیدن کردند.هیئت عراقی ضمن زیارت حرم مطهر حضرت زینب(س)خواهر امام رضا(ع) از نزدیک از طرح‌های عمرانی در دست اجرا و همچنین برنامه‌های فرهنگی مذهبی در این آستان بازدید کردند.در این دیدار حجت‌الاسلام سید احمد سجادی، رئیس هیئت‌امنای حرم حضرت زینب(س) ضمن معرفی فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی حرم مطهر مخصوصاً موکب‌های خدمت‌رسانی حرم به زائران حسینی در ایام اربعین اظهار داشت: آستان مقدس حضرت زینب(س) آمادگی دارد تا با عتبات‌عالیات و امامزاده‌های کشور دوست و همسایه عراق تعامل و همکاری دوجانبه در قالب‌های مختلف فرهنگی و زیارتی داشته باشد.
مسئولان و متولیان عتبات عالیات و امامزاده‌های کشور عراق همچنین با حجت الاسلام دیانی مدیر عامل بنیاد آلاء در حرم حضرت زینب(س) خواهر امام رضا(ع) دیدار و گفت‌وگو کردند.مسئولان و متولیان عتبات عالیات و امامزاده‌های کشور عراق برای شرکت در همایش بین المللی ساخت، توسعه و بازسازی عتبات عالیات در گذر تاریخ که با همکاری دانشگاه اصفهان و دانشگاه معارف قرآن و عترت علیهم‌السلام در مرکز همایش های بین المللی پیامبر اعظم(ص) برگزار شده بود، به اصفهان سفر کرده بودند.#حرم‌زینبیه #عراق #عتبات‌عالیات #موسسه‌خیریه‌الا
22:18 - 30 مهر 1404
مسجد و هیئت
استان ها
اصفهان