خبرنگار سی‌ان‌ان: ادعای به‌عقب‌رفتن چند ساله صنایع نظامی ایران درست نیست

خبرنگار سی‌ان‌ان با بیان اینکه ادعای به‌عقب‌رفتن چند ساله صنایع نظامی ایران درست نیست، گفت: ایرانی‌ها همچنین درحال بازسازی و احیای سایت‌های موشکی بمباران‌شده‌ خود هستند.
۸ MB
به گزارش خبرگزاری فارس، این خبرنگار می گوید: ایرانی‌ها همچنین درحال بازسازی و احیای سایت‌های موشکی بمباران‌شده‌ خود هستند. آن‌ها توانسته‌اند بسیاری از پرتابگرهای موشکی‌شان را از زیر زمین بیرون بیاورند و حتی تعداد بیشتری تولید کنند.چینی‌ها هم برخلاف تکذیب‌هایشان، در طول جنگ به تامین قطعات نظامی برای ایرانی‌ها ادامه داده‌اند. روس‌ها نیز البته به ارائه فناوری‌های با کاربرد دوگانه و همچنین مشاوره‌های تاکتیکی پهپادی به ایرانی‌ها ادامه داده‌اند.#ایران #جنگ #ترامپ
23:45 - 1 خرداد 1405
ویدئو

4 بازنشر10 واکنش
24٫6k بازدید



4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@Janfadayerahbari1 ساعت پیش
اسرائیل میخواهد حق حمله به تمام نقاط کره زمین در هر زمانی که اراده کند را برای خود حفظ کند. ای کاش بعضی از مسلمانان از بغض شیعیان و ایرانیها انقدر به اسرائیل اجازه جولان دادن و پاچه گیری را نمیدادند و به نفع منافع اسلام و مسلمین وارد عمل میشدند. اسرائیل تنها زبان زور و ترس میفهمد ولاغیر.

تصویر نمایه‌ی ‌یدالله طلایی‌
@user1777487739731 ساعت پیش
در پاسخ به
سلام وقت بخیرhttps://farsnews.ir/user177748773973/1777742311311353570لطفاً از پویش بالا در برنامه فارس منحمایت کرده و آن را در کانال خود بازنشر دهیدبا تشکرجهت بهبود معیشت کارمندان و کارکنان دولت که سی سال زجر کشیدن هست
تصویر نمایه‌ی ‌یدالله طلایی‌
یدالله طلایی

@user177748773973  •  12 اردیبهشت 1405

مطالبه

پاداش پایان خدمت باید متناسب با تورم اصلاح شود

افزایش مبلغ پاداش پایان خدمت برابر با توان خرید منزل و خودرو متوسط تورم روز افزون و حقوق دائما جامانده کارگران و کارمندان ونظامیان نسبت به آن؛ ده الی پانزده سال هست که مسبب معضل جدی شده که گرایش و رغبت به استخدام دولتی را بسیار کم نموده است. تنها دلخوشی این ۳ قشر زحمتکش پاداش پایان خدمت هست که فی الحال دولت های اخیر پول خرید یک پراید تولید سال ۹۹ هم نمی شود. در حالی که قبلتر با مبلغ پاداش بازنشستگی توانایی خرید یک باب منزل متوسط و یک خودرو پژو پارس سال میشد. این قبلتر صد سال پیش نیست بلکه سال ۹۳و۹۴ هست. دولت و مجلس نبایداین نفرات که عمرشان را صرف خدمت گذرانده اند به حال خود رها کند. همانطور که نرخ دلار و طلا و ملک و خودروبالا رفته باید مبلغ پاداش پایان خدمت اقشار فوق با همان ضریب و بیشتر افزایش یابد. این کمترین احترام به خانواده های این عزیزان که سی سال رنج و سختی کشیده و تحمل نموده اند می باشد.

ریاست محترم جمهوری، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رییس سازمان برنامه و بودجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌مرصاد رجایی‌
@user1779071319631 ساعت پیش
در پاسخ به

بوی بد فاضلاب و ایجاد بیماری بین شهروندان

مطالبه

ساماندهی فاضلاب و رفع بوی نامطبوع در مناطق نیرو و فرهنگ‌شهر، شوشتر

رهاسازی آب فاضلاب در رودخانه بدون ایجاد سرپوش مناسب بر مسیر فاضلاب، موجب انتشار بوی نامطبوع در مناطق نیرو و فرهنگ‌شهر شوشتر شده است.

استانداری خوزستان، فرماندار شوشتر، دادستان شهر شوشتر

0
100
گزارش از مطالبه

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌ایران سرو بلند‌
@user170910153211873928815 دقیقه پیش
در پاسخ به
پیشنهادها

پیشنهاد تغییر فرآیند کسر اقساط معوق از حساب وام‌گیرندگان به جای ضامن‌ها

چرا بانک‌ها مطالبات معوق خود را مستقیماً از حساب وام‌گیرندگان کسر نمی‌کنند؟ من ضامن فردی شده‌ام که با وجود داشتن شغل دولتی و درآمد ثابت، از پرداخت اقساط خودداری می‌کند. در کمال تعجب، بانک بدون کوچک‌ترین توجه به وضعیت مالی وام‌گیرنده، مستقیماً از حساب ضامن‌ها برداشت می‌کند. اگر بانک‌ها سیاست کسر از حقوق خودِ وام‌گیرنده را در اولویت قرار دهند، می‌توان از مشکلات فراوان و تشکیل پرونده‌های قضایی برای ضامن‌ها جلوگیری کرد.

بانک مرکزی، دادگستری، بانکها، مجلس

0
100
گزارش از مطالبه